Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím jaké používáte programy na úpravu fotografií? Chtěla bych si stáhnout nějaký dobrý program, nejlépe zadarmo ![]()
Hlavně bych takový program kde můžu na fotku použít rámeček. Máme Picaso 3, ale ten prostě rámečky nemá ![]()
Moc děkuju!!
Lacenko, díky, ale to jsem nemyslela. Myslím klasický černý rámeček na fotce. Toto opravdu na fotkách nechci ![]()
nevím jestli má rámeček, ale používá se hodně picaso a gimp, tak pokud v picasu není zkus gimp
Jaktože nemá? Má.
Jsem zmaten. Dělám v tom koláže a má to rámeček volitelné tloušťky a barvy
. Zase něčemu nerozumím
.
Lentilko, no koláže jdou, ale nastavit tloušťku nebo barvu, to mi teda nejde
Třeba dělám blbě něco já! Jak to prosím děláš???
katavit - rámeček sice dávám zrovna v gimpu (no jo no, asi to není nejsofistikovanější program na fotky), ale v picasa viz screenshot. Červená šipka tloušťka, fialová šipka barva.
A teď doufám, že se neztrapním moc.
Lentilko, no, tak to budu asi já blbá nebo co
, ale já tam v Picasu nic takového nemám. Já ho mám v češtině.
Ale už jsem na to přišla jiným způsobem.
FastStone v Image Viewer 3.9 ![]()
tam jsou i reliéfi a různé rámečky a picaso lze zakoupit cca na naše 600 kč a jsou tam taky různé efekty ![]()
Eva 69 píše:
FastStone v Image Viewer 3.9tam je i reliéf a různé rámečky a picaso lze zakoupit cca na naše 600 kč a jsou tam taky různé efekty
Ahojky
prosím poraďte mi prosím nějaký prográmek na úpravu fotek zdarma, co se dá stáhnout a dobře se s ním pracuje, tato diskuse je starší a za tu dobu vznikla spousta programů, tak jaké máte, a jaké používáte díky moc za rady ![]()
Mám photofilter… ale je to na úpravu fotky jako takové. Třeba na koláže mám čerstvě Picasa a taky super.
Já používám online pixlr.com, a je to superblbuvzdorný, třeba koláž ze dvou fotek a se mi nikdy jinde nepovedlo udělat tak snadno.