Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych se zeptat, jestli je možné si stahnout esemesky do počítače a pak vytisknout (je jasný, že jak to je jednou v PC, tak to jde i vytisknout). Pokud to jde, jak je to technicky náročné, předpokládám, že je to asi jako s fotkama, takže to asi jde, ale i přes to bych to potřebovala vědět na jisto.
dík Bubina
Stahnout urcite jdou, vetsinou s mobilem najdes v krabici i CD, kde je primo program na stahovani dat z mobilu.
Pokud má mobil bluetooth (nebo jak se to píše) tak to není problém.
Pokud je to starší mobil, musí být speciální kábl.
bubino. a fotky stahujes? je to uplne stejne.
vetsina prorgramu, pres ktere se stahuji fotky je zaroven i na stahovani dat. proste misto fotek stahnes data. takto muzes stahovat i telefoni seznamy a dalsi data z mobilu.
har.
cancerka píše:
Pokud má mobil bluetooth (nebo jak se to píše) tak to není problém.
Pokud je to starší mobil, musí být speciální kábl.
Ale ten Bluetooth musí být i v PC, jinak se mobil nemá s čím spojit, takže i tak může být nutný kábl
.
Holky dík moc, já to stahovat nechci, jen jsem si potřebovala ověřit, že to jde. Takže dík
Ahoj, chci se zeptat zda-li nevíte o nějakém programu na obnovu SMS.Jde o to, že mám starou nokii, která se nemůže připojit k počítači protože nemá USB vstup. Chtěla jsem se zeptat jestli to půjde přes novější mobil. Mám Samsung Core. Šlo by to že bych dala do Samsungu sms z Nokie a nějak je obnovila? Děkuju za rady.
Ahoj, potřebovala bych SMS dostat do PC - takže připojím a hledám - kde to tam bude? pak to zkopíruju a v jakém formátu se mi to objeví? Budou tam data?