Problém s počítačem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1754
23.8.09 15:24

Problem s pocitacem

Ahoj holky,

tady se vi vsechno, tak snad mi poradite.

Uz asi tyden mi nejde otevrit BC (Lesi promin, ale nekde se zeptat musim:-) na mem pocitaci. Zkousela jsem ruzne prohlizece a nic, porad jen ceka na pripojeni. Ale v praci z pocitace se na nej dostanu uplne v pohode. Takze problem je zjevne v mem pocitaci, ale nemuzu prijit na to kde.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
23.8.09 19:05

Pokud jsi zkusila vymazat cookies a restartovat napadá mě ještě jedna věc - nemáš zákaz vstupu?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.09 19:33

Cookies jsem vymazala, ale restartovat me nenapadlo. Tak jdu na to.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.8.09 19:45

Tak jsem vymazala a restartovala a nic, porad to nejede.

Kdyz zadam www, tak mi to dole hlasi waiting for www.baby-cafe.cz. Pritom vsechny ostatni stranky na ktere pravidelne chodim mi jedou.

Ten zakaz vstupu uz me taky napadl. Manzel do me porad ryje, ze mi BC taha do pocitace viry a .....(nevzpomenu si, ale zpomaluje to pocitac.) Proste ma na BC silnou averzi a ja to ignoruju. A ted je tak mesic, co nema pocitac a tak po vecerech, kdyz uz spim chodi na muj.
Tak me napadlo, ze to byla jeho prace, ale ja nemam tuseni, co mam ted udelat. Je mi jasne, ze kdyz se ho zeptam, ze to neprizna, aby mel klid.

Me vrta hlavou, ze nejede v prohlizeci Googlu Chrome, ktery normalne pouzivam, ani v IE, ktery pouziju asi tak 2× za rok.

Muze mi nekdo poradit, jak si teda povolit pristup? Pokud to teda bylo zablokovane z meho pocitace?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.8.09 19:46

Zapomela jsem se podepsat

Lenka_

• Citovat
  • Upravit
9867
23.8.09 20:22

Psala jsem Missorce, IP zakázanou nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.09 20:31
Missorka píše:
Lenko - ozvi se mi na mail - missorka@baby-cafe.cz

Lesi - díky.

Peta

Ses zlata. Mail jsme uz odeslala.

Vsimla sis, ze ti tu chybi jeden metrik? :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.8.09 20:32

Zase nepodepsana, ach jo.

Lenka_

• Citovat
  • Upravit
7584
23.8.09 21:11

Jsem se ptala manžela, jestli by něco takovýho uměl a prej je to jednoduchý.

Já když jsem se učila na poslední zkouškový, tak jsem si o to sama manželovi řekla. Bo se u PC musím učit a přitom pořád načuhuju jak divizna sem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
30.8.11 23:34

Zase dlouho jsem nemela problem,neco jsem na klavesnici zmackla a neumim psat interpunkci, plete se mi Y a Z,otaznik,vykricnik....................Poradite mi

Zase dlouho jsem nemela probl0m,ted yase neumim psat,n2co jsem asi na klavesnici yma4kla,tak ani nereaguju na p5isp2vkz,dokud to nebude O.k.,takhle psat neumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.8.11 23:47
jani09 píše:
Zase dlouho jsem nemela problem,neco jsem na klavesnici zmackla a neumim psat interpunkci, plete se mi Y a Z,otaznik,vykricnik....................Poradite miZase dlouho jsem nemela probl0m,ted yase neumim psat,n2co jsem asi na klavesnici yma4kla,tak ani nereaguju na p5isp2vkz,dokud to nebude O.k.,takhle psat neumim.

Levý Alt+Shift :palec:

• Citovat
  • Upravit
3730
31.8.11 14:16
weruuunka píše:
jani09 píše:
Zase dlouho jsem nemela problem,neco jsem na klavesnici zmackla a neumim psat interpunkci, plete se mi Y a Z,otaznik,vykricnik....................Poradite miZase dlouho jsem nemela probl0m,ted yase neumim psat,n2co jsem asi na klavesnici yma4kla,tak ani nereaguju na p5isp2vkz,dokud to nebude O.k.,takhle psat neumim.
Levý Alt+Shift :palec:

Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.9.11 19:52

A mam další.otevřu a mam stranku blbě umístěnou na ploše.Nemam tu vidět tlačitko „na celou plochu“Tak jsem to otevrela přez firefox,ale to je pomalý. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.9.11 19:54

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.9.11 19:13

Poradíte?

ted chvíli na internet kašlu,protože mam na ploše počítače tu modrou lištu a nemůžu jí dát pryč,nemůžu posunout stranku do stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák