Střih videa

272
27.3.10 17:09

Střih videa

Zdravím a prosím o pomoc, potřebuji sestříhat video z dovolené, ale u kamery kterou jsem si koupila je prográmek na střih jak jinak než v angličtině. Vzhledem k tomu, že jsem naprosto netechnický tip, začátečník, amatér a anglicky neumím, potřebuji jednoduchý program v češtině. Nevíte o nějakém? Předem díky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.3.10 18:04

Zkus se podívat, jestli nemáš přímo k Windowsům program „MovieMaker“, mohl by být česky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.3.10 20:03
Pipet píše:
Zkus se podívat, jestli nemáš přímo k Windowsům program „MovieMaker“, mohl by být česky…

Souhlas, moviemaker je v češtině a je jednoduchej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
27.3.10 21:19

Ahojky.
Tak já používám Pinnacle Studio Plus. :palec:
Je v češtině, dokáže se v nim orientovat i začátečník a uděláš v nim celkem profi video. :palec:

Rozdělené je to na 3 části:
Nahrávání- tam si stáhneš video z kamery
Editace- tam si video sestříháš, proložíš přechody, efekty a podložíš hudbou
Export videa- tam se z videa stane DVD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.3.10 22:01

Holky, taky mam tentyz problem jako zakladatelka, dotazek, uvedene programy spolupracuji s Vistou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.3.10 22:07
Alenka píše:
Holky, taky mam tentyz problem jako zakladatelka, dotazek, uvedene programy spolupracuji s Vistou?

Já mám vistu a mám tu ten moviemaker, tak proč by ne:)
Pinancle bude určitě taky spolupracovat, ale je placený :-D

Příspěvek upraven 27.03.10 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.3.10 22:10

Ahaaa :think: tak podumame, kazdopadne byh treba i neco zaplatila, ale nejdriv to musim vyzkouset… Diky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
28.3.10 21:01

U Pinnacle si můžeš stáhnout ukázkovou verzi a teprve potom třeba dokoupit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
4.4.10 14:16

Omlouvám se, byla jsem chvilku mimo dosah internetu. Všem moc díky za tipy, vyzkoušela jsem ten MovieMaker a myslím, že pro moji potřebu je vyhovující. Nemám ambice stát se profíkem v točení videa, ale pro domáci potřebu a spojení natočenách sekvencí do jednoho filmu + jednoduché animace super a je v češtině. Mocinky díky za tip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.4.10 13:38

Ahoj, nevíš náhodou jak aktivovat DOLBY 2CH ENCODING/DECODING. mělo by to být na přetahování videa z DVDčka do programu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.12.13 20:43

Nevíte, jestli MovieMaker funguje i pro Windows 8? (Nemám aktualizaci Win 8.1) popř na čem zpracováváte video ve Windows 8? Kdyžtak prosím o podrobnější vysvětlení, jednak nejsem žádný ajťák a jednak mě Win8 úplně vytáčej, přijdou mi přííííšerný… Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.12.13 20:43

X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie