Jake auto vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
21.4.10 23:30
Angua píše:
Mně se Hanička taky líbí, ale neprošla mi přes muže. Koneckonců máme stejně kluka :lol: :lol: :lol:

Angu, tak to jsi mezi námi jedna z mála :-D jaké jméno chtěl muž, kdyby to nakonec byla holka? Ptám se jen tak ze zvědavosti, ať vím, co frčí u chlapů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.10 23:59

No, nakonec jsme se shodli na Karolíně, byl i pro Barboru - to byly „moje“ jména. Z toho, co navrhoval si vzpomínám na Moniku a Veroniku - to jsem mu zamítla.

Na příště jsme se asi dohodli na Zuzaně - chceme pokračovat ve jménech podle Pratchetta. Mně by se sice líbila i Tonička, ale ta mi neprošla :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
22.4.10 00:02

Mam Peugeot 206 a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.4.10 12:45
Angua píše:
No, nakonec jsme se shodli na Karolíně, byl i pro Barboru - to byly „moje“ jména. Z toho, co navrhoval si vzpomínám na Moniku a Veroniku - to jsem mu zamítla.Na příště jsme se asi dohodli na Zuzaně - chceme pokračovat ve jménech podle Pratchetta. Mně by se sice líbila i Tonička, ale ta mi neprošla :roll: :zed: :lol:

Tonička byl taky můj favorit (po mojí babičce), ale bylo to k našemu příjmení moc dlouhé, a vzhledem k našemu smíšenému manželství, i málo „mezinárodní“. Navíc v poslední době začínám mít averzi ke jmémůn končícím na -ie (asi díky Natáliím, Ameliím, Stefaniím, Rozáliím… kterých jsou kolem nás poslední dobou mraky :nevim: )

Llluci, jak se jezdí v novém autíčku? Už jsi vyrazila na nějaký výlet nebo pochlubit se kamoškám? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
22.4.10 14:05

Ahoj holky, hlasim, ze prvni jizda probehla jen vcera po meste :-P a to proto, ze povinny ruceni jiz bylo uzavreno vcera v poledne - u manzelova kamarada, ale zelena karta jeste nebyla, tak jsem se nechtela dohadovat s policii 8-) jinak jsem nadsena i z ceny povinnyho - a to - povinne, pojisteni predniho skla, havarijko a pojisteni pri kradezi na 190tis. - celkem dame za rok 5 000kc - to mi prijde super :mrgreen: No a dojmy z jizdy jsou super :mrgreen: ac benzin, tak se mi jezdi bezvadne, auto je malicky, vsude se vejdu :lol: kdyz to porovnam s transporterem, tak foxik je snad o 2m kratsi, tim samozrejme nechci upozadit naseho mazla transpika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale foxous je proste elmi pohodlna jizda po meste a deti se mi dozadu poutaji pohodlne, kdyz soupnu sedacku u spolujezdce uplne dopredu, tak ji nemusim ani odklapet, holky nastoupi obe jednemi dvermi a pokud potrebujou pomoci zapnout, tak ja cela :mrgreen: si vlezu pohodlne dovnitr a zapnu :pankac: A auto videli vlastne jen nasi, tem se libilo moc, je fakt jak novy, aby ne :mrgreen: sak ma najeto 25tis. a jezdil s nim pan, narozen roku 1945 :mavam: jo a kamoska s muzem vecer kecali s chlapem z okna, kdyz on hledal v aute tajnej vypinac, kterej tam je ale v autobazaru nevedeli kde :mrgreen: no nasel nasel sikula :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.4.10 10:00
lllucie píše:
hledal v aute tajnej vypinac, kterej tam je ale v autobazaru nevedeli kde :mrgreen: no nasel nasel sikula :jazyk:

Byl pod koženkou u řadicí páky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.4.10 20:01

A na co to je, takový vypínač? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.4.10 20:46
Angua píše:
A na co to je, takový vypínač? :mrgreen:

Nejlepší a nejlevnější zabezpečení auta. Prostě máš takovej čudlík, ten někam v autě schováš, pokud možno abys na něj došáhla od řidiče a kabel napojíš třeba na autobaterii. Vždycky když auto chcípneš, tak čudlík zamáčkneš a když chceš nastarovat, tak ho zase vymáčkneš, jinak ti auto nechytne. Takže případnej zloděj by musel proštrachat celý auto, aby ho našel, jinak s autem neodjede. Super věcička, taky jsme to v autech mívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.4.10 23:02

PetraJ - ahaaaa, děkuju, to jsem vůbec neznala 8-o :mrgreen: :lol: To zní jako skvělá věc. Kdoví, jestli to v autě někde nemáme :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.4.10 07:59
lulje píše:
lllucie píše:
hledal v aute tajnej vypinac, kterej tam je ale v autobazaru nevedeli kde :mrgreen: no nasel nasel sikula :jazyk:

Ahojky :mrgreen: se nerika,kde je :mrgreen: ale pod kozenkou ne 8-) je schovan jeste dumyslneji :dance: A jinak vcera vecer jsm se vydala na nakup, chlap hlidal deti a holky super :pankac: zadni sedacky se daji posunout dopredu, cimz se zvetsi kufr a nakup se v pohode vejde - jen pro predstavu - nalozila sem za 5tis. jidlo, 1tis. drogerku, a jeste tasku oblecku pro holky z kika :srdce: a vse se veslo do kufriku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.4.10 08:03
Angua píše:
PetraJ - ahaaaa, děkuju, to jsem vůbec neznala 8-o :mrgreen: :lol: To zní jako skvělá věc. Kdoví, jestli to v autě někde nemáme :think: :lol: :lol: :lol:

Angu je to fakt super zabezpeceni, zkus rict v servisu, at se ti juknou, oni uz asi trochu budou vedet, kam se vypinac vetsinou dava…nebo ti i nabidnou takovy vypinac namontovat…ve foxiku je montovan profiky, ale do naseho prvniho vozidla, ho chlap namontoval sam…mmch nemuzu z vaseho Samika, to je takovej buclicek krasnej :-P skoda, ze ja uz mam splneno, v 25ti hrozna predstava :cry: ale treba jeste nekdy chlapa ukecam na treti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.4.10 09:25

Luci, jé, moc děkuju :-D Mě to ještě jednou čeká… Taky bych snesla tři, ale drahý tvrdí, že nám stačí dvě :lol: :lol: :lol:

Na vypínač se určitě zkusím zeptat…

Hmmm, tak teď jsem se ptala bráchy a ten mi důvěrně sdělil, že to tam určitě nemáme, protože se to zas tak často nemontuje a že si to montují přehnaně úzkostliví lidě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Je fakt, že má asi pravdu, že profík mi to auto ukradne, ať si tam dám, co chci :think: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.4.10 00:12
lllucie píše:
lulje píše:
lllucie píše:
Ahojky :mrgreen: se nerika,kde je :mrgreen: ale pod kozenkou ne 8-) je schovan jeste dumyslneji :dance:

Já jsem ho ve svém Golfu měla právě pod tou koženkou a to se mi jako úkryt pro čudlík zdálo být dostatečně důmyslné ;) V nynějším autíčku čudlík nemám :nevim: A pokud ano, tak rozhodně není pod koženkou řadicí páky, protože je to automat a ten žádnou koženku či kůži kolem „šajtrpáky“ nemá :lol: Ale kdyby mi ho tam manžel nechal zabudovat, tak by mi o tom určitě něco řekl :think:
Pořád přemýšlím, kde by asi mohl být ve tvém miláčkovi (viděla jsem ho na různých místech - pod volantem, kolem páček u volantu atd., ale ot mi příliš důmyslné nepřipadalo :nevim: ). Opravdu se o to sladké tajemství s námi nechceš podělit? Neboj - my ti miláčka neukradnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák