Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jsem taky za Yarise nebo Suzuki 4×4, kamarád má toho Yarise a strááášně spokojenej. A on je zrovna prudič
.
Transpíka chci takýýýý!!!
![]()
Hlavně ne Citroen nebo jinýho žabožrouta. I ten Peugeot, toho zas měla ségra v práci a furt tomu něco bylo.
Fusion je hezkej designově, přijde mi dost prostornej, Alfy tak to je designová nádhera, ale Ital, to taky nebrat
.
Mě by se líbil Mini Cooper nebo Fiat 500, ale to jako sen ne jako auto pro praktický využití. ![]()
No jo Golf, toho bych taky brala, je čím dál hezčí!
. Těžký, nevybrala bych si! ![]()
Já se zamilovala do Suzuki SX4,ale nevejde se mi do kufru kočár,takže jezdím Octavií a čekám,až kluci odrostou a Suzuki bude moje ![]()
golfika jsem moc nechtela, pry se hodne kradou, ted o nem premyslim…VW…njn:-)))) chlap nad golfem zajasal…zacal tady mlejt neco o booozim motoru, tak mu rikam, ze to musi mit hlavne pekny a pohodlny sedacky a kraaasnej interier.....uz se tady chyta asi po sty za hlavu, ze na toto nejezdi…hysterka jeden
![]()
Já jsem měla VW Golfa a byla jsem moc spokojená! 1,8 motor, takže fakt „šlapal“ ![]()
Jen jednu OT - holky, jako „nákupní tašku“ si já osobně (kor se dvěma dětmi) představuju něco o dost většího.
Třeba Golfa jsme kvůli tomu prodali, protože když hodíš do zadu autosedačku, do kufru kočár, tak kam pak dáš ten nákup???? Teď mám Jeepa - auto jako kráva a i to se mi zdá být občas malé, když jedeme z nákupu (nebo nedej Bože na dovolenou - to je plný po strop
A to ještě nemáme druhé mimčo ![]()
Pro mě byl Golf jako malé auto ideální, když jsem jezdila s mimčem po doktorech nebo jen tak někam do města na kafčo nebo do cvičení, ale jako nákupní taška teda byl určitě moc malý!
Lulje, my prave mame jako rodinny auto VW transportera…takze dovoleny, velky nakupy, vylety…jedine s nim, je to nas mazlik
a mista v nem je hafo…to maly auticko chci jen pro sebe a deti / 3 a 7 let / na opravdu maly popojizdecky - cesta do bazenu, za kamoskou, obcasne vyzvednuti ze skoly, je malej nakup do dvou tasek…pokud budu vedet, ze pojedu do ikea pro skrin, tak neni problem se domluvit s chlapem a necha mi tady VWcko… Jinak me uplne nejvic zaujal ten YARIS - vymazlenej, kulatej - auto fakt pro zenskou…pak jeste vw polo - to spis chlapovi se libi…a pak a fabka…ovsem na tu sem slysela dost stiznosti…
Já jsem se zamilovala do těhle aut: http://www.sauto.cz/…dy-a/7941532
Mercedes benz třídy A. Třeba konkrétně tenhle má barevnou palubku, z čehož jsem přímo unešená. Viděla jsem to i v červený barvě. ![]()
Sice to je to poslední, na co by se mělo při výběru auta koukat, ale mě se to fakt líbí. ![]()
lllucie, tak to potom jo
Já jsem si představila naše nákupy, a ty by se do nákupní tašky velikosti Yaris nebo Golf fakt nevešly
Jako vozítko pro děti do cvičení nebo na kafčo už si to pidi auto představit dokážu. Asi už nevozíš kočárek
Yaris jsem původně taky chtěla, ale nakonec zvítězil Golf právě díky kvalitě. Ale už mám místo něj „trošku“ větší a já na Golfíka pořád vzpomínám, jak s ním asi zacházejí ti borci z Olomouce, kterým jsme ho střelili ![]()
Jé, to je jako bych tu diskuzi zakládala já
Přesně něco takového budeme pořitovat na popojíždění do školky atd. Jako rodinné máme VW touran. Já tedy výběr nechávám zcela na manželovi, absolutně se v autech nevyznám a jeho to děsně baví. v užším kole jsou fiat panda (ale ten prý není moc bezpečný- co se děje poslední dobou na silnicích
), fabia (tu já moc nechci), kia picanto a mnoho dalších ![]()
PetraJ píše:
Já jsem se zamilovala do těhle aut: http://www.sauto.cz/…dy-a/7941532Mercedes benz třídy A. Třeba konkrétně tenhle má barevnou palubku, z čehož jsem přímo unešená. Viděla jsem to i v červený barvě.
Sice to je to poslední, na co by se mělo při výběru auta koukat, ale mě se to fakt líbí.
jaaakposledni na co by se melo koukat
t je to prvni na co ja koukam a chlap ze me sili
kdyz me se to auticko musi proste libit
nakej motor me nezajima
![]()
PetraJ píše:
Já jsem se zamilovala do těhle aut: http://www.sauto.cz/…dy-a/7941532Mercedes benz třídy A. Třeba konkrétně tenhle má barevnou palubku, z čehož jsem přímo unešená. Viděla jsem to i v červený barvě.
Sice to je to poslední, na co by se mělo při výběru auta koukat, ale mě se to fakt líbí.
No a to auticko je boziiiii
hned to jdu preposlat na pracovni mail nasemu ziviteli, at se pekne snazi
![]()
lulje píše:
lllucie, tak to potom joJá jsem si představila naše nákupy, a ty by se do nákupní tašky velikosti Yaris nebo Golf fakt nevešly
Jako vozítko pro děti do cvičení nebo na kafčo už si to pidi auto představit dokážu. Asi už nevozíš kočárek
Yaris jsem původně taky chtěla, ale nakonec zvítězil Golf právě díky kvalitě. Ale už mám místo něj „trošku“ větší a já na Golfíka pořád vzpomínám, jak s ním asi zacházejí ti borci z Olomouce, kterým jsme ho střelili
Jojo, zname
ja mam obcas problem narvat nakup do transportera
![]()
lllucie píše:
Takze hitparadu vede yaris a fabka…ted babo rad:-))))
Na Fabii budou levnější díly a opraví ti to prakticky kdekoli, s Yarisem se bude muset asi na diagnostiku atd., čili další prachy při opravách… (jestli se nepletu) ![]()
To mě jen tak napadlo, bo jsme právě uvalili 11000,– za našeho Kryšpína (VW Passat
)
Angu jestli to mas jako ja, tak budes na@rana aspon tyden…
ja nesnasim opravy aut, chci si zkratka auto koupit, jezdit a max. menit olej a tankovat naftu
Ale muz ma kamose, ktery vlastni autoservis, takze ty ceny u nas nejsou tak desny, hodne veci si chlap udela sam u nej na dilne a necha na nem ty odbornosti…ale dily, ty si musime zaplatit tak jako tak ![]()