Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
tady se vi vsechno, tak snad mi poradite.
Uz asi tyden mi nejde otevrit BC (Lesi promin, ale nekde se zeptat musim:-) na mem pocitaci. Zkousela jsem ruzne prohlizece a nic, porad jen ceka na pripojeni. Ale v praci z pocitace se na nej dostanu uplne v pohode. Takze problem je zjevne v mem pocitaci, ale nemuzu prijit na to kde.
Lenka
Pokud jsi zkusila vymazat cookies a restartovat napadá mě ještě jedna věc - nemáš zákaz vstupu?
L.
Cookies jsem vymazala, ale restartovat me nenapadlo. Tak jdu na to.
Lenka
Tak jsem vymazala a restartovala a nic, porad to nejede.
Kdyz zadam www, tak mi to dole hlasi waiting for www.baby-cafe.cz. Pritom vsechny ostatni stranky na ktere pravidelne chodim mi jedou.
Ten zakaz vstupu uz me taky napadl. Manzel do me porad ryje, ze mi BC taha do pocitace viry a .....(nevzpomenu si, ale zpomaluje to pocitac.) Proste ma na BC silnou averzi a ja to ignoruju. A ted je tak mesic, co nema pocitac a tak po vecerech, kdyz uz spim chodi na muj.
Tak me napadlo, ze to byla jeho prace, ale ja nemam tuseni, co mam ted udelat. Je mi jasne, ze kdyz se ho zeptam, ze to neprizna, aby mel klid.
Me vrta hlavou, ze nejede v prohlizeci Googlu Chrome, ktery normalne pouzivam, ani v IE, ktery pouziju asi tak 2× za rok.
Muze mi nekdo poradit, jak si teda povolit pristup? Pokud to teda bylo zablokovane z meho pocitace?
Missorka píše:
Lenko - ozvi se mi na mail - missorka@baby-cafe.czLesi - díky.
Peta
Ses zlata. Mail jsme uz odeslala.
Vsimla sis, ze ti tu chybi jeden metrik? ![]()
Jsem se ptala manžela, jestli by něco takovýho uměl a prej je to jednoduchý.
Já když jsem se učila na poslední zkouškový, tak jsem si o to sama manželovi řekla. Bo se u PC musím učit a přitom pořád načuhuju jak divizna sem. ![]()
Zase dlouho jsem nemela problem,neco jsem na klavesnici zmackla a neumim psat interpunkci, plete se mi Y a Z,otaznik,vykricnik....................Poradite mi
Zase dlouho jsem nemela probl0m,ted yase neumim psat,n2co jsem asi na klavesnici yma4kla,tak ani nereaguju na p5isp2vkz,dokud to nebude O.k.,takhle psat neumim.
jani09 píše:
Zase dlouho jsem nemela problem,neco jsem na klavesnici zmackla a neumim psat interpunkci, plete se mi Y a Z,otaznik,vykricnik....................Poradite miZase dlouho jsem nemela probl0m,ted yase neumim psat,n2co jsem asi na klavesnici yma4kla,tak ani nereaguju na p5isp2vkz,dokud to nebude O.k.,takhle psat neumim.
Levý Alt+Shift ![]()
weruuunka píše:jani09 píše:Levý Alt+Shift
Zase dlouho jsem nemela problem,neco jsem na klavesnici zmackla a neumim psat interpunkci, plete se mi Y a Z,otaznik,vykricnik....................Poradite miZase dlouho jsem nemela probl0m,ted yase neumim psat,n2co jsem asi na klavesnici yma4kla,tak ani nereaguju na p5isp2vkz,dokud to nebude O.k.,takhle psat neumim.
Dík.
A mam další.otevřu a mam stranku blbě umístěnou na ploše.Nemam tu vidět tlačitko „na celou plochu“Tak jsem to otevrela přez firefox,ale to je pomalý. ![]()
ted chvíli na internet kašlu,protože mam na ploše počítače tu modrou lištu a nemůžu jí dát pryč,nemůžu posunout stranku do stran