Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
nazdar vše uživatelkám a uživatelům… chtěl bych zde založit nové téma a to nákupy v zahraničí- kdo z Vás nebo Vašich rodin nakupuje v zahraničí, případně jak jste s nákupy spokojeni.. toto téma zakládám pro to, že , jak jistě víte, příští rok se bude zvyšovat dph na nejen potraviny, takže nákupy za - mnohdy levnějšími výrobky než v čr- se brzy stanou realitou.. já teda musím říct, že jsme zatím skoro nenakupovali, ale jednou jsem vlezl v Rakousku do obchodu a ceny byly velmi příjemné, takže asi uděláme první poznávací nakupovací zájezd do lokalit Poysdorf. Mistelbach- Vídeň. Budu rád za Vše rady a náměty. ![]()
Ahoj
nakupuji vzdy v Rakousku pri jakekoliv prilezitosti, nakupuji vse, od detskych sklenicek po jidlo pro nas, kvalita super, cena velmi dobra, kdyz je neco v akci tak jsem velmi spokojena.
Poysdorf ani tak ne, tak je jen Bipa a Billa, Mistelbach uz trochu lepsi, je tam mensi nakupni zona u vjezdu do mesta a Viden - no tam je velka moznost nakupu.
Taminka píše:
Ahoj
nakupuji vzdy v Rakousku pri jakekoliv prilezitosti, nakupuji vse, od detskych sklenicek po jidlo pro nas, kvalita super, cena velmi dobra, kdyz je neco v akci tak jsem velmi spokojena.
Poysdorf ani tak ne, tak je jen Bipa a Billa, Mistelbach uz trochu lepsi, je tam mensi nakupni zona u vjezdu do mesta a Viden - no tam je velka moznost nakupu.
ahoj- ten vjezd do města v Mistelbachu máš na mysli vjezd jakoby od Mikulova, nebo směrem od Vídně? I když, Mistelbach zase tak velké město není, dle mapy. Kdysi jsme tam občas jezdili s rodiči, tak si to mlhavě pamatuju, ale teď už to bude asi jiné.. Co jsem tam vyčetl, tak by v Mistelbachu měl být spar, billa, Bipa, tako a podobné obchody, takže by tam měl jít udělat obr nákup včetně oblečení, bot atd.. do vídně se mi moc nechce, to už máme přece jen trochu víc z ruky.. díky
lopata píše:Taminka píše:ahoj- ten vjezd do města v Mistelbachu máš na mysli vjezd jakoby od Mikulova, nebo směrem od Vídně? I když, Mistelbach zase tak velké město není, dle mapy. Kdysi jsme tam občas jezdili s rodiči, tak si to mlhavě pamatuju, ale teď už to bude asi jiné.. Co jsem tam vyčetl, tak by v Mistelbachu měl být spar, billa, Bipa, tako a podobné obchody, takže by tam měl jít udělat obr nákup včetně oblečení, bot atd.. do vídně se mi moc nechce, to už máme přece jen trochu víc z ruky.. díky
Ahoj
Je to kdyz vjizdis do Mistelbachu smerem z cesty, ktera vede z Poysdorfu na Viden. Ja nejradeji nakupuji v Merkuru, tak ty jejich potraviny jsou mnamka a pastva pro oci.
OK, díky, Merkur je taky v Mistelbachu?? A jak to vychází cenově ve srovnání čr- rakousko? Jen zhruba… Díííky
Ano je, vzdy se tam i najime a dcerka si pohraje a pokresli kdyz uz tam jsme.
Ja vzdy koukam na aktualni letak co je tam zajimaveho, jinak jsem i clenem jejich clubu, takze sbiram bodiky na kartu.
A ceny? No stejne, vyssi, nizsi, zalezi jak co, ale 1000% kvalita je lepsi nez u nas.
Nedavno jsme se vraceli z Vidne a vratili se skoro z hranic zpet do Poysdorfu do Billy pro sunku.
Ta uroven, chut, jemne nakrajeni - proste ja v Rakousku velmi rada nakupuji. ![]()
Taminka píše:
Ano je, vzdy se tam i najime a dcerka si pohraje a pokresli kdyz uz tam jsme.
Ja vzdy koukam na aktualni letak co je tam zajimaveho, jinak jsem i clenem jejich clubu, takze sbiram bodiky na kartu.
A ceny? No stejne, vyssi, nizsi, zalezi jak co, ale 1000% kvalita je lepsi nez u nas.
Nedavno jsme se vraceli z Vidne a vratili se skoro z hranic zpet do Poysdorfu do Billy pro sunku.Ta uroven, chut, jemne nakrajeni - proste ja v Rakousku velmi rada nakupuji.
super, díky moc za postřehy..
Ahoj,
mi už delší dobu jezdíme do Německého kauflandu, od baráku to máme cca 35km, takže co by kamenem dohodil a co se týká cen a kvality, tak oproti čechám naprosté nebe a dudy
Ceny jsou opravdu o dost levnější než tady u nás a to na ně nemusí být ani slevy, když je na určitou věc ještě sleva, tak je to uplná paráda a hlavně tam najdeš věci o kterých si vůbec netušil, že existujou ![]()