Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
prosím o radu všechny ty, které nakupují v Rakousku. Manžel tam bude jezdit služebně, tak jsem si říkala, že toho využiju k nákupům. Bohužel nemůžu jezdit s ním. Nevíte o nějakých stránkách, kde se dají sledovat akce v jejich obchodech? Jde mě hlavně o jídlo a věci pro dítě, ale ani oblečením nepohrdneme:-) Děkuju moc za tipy.
Tak se mě podařilo najít DM v Rakousku
http://www.dm-drogeriemarkt.at/…Journal.html
Nevíte náhodou ještě někdo o něčem? Díky.
Ahoj
tak jidlo pro deti nakupuji hlavne v obchodech Muller(prehlasovane u), kdyz maji akce tak je to hodne levne.
http://www.mueller-drogerie.at/startseite.html
Dale v Bipa, kdyz si nechas udelat jejich kartu tak sbiras bodiky, DM nic moc.
Taminko, díky moc. Teda ten jejich leták mě přijde hodně krátkej, to jsem si moc info o cenách neudělala, ale budu to sledovat dál. DM mě teda taky nepřišlo nic moc.
Ale díky moc za tip na Bipu, na jejich stránkách jsou ceny snad všeho ![]()
El-Brno píše:
Taminko, díky moc. Teda ten jejich leták mě přijde hodně krátkej, to jsem si moc info o cenách neudělala, ale budu to sledovat dál. DM mě teda taky nepřišlo nic moc.
No ted zrovna ten Mueller nema zadne akce na drogerii, musis pockat, vzdy tak jednou za 10-14dni tak je velky dlouhy letat, sklenicky slevnene a cena o 20% dolu atd.
ahoj, taky doporučuji rakouské Dmko, mají to tam levnější než u nás, nakupuji tam stále a pak taky občas v Hofferu, tam mají jídlo, ale tak zase jak co no.. když to pak přepočítá na korunky vyjde to tam krom masa a minerálek asi levněji všechno
No me to letos zase tak levnejsi neprislo
Vetsinou jezdime do Nemecka, ale letos jsme vyuzili dovcu..
Koukala jsem do Intersparu a do DM.. Maximalne se vyplatila akce 4 sklenicky za cenu 3 a potom nejake ty megasklenicky ![]()
Ale mozna, kdyz udelas velky nakup, tak tam nejaka ta sleva bude, zvlaste kdyz tam nebude manzel jezdit za nakupem, ale pracovat, takze ta „cesta“ se nebude pocitat ![]()
Gabrielo, a nevíš jak tam vyjdou jejich DM plínky? Mám je celkem oblíbené.
Děkuju všem za info.
Ahojky, má někdo aktuální zkušenost s nákupy v Rakousku? Pojedu z Brna. Kde se dá dobře nakoupit, pojedu hlavně drogerie, dětská výživa, koukla bych i po nějakých potravinách. A jak se to tam cenově vyplatí? A měli jste někdy problém, když jste si chtěli vzít třeba 20ks mlíček nebo aviváží?
Tak buď Poysdorf- je tam drogerie BIPA, kde se dá nakupit i dětská výživa, navíc teda, pokud bys jela buď zítra nebo pozítří, tak je na veškeré dětské produkty sleva 25%- každé první 3 dny v měsíci jsou tzv.Baby Days. Vyřiď si zákaznickou kartu a ceny jsou nesrovnatelné s ČR. A jinak třeba potraviny- HOFER, BILLA, ZIELPUNKT. Pokud bys chtěla větší město, tak dále můžeš do Mistelbachu, event. do LAA AN DER THAYA.Jo a s počtem čehokoliv problém určitě nebude. Kdybys viděla mě na Baby days
![]()
@luca241 sakra já chtěla jet v pátek, tak to budu muset asi přehodnotit situaci. A ta BIPA je třeba něco jako DMko? Jen drogerie? A tu kartu si můžu vyřídit i když jsem z Česka? A funguje pak jak? Máš slevu na nákup nebo opět stylem DMko? A jak se domluvíš?
@RencaVlkova píše:
@luca241 sakra já chtěla jet v pátek, tak to budu muset asi přehodnotit situaci. A ta BIPA je třeba něco jako DMko? Jen drogerie? A tu kartu si můžu vyřídit i když jsem z Česka? A funguje pak jak? Máš slevu na nákup nebo opět stylem DMko? A jak se domluvíš?
JJ, BIPA je jen drogerka a můžeš si vyřídit, i když jsi Češka. Klasika- dají ti papírovou a poštou ti přide pak nová. a oni teď změnili systém slev, moc nevím jak to je, ale dřív to bylo načítání bodů a poté slevy, teď je to nějak na procenta. Zjistím, za chvíli se vrátí manžel z nákupu
jo a já se domluvím v poho, ale stačí, když jim řekneš, že bys chtěla Kundenkarte, oni pochopí a dají ti vypsat formulář. Prodavačky jsou tam zlaté.
@luca241 píše:
JJ, BIPA je jen drogerka a můžeš si vyřídit, i když jsi Češka. Klasika- dají ti papírovou a poštou ti přide pak nová. a oni teď změnili systém slev, moc nevím jak to je, ale dřív to bylo načítání bodů a poté slevy, teď je to nějak na procenta. Zjistím, za chvíli se vrátí manžel z nákupujo a já se domluvím v poho, ale stačí, když jim řekneš, že bys chtěla Kundenkarte, oni pochopí a dají ti vypsat formulář. Prodavačky jsou tam zlaté.
Oživují diskusi. Je stále ta karta BIPA výhodná?