Problém s PC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
15.7.09 06:48

problém s PC

Ahoj holky, potřebovala bych technickou radu. Včera jsem byla na stránkách emimina a najednou jsem na „něco“ klepla prstem a celá ta stránka se mi zmenšila - teda velikost písma se mi zmenšila na polivinu, takže k přečtení potřebuju lupu :D .Nevíte někdo, jak z toho ven? aby to zase bylo čitelný?Moc díky za rady…Jsem počítačový blb… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
611
15.7.09 07:15

Ahoj,
no jo, to se stává celkem často. Klikni si nahoře v prohlížeči na stránka (tedy nevím, jaký máš prohlížeč, ale něco takovýho by tam měly mít všechny), potom je tam „velikost textu“ a tam si písmo zvětšíš. Přeji úspěšné pořízení! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
15.7.09 07:17

ahojky

pokud mas explorer, tak dej nahore zobrazit-lupa-100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.7.09 08:29

Holky díky, zachránily jste mi oči!!! :D Už jsem myslela, že na to budu muset do smrti koukat přes lupu, díky díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.9.09 14:30

Také může pomoci zmáčknutí ctl+ pohyb kolečka. Taktéž rychlé zoomování stránky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.6.11 18:20

mail

holky segra poslala mail a teď všem komu ho ho zaslala chodí neustále dokola,já už ho mám teď 20× :roll: :cert: a přitom ho poslala jednou.....tak teď neví co s tím :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.12 15:04

Zapnu počítač, je zamčen. Jak ho probudit? Vždy se m to nějak povede, ale trváto a ani nevím, jak to dělam. Poradíte, prosím.?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
28.12.12 15:10

Tohle se děle memu příteli, nikdy jsem se nezeptala, proč. Taky by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
1.10.13 19:51

Nechci zakládat nové téma.
Mám problém s pc a chci vás poprosit o radu.Syn si asi před týdnem bez mého vědomí stahoval nějaké hry a od té doby mám na liště nějaký program (asi, já tomu vůbec nerozumím) jménem PC PERFORMER. Nevím, co to je. Při každém zapnutí počítače mi to vyjede na celou obrazovku, zpomaluje mi to pc, vyskakuje mi z toho pořád nějaká reklama, také tam mám pořád takovou tu „reklamu“ jste x-tá, vyhráváte tablet…Nejde to odinstalovat. Napadlo mě si nastavit počítač třeba o 2 týdny nazpět. Jde to? Pokud ano, nevíte jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
13.11.13 06:43

Chtěla jsem čistit počítač, ukázalo se mi, že je nová verze, klikla jsem na to zadarmo a dostala se na File hopo FHSetup.exe(258kb) Neví nikdo, zda je to opravdu zdarma? Nebo radu, co si mam stahnout? Děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák