Znate e-shop Raj pohadek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4242
20.4.10 13:42

Znate e-shop Raj pohadek?

Ahoj vsem,
chci se zeptat, mate zkusenost s e-shopem Raj pohadek? Asi pred 6 dny jsem objednala veci, prislo mi potvrzeni objednavky, ale jinak ticho po pesine :roll:
Ne ze by to bylo nejak vyhodne, nebo bych to nesehnala jinde, ale meli pekne pohromade co jsem potrebovala, ani penize jsem neposlala, spis jestli mam jeste cekat, urgovat nebo tak :wink:
Tak jen jestli nekdo nema taky zkusenost :wink:
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
20.4.10 14:02

Já ti nevím, mně připadá docela normální v takovémto případě se prostě přeptat telefonicky neba mailově v tom kterém daném eshopu.

A teprve když zjistím, že nekomunikují, tak se pídím i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
20.4.10 14:04

Hned na první stránce píší toto:

Mnoho produktů pro Vás dovážíme ze zahraničí, jedná se o zboží, které není snadné v České Republice koupit. U těchto specialit prosím berte ohled na delší dodací podmínky.

Tak možná sis objednala něco ze „specialit“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.4.10 14:10

Ale jo, ja normalne neprudim :wink: Prave se mi nechce hned volat nebo emailovat co se deje, tyden je jeste v pohode :wink: Kolikrat se mi u jineho e-shopu stalo, ze 10 dni se nikdo neozval, ani e-mail a 11ty den jsem tu mela balicek :lol:
Ale zase kdyby s tim mel nekdo blbe zkusenosti, abych to objednala jinde a doslo mi to k narozkam a necekala mesic, ze jo…
Proto se ptam na maminkovskym webu, kde by mohlo byt tech zkusenosti vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
20.4.10 15:27

a necekaji, az jim posles penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
20.4.10 15:40
ZelvaVeruna píše:
Ale jo, ja normalne neprudim :wink: Prave se mi nechce hned volat nebo emailovat co se deje, tyden je jeste v pohode :wink: Kolikrat se mi u jineho e-shopu stalo, ze 10 dni se nikdo neozval, ani e-mail a 11ty den jsem tu mela balicek :lol:
Ale zase kdyby s tim mel nekdo blbe zkusenosti, abych to objednala jinde a doslo mi to k narozkam a necekala mesic, ze jo…

Fakt nechápu. Co je na tom za prudění? Potřebuješ mít zboží do určité doby doma? Tak se zeptej prodejce, zda to stihne nebo ne. Na to ti nikdo tady přece neodpoví :roll: A když se ptát nechceš, no tak se neptej a čekej. K čemu ti bude, když ti tu deset maminek řekne, že s nimi mají naprosto úzasnou zkušenost, když ti ten balíček prostě nepřijde, protože sice v eshopu přijali objednávku, potvrdili … a potom se to nějak zašotkovalo? Chyba se prostě může stát.

Ale jasně, už přestávám prudit, prostě si to potřebuješ ověřit u zdejších maminek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.4.10 15:55

Zkušenost nemám, ale nerozumím ani dotazu - potvrzení přišlo a platbu jsi neodeslala (tedy jsi asi volila platbu předem), tak co urgovat?

Jinak praxe je různá, já si často objednávám v cukrářském e-shopu, kde mi nepřijde ani to potvrzení, ani mail o expedici, prostě nic, a pak najednou za nějakých x dní nějaká dobírka. Zprvu jsem z toho byla celá křivá :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.4.10 21:33

Takze jeste jednou… :wink:

1. Platbu necekaj, pac jsem napsala, ze budu platit dobirkou..
  2. Automaticky potvrzeni objednavky do 10 sekund, ktery odesle „robot“ umi na pocitaci nastavit kazdej, i ten, co zbozi potom neodesle..
  3. Ze dvou e-shopu, kde si objednavam, taky nedostavam zadne upozorneni a automaticky to do 4-5 dnu chodi, ale tam to mam overene..

Jenom jsem se chtela zeptat, jestli nekdo tenhle e-shop nezna, nezna treba dodaci doby, neco nedostal a tak…
Jejich dodaci podminky jsem cetla, vim, ze to chodi i pozdeji, ale u tech mych bylo „skladem v eshopu“, takze jsem nechtela hned se dotazovat..
Nemusela bych tam psat dotaz, kdyby treba vetsina lidi napsala, ze to chodi pravidelne po 14 dnech a podobne 8-) A jinak, ze dobre jednani. To je snad normalni dotaz, ne??

Uprimne, odpovedi, ktere jsem dostala jsou mi opravdu … k nicemu :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.4.10 20:11

ty zelvo - myslim ze na nas jdes trosku zhurta

ikdyz jsme neodpovidaly presne na tebou polozeny dotaz, nikdo tady na tebe neutocil a podobne (jako se to v jinych diskusich obcas stane)

vsechny jsme se ti snazily alespon nejak pomoci, ostatne takto vedenych diskusi tu najdes mraky

kdyz jsem si zakladala diskusi IVF u krestanu, kde jsem nechtela poslouchat spekulace nevericich, napsala jsem to primo do zadani dotazu a bylo to respektovano …
doporucuji priste to udelat taky tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.4.10 22:17

Zhurta?? :lol: No zrovna u tebe se Pudloslavo bavim kdyz to pises :wink:

Diskuze typu „Prosim potrebuju ochranu rohu ke stolu, ale nechci z Ikei“, kde je 20 odpovedi a z toho 15 jich je ve stylu „Proc nechces z Ikei??“, „V Ikei maji ted super cerveny, tak proc ne ty???“ a podobne me fakt dostavaji..
Tohle je podobny…

Chtela jsem proste jen slyset kdo to zna a vi, za jak dlouho to prislo/neprislo a tak… Jinak na netu kupuju normalne, provereny obchody mam, nejsem lama, prectu si obchodni podminky, chtela jsem jen konkretni odpovedi, tot vse… :wink:
Nejsou - nejsou, takze diskuze se muze zrusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.5.10 22:32

Taakze kdyby to nekoho zajimalo, e-shop se tvari jako mrtvy brouk, ale vsechno cca po 3 tydnech prislo :wink: v poradku.
Napsala jsem tam teda cca po 15 dnech cekani e-mail a pani odpovedela, ze s jednou veci meli problem a stale cekaji, ale ze by to do X dnu melo dojit a pak to posle… :wink: A poslala..
Sice nemam moc rada pristup, ze na neco 3 tydny cekaji a nenapisou to, jako upozorneni (lepsi jsou shopy, ktere upozorni, ze vec ma spozdeni a dorazi az za X tydnu,jestli to stale chci), ale aspon, ze vse poslali :wink:

Takze to je moje zkusenost s timhle shopem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.14 14:44

Ráj pohádek POZOR PODVODNÍCI

Ahoj, objednala jsem si v ráji pohádek dárky k vánocům - na začátku prosince, v lednu jsem jim napsala, kde je zboží, odpověděli, že jednu věc neměli, ale že už mi hned zboží pošlou. Zase nic, poslala jsem jim tedy zrušení objednávky. Dnes,24.1., mi napsali, že zboží bylo vyexpedováno a jestli ho nepřijmu, dostanu pokutu. Napsala jsem jim ošklivý e-mail, uvidíme, co bude dál. TAKHLE SE DAJÍ TAKY VYDĚLÁVAT PENÍZE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák