Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
nakupujete někde v e-shopech v outletech? nebo máte nějaké typy kam za outlety v Praze? chystáme se příští týden právě do Prahy tak uvítám nějaké typy..
hlavně sháním černý zimní kabát ![]()
díky všem já jdu ještě mrknout na net
jestli něco najdu
Ja nakupuju na netu v hyperoutlet.cz jsou tak uzasne veci za vyborne ceny ![]()
Teď sem našla nějakej web kde je přehled outletů, tak tam hledám
tady:
www.znackoveoutlety.webnode.cz
do štěrbohol tam vyrážíme často tak mrknu jestli ještě něco v Praze nenajdu
Já sháněla černý kabát min. týden, prolezla jsem nákupní centra chodov, novodvorská a eden a nakonec koupila kabát z tchiba za 1500,– moc se mi líbí, je příjemnej a fakt sedí, jinde nic, tak dobře pořiď ![]()
Máme 10 minut od baráku fashion arénu, takže tam se dá něco sehnat, ale jak co. Když opravdu něco potřebuji, tak prolítnu obchodní centra např. chodov…
Tak nakonec v té Fashion Areně opět nic moc
Jen malýmu tenisky Puma a pát trik.
ještě nějaké typy
?
@verusle píše:
Teď sem našla nějakej web kde je přehled outletů, tak tam hledám
tady:
www.znackoveoutlety.webnode.cz
do štěrbohol tam vyrážíme často tak mrknu jestli ještě něco v Praze nenajdu
dobrej tip, i kdyz i značkový může být hnusný a neslušivý
@tasa píše:
dobrej tip, i kdyz i značkový může být hnusný a neslušivý
no to je taky pravda
ale víc se mi líbí věcí na netu než v těch štěrboholech ![]()
http://znackoveoutlety.cz
na to jsem včera narazila, tak jen pro info, že mají slevy na AEROPOSTALE a taky ty bundy TH.. ty jsou super, sháněla jsem takhle ten kabát Maria, ten je krááááásnej
Samozřejmě jsem si nepočkala teď na výprodeje a musela mít kabát hned tak mám nakonec sportovní Reebok, ale pěknej ![]()
A jak jste na tom vy? taky nakoupíte hned nebo čekáte na slevy?
Příspěvek upraven 30.06.14 v 18:02
Prvně jsem objednavala v outlett hall a neumim zadat dodavku na prodejnu, nechci to domu, chci sito tam zkusit. prý to jde, ale jak
Sháním tenisky Desigual, ale outlet.. nevíte o něčem?:-) děkujiiiii
Holky, počas pobytu v UK jsem hodně nakupovala v TK Maxx. Hrozne mi chybí a protože mám Prahu z ruky, chci se zeptat, existuje u nás nějaký online outlet právě typu TK Maxx na značky jako CK, MK, TH, DKNY, Versace, Guess, Juicy Couture a tak podobně? Vždycky jsem tam skvěle nakoupila 🙈 🙈