Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chlapi:)))
takhle u nás probíhal výběr jména…
A závidím tranďáka, snad jednou budu mít taky něco takového ![]()
Kuju:-))) trandak je nase spolecna laska.-))))jezdime na srazy, mame klubovou samolepku na okne…njn magori.-))))
ahoj, mně se taky líbí Citroen C3, ale prý jsou poruchové - elektronika. Fiesta je asi dobrá, ale nemůžu si pomoct, pro mě nepohodlné sedačky, mám pocit, že vyletím do stran, jsem zvyklá z francouzských aut na měkčí. Asi by se mi líbil Opel Corsa - co bych zvažovala v této ceně, švagr ji koupil nedávno 3 roky starou za 115 tis., tam nemůže nikdo remcat, že „Francouz nebo Japonec“
(samozřejmě Toyota je nej, ale to už je jiná cenová
)
My jsme měli Suzuki Wagon R, není teda moc designový a i cenově je dost pod limitem, pár lidí se nám i smálo
, ale jezdilo a jezdí v pohodě, žere malinko, podle mě do města na pojížďky ideální. Byli jsme s tím ale i v Maďarsku a zvládlo to v klidu. Byl to myslím litrový benzíňák. Pak jsme ho prodali bráchovi, ten s tím jezdil dost a teď ho prodal taťkovi na „doražení“ - kdybysme si ho nechali, vydržel by chudák ještě o něco víc
Ale jsou teď i novější modely…
Citroen se mi prave libi mooooc, ale chlap mel berlingo a byl z nej abslutne znechucenej…proste to technicky zpracovani pry bylo uplne priserny…takze citronka mit nebuduuuuu ![]()
Mě ještě napadl Seat Ibiza? Je malej, kamarád koupil za 100tisíc v pěkném stavu, je docela kulatej… ![]()
A ještě - kolegyně má Toyotu Yaris, nic o ní nevím, ale jezdí s tím a líbila se mi ![]()
Jo, Yaris by ti mohl vyhovovat. Já teda měla fábku rok výroby 2001 a do kufru jsem sotva dala dva kartony vody
A vzadu se sedělo dost blbě, málo místa.
souhlasim s toyotou yaris, tusim jedno z nejspolehlivejsich aut
japonci drzi..
zkuz si procist tady recenze ojetin , co vychazi dobre, jsou tam taky r ecenze majitelu
Nebo Suzuki swift, taky malej, ale nevím, jak se pohybuje cenově. Můj strejda už má třetí auto od Suzuki a nedá na ně dopustit, buď měl štěstí, ale tvrdí, že jsou málo poruchová tato auta.
Teda yaris je moc peknej
cervena by se mi libila.-))) s tou fabkou, ja mela tak trochu v planu kombika…tam nevim jak je to s mistem? Myslela jsem, ze tam je mista dost? Sakra to je dilema, za aby se tam holky nemacklay, az budou trosku vetsi…zas ja mam sedacku dost vepredu, u spolujezdce vetsinou nikdo sedet nebude…
V tom Yarisu jsem kdysi jela vzadu a žádné otřesné zážitky z toho nemám, tak to asi bylo v pohodě. A to jsem tak středně vysoká - 174 cm. Jestli jsi menší, budou zas asi menší i holky, ne? Já bych se toho místa tak nebála, než pořádně vyrostou, že by se nevešly, určitě budeš mít dávno jiné auto ![]()
A hrozně se mi líbilo, že to mělo tacháč a budíky uprostřed na displeji, takže nikdo kromě řidiče na to nevidí a nemůže kafrat kolik jedeš a tak
![]()
Moje ségra teďka koupila fábii v kombíku a velké a prostorné je to dost. Kufr parádní i vzadu pro děti dost místa. Koupili rok 2002 za 110tis.