Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
847
22.11.09 18:56

Facebook

Asi to zní divně, ale každý pořád mluví o facebooku, ale co se tam vlastně děje ? Nějak nechápu :nevim: , co bych tam jako měla dělat a trávit tam čas 8-o Mám pacienta, který tam tráví čas a potřebuju to nějak pochopit. Co tam děláte vy ?? Pokud se tím teda zabýváte ??

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
22.11.09 19:02

na facebooku jsem taky registrovaná, bratr o tom pořád básnil. Že bych měla potřebu tam trávit celé dny, to tedy ne. Dá se na něm dopisovat s kamarády a sdílet fotky, ale to jde i přes mail, takže mi smysl facebooku taky trochu uniká. Oblíbila jsem si tam jednu hru, farmaření, kdyby tam nebyla, tak tam asi ani nepáchnu. Takže já zrovna moc neporadím, protože za a)nějak jsem ho asi plně nepochopila a za b)s prckem nemám čas se to snažit pochopit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.09 19:44

Kdo už na Facebooku je, doporučuju staňte se tam fanouškem eMimina: http://www.facebook.com/eMiminocz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
22.11.09 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
22.11.09 20:29

Necetla jsem cele, ale nejvetsi prinos facebooku (pro me) je ten, ze lide, se kteryma se obvykle vidam 2krat rocne ci jeste mene jsou se mnou v relativne uzkem kontaktu a vidim, co je noveho, co delaji, kde byli atd…skvele pokud mate pratele v zahranici ci daleko od vaseho bydliste. :dance:
Je to skvele v tom, ze jim nemusim primo psat email, jak se mate co delate, ale reaguji primo na jejich vlozene fotografie, ci komentare stavu apod. Za me je to super vec a zalezi jenom na vas, kolik ze sveho soukromi prozradite. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
22.11.09 20:32

JO, ted ctu, ze se ptas co tam delam…takze, nejdriv se podivam na upozorneni, co se mi kde zmenilo, jake reakce pribyly apod..pak se podivam co moji pratele pridali, napsali, vyfotili, na co poslali odkaz a pokud mam neco k veci, reaguji. S prateli, se kterymi se stykame casto se domlouvame hroamdne skrytymi zpravami, kdy a kde se potkame. Hry tam nehraji, ani kvizy nedelam. Obcas se vyskytne novy zaregistrovany clovek, ktereho si chci pridat do pratel, tak ho pozadam o pratelstvi a pokud on potvrdi, muzu videt cely jeho profil. Ma to i vyhledavani napriklad podle stredni skoly apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.11.09 20:38

Jsem tam skoro od počátku FB, takže už několik let a já jsem přesně ten případ, kterej má hodně kamarádů a i část rodiny ve světě, takže vidím, jak žijou, vidím jejich fotoalba apod., je to prostě o tom, že má člověk přehled o lidech, je to určitě snažší, než neustále psát někomu maily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.11.09 20:44

Já tak jak MadGirlNancy. Mám v přátelích lidi, se kterýma normálně moc nejsem, ani bych si s nima nějak nedopisovala furt jak se mají, co dělají, ale takhle mrknu na jejich stavy, co napsali nového, jaké dali nové fotky, na něco zareaguju, sem tam napíšu něco já.
Občas si udělám nějaký kvíz a též farmařím :mrgreen:

Emiminu už fandím, ani jsem nevěděla, že tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.11.09 21:31

Jee, hned jdu fandit Emiminu :wink:

Mam to presne jako holky, mam tam vetsinu kamaradu ze studii a prace v cizine, napsali bychom si jinak tak 1 email za 2 roky, takhle vidim, kdo ma kolik deti, kolik svateb, jakou praci… 8-)
I kdyz jsme i na Spoluzacich, tak si tu piseme se spoluzakama ze stredni a ruzne davame stare fotky a tak, je to docela dobry, kdyz se clovek chce mrknout na ostatni a jejich fotky, pac Skype nebo ICQ vyzaduje psani, ze jo :wink: kdezto tady muzu jen smirovat :wink:

Takze me se tam docela libi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.11.09 21:37

Také uz fandim emiminu… :palec:

Stejne jako holky, mam vetsinu kamaradu z pobytu v cizine, a pres FB jsme v kontaktu mnohem vic, nez jen pres email… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
22.11.09 22:09

T

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
22.11.09 22:11

Ahoj, mně FB vyhovuje ze stejných důvodů jako MGNancy a ostatním. Jsem tam denně a po emiminu je to moje další závislůstka :wink: .
A samozřejmě už taky fandím!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7834
22.11.09 22:40

Také jsem FB zpočátku nechápala. Dřív jsem docela využívala Spolužáky a od těhotenství Emimino a ještě jeden maminkovský diskuzní web…No a prostě od té doby, co používám FB, tak jsem (omlouvám se) od Emimi i ostatních dost upustila, protože prostě na tom FB jsem sice také ve virtuálním kontaktu, ale s lidmi, které víceméně dobře znám i fyzicky a to mi vyhovuje víc, než diskuze s anonymními…
Záleží hodně, jaké má člověk přátele, jestli se jen zaregistrovali a jsou pasivní nebo jestli FB používají. Já si tam docela popovídám, lecos domluvím, hodně se dozvím, dávám tam fotky a prohlížím fotky ostatních, sdílíme odkazy…
Zkrátka, je to žrout času! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
22.11.09 23:48

Přidávám se k ostatním,že na FB jsem v kontaktu s lidma,co jinak moc nevídám.Zpočátku jsem taky něvěděla,proč vlastně jít na FB,když jsou maily.
No a pak mě chytlo farmaření a akvárko - takovej fajn relax :mrgreen:
Občas spáchám nějaký ten kvíz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7834
23.11.09 07:23

Nellys o farmě mi ani nemluv!!! 20 let jsem na žádnou počítačovou hru ani nesáhla…a teď takový úlet a závislost na farmě!!! :lol: Přítel je ze mě na mrtvici, pomalu nás farma rozešla…ale naštěstí ona ta hra tak za 2 měsíce už není kam dál hrát, takže pomalu mě to opouští a jen přemýšlím, jak to bezbolestně ukončím :wink:
Pravda je, že právě na farmu se chytlo hodně mých přátel, do kterých bych to nikdy neřekla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák