Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freeandwild píše: Více
Přesně! Napsala jsi to naprosto výstižně. Takového nebrat ani omylem.
Zakladatelko, a není to náhodou Blíženec?
![]()
Takovýho musíš buď bezmezně milovat, nebo utéct. Já mám chlapa Blížence v nejbližší rodině, dlouho jsme spolu bojovali ale útěkem jsem to řešit nechtěla. Takže jsem se musela naučit že to jsou vlastně dva jedinci, jeden hodnej druhej psychopat.
Oni to ve většině absolutně nemyslí tak jedovatě, jak to vyzní ze slov. Pomohlo mi přestat si to všecko brát osobně.
Ale jako je to projekt na celej život a za muže bych ho fakt nechtěla. Mám Rybičku a i když není bez chyb, tak je to klídek a pohoda v porovnání s jebnutými Blíženci a Berany ![]()
Sorry za astrologické okénko ![]()
@Kikun píše: Více
Jo aha, takže jsem si vlastně neměla brát osobně to, že jsem hloupá, tloustnu (s 55 kily) a že bych sama zdechla u plotu jen proto, že byl můj psychopatickej ex blíženec?
Fakt už s těmahle ezo blábolama běžte někam. Magor je prostě magor a datem narození se takové chování omlouvat nemá!
@Anonymní píše: Více
Jenže dávat tomu čas je chyba. Tohle musíš zarazit, nebo odejít. Proč bys to měla snášet? Hodˇs ním řeč, řekni mu to co jsi napsala tady. Ale s velkou pravděpodobností se urazí, a nic se nevyřeší.
Ty jo, tak to jsou dost silná slova.
Co mi kamarádka popisovala, tak ty neustále opakující se řeči a poznamky co její ex vedl by bylo strašně těžké to nebrat osobně
byla z něho a jejich vztahu úplně psychicky v pr.eli jak se ní choval a vyjadřoval.
To co popisuje zakladatelka je extrém, on je psychopat, tady nějaké znamení není důvodem jeho chování.
@Anonymní píše: Více
Proč vlastní program bez něj nepřipadá v úvahu?
Já jsem beran a manžel blíženec. A ano, občas je u nás veselo
.
@Kikun
Rozhodně nesouhlasím. Muj ex byl ryba a chování jako přítel zakladatelky.
Jinak je dobrý porovnat fotky sebe samé v době, kdy bydlíte s vysavačem energie a když se od něj osvobodite. Nepoznate sami sebe ![]()
Zakladatelka tady asi čeká na nějaké fígle, jak zvládnout svevo přítele, a nechce slyšet slovo ROZCHOD. Takže rada pro zakladatelku:
Řekni tomu svému všechno, co ti vadí. Netoleruj jeho chování. Dej mu nůž na krk - buď se pokusí sám sebe změnit - bude chodit na nějaké terapie k psychologovi/psychiatrovi. Nebo prostě odchod. Ale ne že budeš jeho šílené chování omlouvat a všechno dělat podle něho a podle toho, aby se náhodou chudáček jeden malý ublížený frustrovaný
neurazil… Jejda mane, je to takové malé miminko, že… se kterým musíš zacházet v rukavičkách a pofoukat mu všechna bebínka ![]()