Nakupujete někdo na e Bay?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
578
23.4.10 08:48

nakupujete někdo na e Bay?

Prosím potřebovala bych koupit náhradní díl na vysavač který sem objevila pouze na e Bay nevím ale jak na to.Máte někdo zkušenosti?Jak probíhá platba ,zda musím zakoupit euro.A asi nějaká registrace že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
23.4.10 09:04

Nejdříve se tam musíš zaregistrovat, udělala jsem tak nedávno a pár dní jsem čekala, než mi přijde dopis s kódem, aby si mohli ověřit mou existenci a adresu.

Pak můžeš nakupovat, já se tedy prodejců vždy zeptám, zda posílají i do ČR a na kolik by vyšlo asi tak poštovné.

Nejvýhodnější by asi bylo zřídit si PayPal, abys mohla posílat peníze.
Některé banky si totiž za převod účtují i částky v řádu sta korun :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.4.10 09:09

Já jsem se zaregistrovala na americké ebay a žádné ověření nebylo potřeba, mohla jsem všude rovnou nakupovat.
Jinak souhlas s Cappy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.4.10 09:13
jenny.fields píše:
Já jsem se zaregistrovala na americké ebay a žádné ověření nebylo potřeba, mohla jsem všude rovnou nakupovat.
Jinak souhlas s Cappy :-D

Já se registrovala na německé verzi a tam po mě ověření chtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
23.4.10 09:44

já se registrovala na americké verzi (ta registrace pak platí na všech ebayích) a žádné ověření adresy nechtěli. Zároveň doporučuju zřídit si účet na paypal, tam si zřídit možnost platit přes svou platební kartu a používat toto. Samozřejme podmínkou je si na tento účet dát hodně dobré heslo, protože je to otevřený přístup ke svým penězům!
Jinak s nákupy a vůbec systémem nakupování jsem spokojená, asi 3× už jsem nakupovala (jednou na americkém, jednou na indickém ebayi) a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.4.10 15:08

Pay Pal chce embosovanou kartu (vystoplá čísla)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
23.4.10 16:21

manzel hooodne nakupuje na ebay- mame ted zablokovany paypall/uz dlouho a vina nebyla na nasi strane/, tak se da domluvit i primo s prodejcem, ze mu to posles jinou formou… ale my mame britsky ucet, pres cesky bych nic neposilala, nase banka chce pri prevodu jakekoliv castky 250 Kc… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.4.10 19:26

Děkuji za příspěvky,asi zůstanu u aukra i když tam nemám možnost požadovanou věc zakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák