Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky pocebuju radu
Chci auticko, do 120 tis. Bude slouzit jako takova nakupni taska, na popojizdecky po meste, bude jen pro me a dve cacory v sedackach…nepotrebuju zadnej velkej prostor, pac jako rodinyho busa mame VW Transportera, coz je auto,ve kterym muzeme tancovat
Dekuju za rady…kdyz budu i fotka, budu happy
![]()
No to samozrejme poradi, ale chlap ma na auto celkem jiny pozadavky…zajimalo by me, s cim jsou spokojeny mamy od deti…
Audinka pekna, ale ja bych pocebovala neco takovyho vic kulatouckyho:-))))
myslím že by jsi udělala líp, když by jsi auto koupila v německu, u nás se do autobazarů tahají auta jen z ciziny a ještě na ně napálí 50 tis, když si doješ přímo ke zdroji určitě bude spokojená, a za 120 tis, koupis pěkný fáro
Mám fiata pandu a jsem mooooc spokojená. Autosedačka se mi sice vejde jen tehdá, když mám přední sedačky nadoraz vpředu, ale to mi neva, páč jsem prcek.. Do „kufru“ dokonce narvu i podvozek od kočáru..
Citronek je moc peknej
o fabii premyslim
a chceme spis, nebo urcite, auto puvodem z cr…serviska ideal
Ahoj,
tak já jako milovnice Alfa romeo bych Ti řekla AR 147, ale drahé díly ![]()
Šla bych do Ford Fiesta, za ty penízky co píšeš, se dá sehnat krásné auto, ani né tak staré a díly krásně sehnatelné a ani ne drahé…
Nebo peugeot… ale FIestička se mi líbí víc…
A s tím Německem, jak psala pisatelka už to není taková hitparáda… dá se tam občas sehnat super autíčko za dobrý peníze, ale kolikrát se tady v ČR koupí za samé peníze taky dobré auto ![]()
Tak at dobře vybereš a pak napiš, pro co ses rozhodla…
Holky jdu chlapa vystrelit na mesic a pak se vratim
uz asi po paty slysim - to ma ten a ten a vadi mu na tom to a to…hmmm to ne, to je francouz, japonce ne…ale milacku vyber si co chces
vrrrr a to jeste dela v laboratori v automobilce ![]()