Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám naléhavou prosbu ![]()
Omylem jsme při psaní maila na notebooku zmáčkli ctrl a otazník. Celý text na obrazovce se zmenšil do útvaru asi centimetr krát dva. Nevíme, jak to dát zpět. Je to prohlížeč Internet Explorer, teď píšu z mozily. Restartování počítače nepomohlo.
Děkuji ![]()
ahojky
Smích…vím o čem mluvíš…hele nahoře v liště zobrazení to rozklikni a tam máš nastavení stránek..pohraj si s tím…snad to pomůže…nebo zmáčkni CTRL+0 ..to by mohlo pomoci
Děkuji ![]()
Už to mám v pořádku. Já jsem v těchto věcech plašan a trochu technický antitalent ![]()
Ještě jednou díky.
NOVY DOTAZ
Prosim poradte. Prestal mi fungovat „backspace“. Tady tedy funguje, ale treba na FB ne, ani na Goooglu. Nemuzu nic smazat, ani kdyz to oznacim.
@lucie.t
tak pouzivej Delete. ja na macbooku vubec backspace nemam a ziju ![]()
to je rada, co? ![]()
jinak obecny postup na vse - restartovat pocitac, jsi zkusila?
Jeste jsem nezkousela restartovat, koukam ted jednim okem na serial
vubec nechapu, jak se to stalo, misto mazani mi to vraci o stranku zpet ![]()
@lucie.t To máš asi Internet Explorer, ne? Tam je to standardní klávesová zkratka.
Holky, taky mám dotaz. Mám hp pavilion s windows 8, ale na internet jsem vždy najížděla přes plochu, takže jsem měla na ploše otevřený prohlížeč a word dohromady, například. Asi před týdnem jsem ale nejspíš klikla na něco vpravo nahoře, a když najedu na ikonku google chromu na ploše, tak se mi prohlížeč zobrazí ve formě windows 8, prostě se otevře v jiné záložce v počítači a ne na ploše. Nevíte, jak to vrátit zpátky? Explorer mi jde na ploše otevírat normálně. Díky za odpovědi
.
@lemanka az si otevres chrome, tak na pravy liste mas nastaveni, ted nevim, jestli to mapisu doslova (sem na mobilu), ale odklikni (zakaz)si tam „zobrazeni windows 8“, tim to zrusis a chrome budes mit opetna plose
@ne-silenamatka Když najednu na lištu vpravo, tak mi to nabídne jen nastavení vypnutí nebo zapnutí nějakého oznámení. Potom už je jenom nastavení celého počítače, kde nikde žádné nastavení chromu není
.
@lemanka píše:
@ne-silenamatka Když najednu na lištu vpravo, tak mi to nabídne jen nastavení vypnutí nebo zapnutí nějakého oznámení. Potom už je jenom nastavení celého počítače, kde nikde žádné nastavení chromu není.
Ne, myslela sem v nastaveni primo v Chrome, prikladam obr. z netu - je tam radek „spustit chrome v rezimu windows 8“.Nemyslim tinm, abys lezla do nastaveni, jako ukazano na obr., ale abys to udelala na ty liste.
@ne-silenamatka Huráá tak už jsem to našla a funguje to
. Děkuju ti moc za pomoc
.
NZ, resila sem to samy asi pred mesicem - taky pouzivam kanc. aplikace a nez sem na to prisla, tak sem chtela zcela novej notas vyhodit z okna a pak skocit za nim ![]()