Mobil na 2 sim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3329
18.7.09 22:48

Mobil na 2 sim

Ahojte,
nemate nekdo zkusenost s nejakym mobilem, ktery umi pracovat soucasne se dvema simkama, takovy ten 2v1? Mne jeden mobil uz skoro nefunguje a druhy taky neco pamatuje, tak se poohlizim po techto, ale nikde jsem ho nazivo nevidela :nevim: Libi se mi treba tenhle priznavam ze hlavne cenou, jsou i samozrejme drazsi, ale hlavni je pro me to, ze neustale jeden nebo druhy hledam :roll: tak ze bych hledala jen jeden :lol: Vyuzivam ho jen na telefonovani a psani sms, takze zadne dalsi funkce nepotrebuju.
Pridavam anketni otazecku pro moji info ;-) Diky vsem za nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.7.09 23:08

Asi to není vůbec špatný, hlavně když Ti hrozí služební telefon. Tahat dva je pak dost blbý a vzdát se soukromého se taky nikomu moc nechce.

• Citovat
  • Upravit
5618
18.7.09 23:10

Ve stare Nokii jsem mela takovou tu redukci na 2simky, byla jsem s tim moc spokojena! Vsechny karty naraz u sebe, pritom nebyl plny batoh telefonu. samozrejme to nefungovalo uplne na 100%, nekdy se to samovolne preplo, ale nebylo to nic dramatickeho.
Kdybych mela stale 2sim, jdu do nejakeho takoveho modelu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.09 00:19

Přítul má Samsunga vysouváka, ten typ teď nevím, ale už se nedělá. Je moc spokojený. Funguje tak, že se ti lidé dovolají na obě karty a ty si před každým voláním nebo SMS vybíráš ze které karty hovor uskutečníš. Za dva roky se mu neporouchal;-) nevím co ještě napsat, kdyžtak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.7.09 11:12

Manzeluv tatinek shanel taky mobil na 2SIM. Nakonec se zadarilo, ale znacku ted z hlavy nevim. Vim jen, ze telefon ma docela slozite ovladani - dost tezko se neco nastavuje - nebo aspon tatinek s tim ma problem :lol:

Ma take soukrome a firemni cislo - obe cisla jsou zapnuta, ale muze kretekoli kdykoli vypnout, coz dela u firemniho, aby mel vecer a o vikendech klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
5.8.09 23:06

Manžel má taky dual, už 2 roky, je moc spokojený, jen ovládání je trochu složitější (myslím, pokud jsi zvyklá na NOKIA, tak ti připadne vše zbytečně složité:-), ale v pohodě to funguje - levým tlačítkem zvedá 1 Simku, pravým tu druhou, na displaji se mu vždy zobrazí hovor, na které simce je. Nemůže si ho vynachválit, hlavně odpadlo nošení druhého mobilu.Vysouvací se u nás neujal, je to nebe a dudy.
 pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
5.8.09 23:07

Pokud váháš, tak jedině osahat v prodejně, manža ho objednával přes net, byla to horká novinka a musel čekat, než do ČR dorazí, takže to byla tak trochu loterie:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
16.8.14 14:49

Ahoj, oživuju diskuzi..sháním mobil na dvě simky a nemůžu se vůbec rozhodnout jaký. Nemám zatím ještě ani pořádně vytipováno, tak bych byla ráda za zkušenosti ostatních, který je dobrý, jakému se vyhnout obloukem atd.
Nemám žádné speciální požadavky, asi, snad jen aby měl slušný foťák a cenu do cca 4 - 5 tisíc. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
16.8.14 14:53

HTC Desire 500…dvě simky, skvělý foťák…rozhodně nebrat HTC Desire teď nevím zda 600 či 601, je dražší a horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
16.8.14 15:20

@Saneska

Já teď koukám na LG G Pro Lite Dual. Dle recenzí bomba..i když už to není úplně nejnovější typ :think:
A co taková Nokia Lumia 630? Ta Lumia mě láká, ani nevím proč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
16.8.14 15:50

@Dragobella Tak bohužel nemám ani s jedním zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
16.8.14 16:14

@Dragobella Rozhodně ne Sony nebo Samsung to je horor. A já mam alcatel házim ho ze vzteku občas o zed nic se mu zatim nestalo. Nevyměnila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
16.8.14 16:18

@Dragobella Sony Xperia Tipo Dual. Nevím, jak dalece se ještě prodává, mám ho už dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
16.8.14 16:41

@Diblík3 Ty jseš s tim telefonem spokojená já bych to nedoporučila ani svému nepříteli. Přítel ten telefon má a system těch 2 simek je příšerný. Telefon se věčně přepíná na druhou simku. Display věčně nereaguje. A je to o nervy. Přítel ho má tak rok a půl nejradši by ho hodil z okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.8.14 17:09
Citace] @Saneska píše:
HTC Desire 500…dvě simky, skvělý foťák…rozhodně nebrat HTC Desire teď nevím zda 600 či 601, je dražší a horší…

Jo jo, mam HTC uz druhy tel. a nemuzu na nej nic ric. Manzel mi koupil Evolvevo dual a des bes, slozite ovladani atd.,tak jsem prenechala manzelovi a koupila milovany zlaty HTC a ted se jen tise smeju jak u toho Evolvea zuri a nadava. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák