Jake auto vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
20.4.10 22:38
PetraJ píše:
Ale to je teda třídvéřák, ne? Tak snad se ti tam budou děti dobře dávat.

Taky jsem překvapená. Čekala jsem něco jiného. Hlavně ať jsi spokojená!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.4.10 22:59

Joj, ja sama jsem prekvapena…uz jsme skoro jeli pro fabii, ale tam byl proste problem sehnat slusnej rok a slusny kilometry za nasi cenu…bylo to vsechno hrozne odlitany a rok 2000 sem proste nechtela…jinak na delsi cesty jsem domluvena s chlapem, ze mi doma bez problemu necha transpika a na couracky po meste, snad bude foxik v pohode…radilajsem se i v servisu, jak je to z bezpecnosti v tech mensich autech a pry mezi fabkou a mensim autem rozdil neni…tak snad nekecaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.4.10 23:01

Spíš mi 3dveřák připadá nepraktický. Měla jsem 3dveřového VW Golfa. Pro jednu babu OK, ale s dětmi…nevím… ale tvoje věc. Snad budeš spokojená!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.4.10 08:09

Ahoj holky, tak probehla prvni jizda s foxikem :mrgreen: a jsem moc spokojena,nejsem zvykla jezdit s benzinem a mile prekvapil :lol: fakt jede pekne, halt vw motor :mrgreen: a trochu jsem mela obavu z toho tridvirka a supeeeer…kdyz odklopim predni sedacku, tak si pohodlne cela vlezu pred dite a krasne ho zapnu :dance: opravdu jsem prekvapena :dance: to kdyz zapinam holky u dedy ve felde, tak tam si nemam kam vlezt a musim se pres ne natahovat,obzvlast pres tu sedmiletou, meri 134cm, je to dost maso a ve foxiku - pohodicka :-P takze za me tridvirak neni problem, co se tyce poutani deti do sedacek :mrgreen: jinak doufam, ze nadseni mi dlouho vydrzi :mrgreen: diky vsem za diskusi a verim, ze najde svy uplatneni iv budoucnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.4.10 08:28

llucie, gratuluju k výběru..... Původně jsem to tipoval, že by mohla zvítězit fabia v kombiku (odveze i velký nákup…), ale jak píšeš, je to kus od kusu..... a ne každý na to má nervy.

Mimochodem, co třeba takový Chevrolet Spark? Slyšel jsem, že je to vlastně jinak označená Toyota Yaris… Prostě si to Amíci nechávají dělat na stejné výrobní lince a podle stejných výkresů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.4.10 09:12

Ahoj juro, kombikova fabka by byla fajn, ale proste za nase penize to bud byly 10let stary auta, nebo mely nalitano 200tis…coz ja nechtela…foxik je prcek, kufr celkem prekvapil - nakup za 4tis. z alberta se tam vejde a ty mega nakupy v makru, delam jednou do pul roka a ty odveze transporter :mrgreen: jo a ten yarisek neklapnul, pac muz to probiral s kamosem ze servisu a kdyz ten mu ukazal faktury za dily na yarise a jemu podobny auta, tak sel do kolen,pry strasny ceny…tak ten chevrolet na tom asi bude podobne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.4.10 09:27

Schválně jsem na toho Foxe koukala a co mě dost zarazilo, že je jenom čtyřmístný. Místo prostřední sedačky vzadu jsou nějaký díry na pití, což se mi zdá strašně nepraktický. Sice máš jenom dvě děti, ale přece jenom se někdy může stát, že budeš potřebovat někoho svézt nebo tak a v tomhle autě prostě nemůžeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.4.10 09:38

Peto juju, vzadu jsou drzaky na jupiky a misticka na jablicka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kvuli tomu jsem se do toho auta zamilovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a kdyz budu potrebovat nekoho svezt, tak mam misto vepredu…a pokud jde o tri velky detsky sedacky, tak ty se do malokteryho auta vejdou tri vedle sebe do zadu…a pokud budu vedet, ze povezu vic deti, pojedu transporterem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.10 10:16

To si taky myslím, že 4 místné auto neva. Měli jsme takových v rodině víc a v poho… To zas si myslím, že nejde kupovat auto podle toho, co kdybych náhodou… To bych si musela koupit mikrobus :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.4.10 10:30

Teď jsem si vzpomněl, kamarád kupoval předloni někde ve středních Čechách v bazaru Fabii kombi, 140 tisíc Kč, po prvním majiteli, kilometry nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.4.10 12:14

No prave, to uz bylo nad nas limit, my meli vyhrazeno max 120tis. Jinak rano jsem odvezla malou do skoly, pak u nasich na zahrade auticko poradne vygruntovala, pac jsem uchylak a tvrdim, ze nikdy nevim, jaky byl predchozi majitel cunatko :mrgreen: a super super :mrgreen: jsem nadsena :dance: doufam, ze budu i po par set kilometrech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.4.10 14:10

Moc gratuluji a přeji spoustu bezpečně najetých kilometrů bez nehod!!! Úplně cítím, jakou máš radost :) Tak ať autíčko dobře poslouží! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.4.10 14:26

Lulje moc diky :kytka: Koukala jsem uz tuhle, ze mas Haninku :-) My taky :mavam: triletou :srdce: a hodne se mi stava, ze lidi obdivuji to jmeno…naposledy nas novy pan doktor :-P rikal - Hanicka, toje moc peknyjmeno, tu tady snad ani zadnou nemam :-) pak zjistil, ze ma, 19ti letou slecnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.4.10 14:45
lllucie píše:
Lulje moc diky :kytka: Koukala jsem uz tuhle, ze mas Haninku :-) My taky :mavam: triletou :srdce: a hodne se mi stava, ze lidi obdivuji to jmeno…naposledy nas novy pan doktor :-P rikal - Hanicka, toje moc peknyjmeno, tu tady snad ani zadnou nemam :-) pak zjistil, ze ma, 19ti letou slecnu :lol:

Taky se v porodnici divili. Vždycky ožijí maminky, které se jmenují stejně - v naší generaci to bylo přece jen dost běžné jméno. Ale dneska to už tak časté není. V dnešní době prostě Hana není IN :lol: Ale já jsem se neřídila módou, ale tím, co se mi opravdu líbilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.10 19:22

Mně se Hanička taky líbí, ale neprošla mi přes muže. Koneckonců máme stejně kluka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák