Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím.o.pomoc.Nejdou.mě.na.počítači.dělat.mezery.Každé.slovo.odděluji.tečkou.Dělala.jsem.mezery.tou.velkou.klávesou.a.teď.nejde.Nejde.i.nějak.jinak.dělat.mezera?
![]()
nejdu spát,musim zase vyřešit problém,nejde mi pravá strana klávesnice u počítače.
Ahoj,udělej
to
třeba
takhle.
Nebo takhle to jde taky. Sobě neumim poradit...........
Jsou to velký mezery,ale jinak to neumim.ÚPLNĚ VLEVO V HORNÍ ČÁSTI TĚMA ŠIPKAMA.
Aha,,když jsem to psala,byli velký mezery a tady se zmenšili,tak to použij.
Prosím o radu nebo poletí notebook z okna
Zapnu Internet, na Seznamu zadám do vyhledávače nějaké slovo a místo klasických stránek s hledaným slovem mi vyjede toto..Kousek jsem okopírovala. Ať dám
změnit nebo nezměnit, nic se neděje, je to pořád stejné. Nevíte co s tím? ![]()
Seznam.cz chce být vaším výchozím vyhledávačem v Chrome
Změnit na Seznam.cz Nic neměnit
Služby •Internet •Firmy •Mapy •Slovník •Zboží •Obrázky •Videa •Encyklopedie
@Tereza1986 já bych odnistalovala a znova nainstalovala prohlížeč. Jinak na hlášku bych odpověděla, podle toho, jestli to chceš jako vyhledávací nástroj nebo ne. Ale pokud to nic nedělá ani tak ani tak, tak bych zkusila to přeinstalování.
PROSÍM O RADU!!! Asi se mi děti hrabaly v noťasu a všechny ikony (kromě složek) mám ve WordPad. Co s tím??? V nastavení mi to taky nejde změnit. Nejde mi nic otevřít, naskakuje tam jakási tabulka s textem.
@Anabellka Nastavení myslíš které? Když klikneš pravým tlačítkem na některý z těch souborů, dáš Vlastnosti, co máš druhé shora u Otevřít v programu…?
@Anabellka, nevím a nemohli ti udělat print screen do toho wordpadu? Prostě ofotit obrazovku s plochou? Zkusila jsi ten wordpad zavřít?
Honzík chce poslední dobou pořád na počítači pustit Fíka. Ale repráky, ačkoli jsou zapojeny, nehrajou. Musí se prý nastavit.Jak?
@Litta píše:
@Anabellka Nastavení myslíš které? Když klikneš pravým tlačítkem na některý z těch souborů, dáš Vlastnosti, co máš druhé shora u Otevřít v programu…?
Když kliknu pravým na ikonu a dám otevřít v programu tak se mě ukáže WordPad. Pod tím jsou další a když kliknu na třeba Windows media player tak se mě předělají všechny ikony. Tak už nevím.
@Anabellka No vidíš, logicky. Máš tam WordPad, ale ty tam potřebuješ to, v čem se to otvíralo doteď. Takže možná MS Word?
Psala jsi, že máš všechny ikony na WordPad, tak si je prostě předělej na to co tam bylo předtím a problém je vyřešen, ne?
Nemuzu se přihlásit na facebook, heslo znam, ale nemam doma internet, jsem ukamaradky a mam aktivovaný kod, který mi prijde pri pokusu o prihlášeni z cizího počítače. tento kod mi ale už nechodí a nevím proč. nikde jsem naška, ze chteji nejaký doklad, ale nemám možnost to naskenovat ![]()
@jani09 píše:
Nemuzu se přihlásit na facebook, heslo znam, ale nemam doma internet, jsem ukamaradky a mam aktivovaný kod, který mi prijde pri pokusu o prihlášeni z cizího počítače. tento kod mi ale už nechodí a nevím proč. nikde jsem naška, ze chteji nejaký doklad, ale nemám možnost to naskenovat
doklad se „naskenuje“ i průměrným foťákem v mobilu - to jen jako tip
@Otakar Z. píše:
doklad se „naskenuje“ i průměrným foťákem v mobilu - to jen jako tip
NEMAM ŽÁDNEJ FOTÁK V MOBILU,