Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14091
23.11.09 09:54

Bubina: Možná by to chtělo vyzkoušet a pak to buď používat nebo zavrhnout. Ano, každý o tom mluví, ale ne každý tam je. Znám spoustu lidí, kterým je facebook ukradený, ale taky nemají potřebu řešit, co tam jako proboha dělám. Je to nezajímá a dost.

Mám taky kamarádky, které jsou v cizině a FB je velmi dobrý způsob, jak se „vidět“. Taky musím říct, že hry, co tam jsou, jsou příjemné oddychovky (ačkoliv někomu zaberou půl dne, když jich je moc :lol: ).

Navíc jsem využila fb hodně kvůli svatebním fotkám.

A co tam dělám? Občas mám chuť se vyvztekat a nebo prostě jen sdělit, co se u mě děje (tohle vím, jak spousta lidí nechápe, proč by jako měli něco někomu sdělovat a že je nebaví si takové věci číst… nu, nikdo je nenutí :-) ). Dál projdu hry, podívám se, co se děje u přátel, na fotky, odepíšu na zprávy a jdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.11.09 12:05

Jsem tam a pouzivam spis malo, ale fascinuji mne treba moji nezletili pribuzni, kteri maji 300 pratel a uvedene vse vcetne adresy a telefonniho cisla. A pak znami, kteri pisi vety typu „poslouchal jsem rano cestou do prace toho a toho a bylo to osvezujici“ ci „rano jsem si dala rychlochuzi v lese a je mi skvele“ a cekaji kdo na to bude reagovat. To mi moc hlava nebere :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14091
23.11.09 12:38

Hanko1: A to je to, o čem píšu výše, někdo prostě rád sděluje, co dělá a jsou lidi, kteří to okomentují. A když to dělat může, tak proč by to nedělal. Já jsem taky všem sdělila, jak mi pijou krev řemeslníci a jsem ráda, když se třeba někdo přidá se zkušeností.
Ovšem telefonní číslo ani adresu tam nemám, to je lidem houby po tom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.11.09 21:54

Hani, jeden muj spoluzak tam pise asi tak kazdych 10 minut :wink:
„prave jsem na semaforu a je cervena“
„dojel jsem domu a prebalil Matese“ a podobne (pise hlavne pres mobil :lol: )
Delame si z nej fakt srandu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.2.11 22:19
radek-programator píše:
Kdo už na Facebooku je, doporučuju staňte se tam fanouškem eMimina: http://www.facebook.com/eMiminocz
hanucha píše:
Neco uz se resilo tu:
https://www.emimino.cz/…booku-33393/
MadGirlNancy píše:
JO, ted ctu, ze se ptas co tam delam…takze, nejdriv se podivam na upozorneni, co se mi kde zmenilo, jake reakce pribyly apod..pak se podivam co moji pratele pridali, napsali, vyfotili, na co poslali odkaz a pokud mam neco k veci, reaguji. S prateli, se kterymi se stykame casto se domlouvame hroamdne skrytymi zpravami, kdy a kde se potkame. Hry tam nehraji, ani kvizy nedelam. Obcas se vyskytne novy zaregistrovany clovek, ktereho si chci pridat do pratel, tak ho pozadam o pratelstvi a pokud on potvrdi, muzu videt cely jeho profil. Ma to i vyhledavani napriklad podle stredni skoly apod…

a kde jsou ty skryte spravy?nemusí všichni číst všechno.A jak se delaji ty skupiny lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.10.11 09:24

ozivena

holky jde vam Facebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
22.10.11 09:26

Mě dnes nejde :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.10.11 09:28

aa tak to jsem rada, ze chyba neni u me.
diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
22.10.11 09:29

Mně jde :palec:

• Citovat
  • Upravit
3234
22.10.11 09:32

mě taky jde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.10.11 09:39

taky jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.10.11 09:39

me uz taky :dance: , bych se zblaznila :roll: kafe, FB, emimi a mam spokojene rano :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
22.10.11 09:49
lucie.t píše:
me uz taky :dance: , bych se zblaznila :roll: kafe, FB, emimi a mam spokojene rano :pankac:

Mám úplně stejný rána :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.10.11 11:20
Bubina píše:
Asi to zní divně, ale každý pořád mluví o facebooku, ale co se tam vlastně děje ? Nějak nechápu :nevim: , co bych tam jako měla dělat a trávit tam čas 8-o Mám pacienta, který tam tráví čas a potřebuju to nějak pochopit. Co tam děláte vy ?? Pokud se tím teda zabýváte ??Dík

No, ja taky nechapu, proc tam lidi chodi. Podle me se tam nic extra nedeje. A kdyz si s nekym pises,akorat to vidi i ti ostatni. Taky si tam lidi posilaji ruzny ikony, stouchnuti - neco ve smyslu ahoj apod. Co se tyce fotek, nechapu, ze si je tam nekdo vystavuje.Me teda FB nebere.
Ale je fakt, ze kdyz bych napr. chtela dohledat spoluzaky, tak na to bude FB asi dobry. Ale je i stranka spoluzaci, takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
25.6.12 16:42

Ahoj chci se zeptat zda vám jde se přihlásit ted na FB? Dopoledne mi to šlo ale ted ne tak nevím zda není jen chyba u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák