Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jinak muj vyber se rozsiril jeste o VW Fox
jako ja si beztak nevyberu
![]()
Luci, no my máme taky známé v servisu, takže toto už je po slevě
Ale už jsme se s tím vyrovnali… Odešlo nám turbo + nějaké kraviny, co se měnily…
To je furt něco. My jsme teda taky takoví, co si dolijou olej, kapaliny, natankujou, umyjou, ale zbytku nerozumíme vůbec
![]()
Asi si budeš muset hodit korunou… Nebo kostkou, jestli ten výběr rozšíříš moc ![]()
Fuj tajbl po sleve
ja taky autum vuuuubec nehovim, to chlap ju, ale zas ma prace nad hlavu…takze kdyz je nejhur, platime taky vsechno, i kdyz s takovou taky trochu slevou…jo auticka jsou drahej spas…plus taky mam rada mesic, kdy se plati povinny ruceni
ale nenadelam nic
no holky pisnu vecer, mozna uuuuplne jiny znacky…
letime pro starsi cacoru do skoly, nakup, prochajda, pak necham zver u prababicky a ceka me tridni schuzka
jsem na to zvedava ![]()
xreni píše:
jeste me napada kulatoucka nissan micra
dopručuju v červené a světlej vnitřek, to vypadá božsky.
My ho chtěli pro mamku, ale…no to je na jiný vyprávění
.
Hlavně aby to bylo bezpečné!!!
Já když vidím prťavé auto, tak mám strach do něj vlézt. Taková malá fobie z malých aut.
Nemluvím o tom, že bych v něm měla vozit děti.
Cožpak o to - ty můžeš jezdit opatrně jak chceš, ale vletí do tebe magor v klobouku nebo „bejzbolce“ a co pak?
Ale že se ti ta nabídka pěkně rozšířila
Pak napiš, co jste s „živitelem“ vybrali ![]()
Ahojte, ještě tu koukám nepadl návrh na moje milované autíčko - Ford Ka.
Chtěla jsem ho odjakživa, teď s ním jezdím už čtvrtým rokem a jsem naprosto spokojená.
Kulaťoučké to je (říkáme mu želvička
), dvě děti, nákup a skládací golfky v tom uvezu v pohodě, jízdní vlastnosti super a krásně se to ovládá. Kdybych musela pořizovat nové auto, asi bych ho chtěla znova. ![]()
Tak přeju šťastnou ruku při výběru! ![]()
RONNIE - ale Káčko je třídvéřák, což se třeba mně zdá s dětma docela nepraktický.
LULJE - tak to máme s těma malejma autama stejně. Já jsem sem sice dávala odkaz na MB Benz, co se mi strašně líbí, ale taky prostě mám obavu posadit děti do auta, který nemá pořádnej zadek. Třeba konkrétně to Picanto nemá zadek žádnej. Vždycky si představím, jak by ty děti dopadly, kdyby do takovýho auta narazil zezadu třeba náklad´ák.
Tchyně takhle kdysi bourala, zezadu jim do auta narazila Avie. Celej zadek měli zmáčklej a s nima na předních sedačkách to taky pěkně hejblo. A to měli Opla Astru v kombiku. To auto se po nárazu začalo točit a narazilo právě do Picanta. Manžel mi pak říkal, že kdyby ta Avie narazila do tohohle auta, tak ten kluk, co seděl vzadu, by byl mrtvej.
Ještě jsem koukala, jak vypadá ten Fox.
Je to taky třídvéřák, máš dvě děti, zvaž, jak je budeš dávat do sedaček(nebo si tam sami lézt). My jsme měli jako druhé auto ještě nedávno taky třídvéřáka (s tím jezdil manžel). Párkrát jsem v tom vezla holky a to poutání bylo něco příšernýho. Starší si tam teda už vleze sama, ale mladší jsem musela do sedačky posadit, vlézt celá do auta a zapnout jí tam.
Byla jsem vždycky zpocená až na (_!_).
Ale třeba to někomu nevadí.
Jojo, třídveřák to je, ale s tím naprosto nemám problém. Starší dítko už si tam v pohodě vleze i se zapne samo, mladší teda ještě musím vysadit a zapnout, ale zakladatelka myslím psala už o větších dětech, takže ty tam už určitě zvládnou nalézt samy.
Párkrát jsem vzadu jela i já a překvapivě tam je místa habaděj.
Je fakt, že jsem zatím měla jen třídveřová auta, takže nemůžu srovnat, o kolik je pětidveřák praktičtější. ![]()
Tak třeba mně kdyby někdo posadil do třídveřáka dozadu, tak se zblázním, že není úniku. Normálně klaustrofobií netrpím, jen ve třídveřovém autě ![]()
Tak třeba mně kdyby někdo posadil do třídveřáka dozadu, tak se zblázním, že není úniku. Normálně klaustrofobií netrpím, jen ve třídveřovém autě ![]()
Tak co jste vybrali?
Já to mám jako lulje, malá auta nesnáším, jsou nepohodlná. Ideální by pro mě byl Golf kombík (nebo pětkový bavoro
) Prostě pořádně velký auto ![]()
A interiér… jako hezký interiér je fajn, ale motor musí pěkně šlapat. (Nejsem já chlap?
)
Chuanit tebe by bral muj chlap:-)))ja koukam na interier,to jo, ale chlap to zhodnoti po ty technicky strance a rekne bud oki, to bude jezdit a nebo ne a jedeme dal
takze nahlodaly jste me tady solidne - tridvirko nechci, jako holky uz nastupuji samy, ale obcas i ta sedmiletase nemuze trefit pasem do zamku, takze zapinani me ceka jeste min. pet let…a to se teda dozadu vcucavat nehodlam
pak jsem si predstavila, jak dopadnou moje deti pri bouracce napriklad v yarisku, prijde li rana zezadu
myslim, ze ani nase isofixovy romerky by je nezachranily…pro tu bezpecnost miluju naseho transpika
takze holky bude to bud OCTAVKA combi, bo FABIA combi .
Pokud nektere mate, budu vdecna za recenze ![]()