Jake auto vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
12.4.10 22:14

Jsem taky za Yarise nebo Suzuki 4×4, kamarád má toho Yarise a strááášně spokojenej. A on je zrovna prudič :-).

Transpíka chci takýýýý!!! :pankac: :pankac:

Hlavně ne Citroen nebo jinýho žabožrouta. I ten Peugeot, toho zas měla ségra v práci a furt tomu něco bylo.

Fusion je hezkej designově, přijde mi dost prostornej, Alfy tak to je designová nádhera, ale Ital, to taky nebrat :-P :mrgreen: :mrgreen: .

Mě by se líbil Mini Cooper nebo Fiat 500, ale to jako sen ne jako auto pro praktický využití. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.4.10 22:15

No jo Golf, toho bych taky brala, je čím dál hezčí! :-). Těžký, nevybrala bych si! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.4.10 22:20

Já se zamilovala do Suzuki SX4,ale nevejde se mi do kufru kočár,takže jezdím Octavií a čekám,až kluci odrostou a Suzuki bude moje :dance:

• Citovat
  • Upravit
1342
12.4.10 22:22

golfika jsem moc nechtela, pry se hodne kradou, ted o nem premyslim…VW…njn:-)))) chlap nad golfem zajasal…zacal tady mlejt neco o booozim motoru, tak mu rikam, ze to musi mit hlavne pekny a pohodlny sedacky a kraaasnej interier.....uz se tady chyta asi po sty za hlavu, ze na toto nejezdi…hysterka jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
12.4.10 22:37

Takze hitparadu vede yaris a fabka…ted babo rad:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.4.10 01:54

Já jsem měla VW Golfa a byla jsem moc spokojená! 1,8 motor, takže fakt „šlapal“ ;)

Jen jednu OT - holky, jako „nákupní tašku“ si já osobně (kor se dvěma dětmi) představuju něco o dost většího.
Třeba Golfa jsme kvůli tomu prodali, protože když hodíš do zadu autosedačku, do kufru kočár, tak kam pak dáš ten nákup???? Teď mám Jeepa - auto jako kráva a i to se mi zdá být občas malé, když jedeme z nákupu (nebo nedej Bože na dovolenou - to je plný po strop :) A to ještě nemáme druhé mimčo :lol:
Pro mě byl Golf jako malé auto ideální, když jsem jezdila s mimčem po doktorech nebo jen tak někam do města na kafčo nebo do cvičení, ale jako nákupní taška teda byl určitě moc malý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 07:49

Lulje, my prave mame jako rodinny auto VW transportera…takze dovoleny, velky nakupy, vylety…jedine s nim, je to nas mazlik :mrgreen: a mista v nem je hafo…to maly auticko chci jen pro sebe a deti / 3 a 7 let / na opravdu maly popojizdecky - cesta do bazenu, za kamoskou, obcasne vyzvednuti ze skoly, je malej nakup do dvou tasek…pokud budu vedet, ze pojedu do ikea pro skrin, tak neni problem se domluvit s chlapem a necha mi tady VWcko… Jinak me uplne nejvic zaujal ten YARIS - vymazlenej, kulatej - auto fakt pro zenskou…pak jeste vw polo - to spis chlapovi se libi…a pak a fabka…ovsem na tu sem slysela dost stiznosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.4.10 08:46

Já jsem se zamilovala do těhle aut: http://www.sauto.cz/…dy-a/7941532

Mercedes benz třídy A. Třeba konkrétně tenhle má barevnou palubku, z čehož jsem přímo unešená. Viděla jsem to i v červený barvě. :lol:
Sice to je to poslední, na co by se mělo při výběru auta koukat, ale mě se to fakt líbí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.4.10 08:56

lllucie, tak to potom jo :) Já jsem si představila naše nákupy, a ty by se do nákupní tašky velikosti Yaris nebo Golf fakt nevešly :lol: Jako vozítko pro děti do cvičení nebo na kafčo už si to pidi auto představit dokážu. Asi už nevozíš kočárek ;) Yaris jsem původně taky chtěla, ale nakonec zvítězil Golf právě díky kvalitě. Ale už mám místo něj „trošku“ větší a já na Golfíka pořád vzpomínám, jak s ním asi zacházejí ti borci z Olomouce, kterým jsme ho střelili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.4.10 09:28

Jé, to je jako bych tu diskuzi zakládala já 8-o :-D Přesně něco takového budeme pořitovat na popojíždění do školky atd. Jako rodinné máme VW touran. Já tedy výběr nechávám zcela na manželovi, absolutně se v autech nevyznám a jeho to děsně baví. v užším kole jsou fiat panda (ale ten prý není moc bezpečný- co se děje poslední dobou na silnicích :-x ), fabia (tu já moc nechci), kia picanto a mnoho dalších :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 09:36
PetraJ píše:
Já jsem se zamilovala do těhle aut: http://www.sauto.cz/…dy-a/7941532Mercedes benz třídy A. Třeba konkrétně tenhle má barevnou palubku, z čehož jsem přímo unešená. Viděla jsem to i v červený barvě. :lol:
Sice to je to poslední, na co by se mělo při výběru auta koukat, ale mě se to fakt líbí. :lol:

jaaakposledni na co by se melo koukat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: t je to prvni na co ja koukam a chlap ze me sili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdyz me se to auticko musi proste libit :pankac: :pankac: :pankac: nakej motor me nezajima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 09:38
PetraJ píše:
Já jsem se zamilovala do těhle aut: http://www.sauto.cz/…dy-a/7941532Mercedes benz třídy A. Třeba konkrétně tenhle má barevnou palubku, z čehož jsem přímo unešená. Viděla jsem to i v červený barvě. :lol:
Sice to je to poslední, na co by se mělo při výběru auta koukat, ale mě se to fakt líbí. :lol:

No a to auticko je boziiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hned to jdu preposlat na pracovni mail nasemu ziviteli, at se pekne snazi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 09:39
lulje píše:
lllucie, tak to potom jo :) Já jsem si představila naše nákupy, a ty by se do nákupní tašky velikosti Yaris nebo Golf fakt nevešly :lol: Jako vozítko pro děti do cvičení nebo na kafčo už si to pidi auto představit dokážu. Asi už nevozíš kočárek ;) Yaris jsem původně taky chtěla, ale nakonec zvítězil Golf právě díky kvalitě. Ale už mám místo něj „trošku“ větší a já na Golfíka pořád vzpomínám, jak s ním asi zacházejí ti borci z Olomouce, kterým jsme ho střelili :nevim:

Jojo, zname :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mam obcas problem narvat nakup do transportera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.10 09:59
lllucie píše:
Takze hitparadu vede yaris a fabka…ted babo rad:-))))

Na Fabii budou levnější díly a opraví ti to prakticky kdekoli, s Yarisem se bude muset asi na diagnostiku atd., čili další prachy při opravách… (jestli se nepletu) :think:

To mě jen tak napadlo, bo jsme právě uvalili 11000,– za našeho Kryšpína (VW Passat :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 10:51

Angu jestli to mas jako ja, tak budes na@rana aspon tyden… :mrgreen: ja nesnasim opravy aut, chci si zkratka auto koupit, jezdit a max. menit olej a tankovat naftu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale muz ma kamose, ktery vlastni autoservis, takze ty ceny u nas nejsou tak desny, hodne veci si chlap udela sam u nej na dilne a necha na nem ty odbornosti…ale dily, ty si musime zaplatit tak jako tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák