Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já tam chodím se podívat, co je u kamarádů nového, jak se jim daří, atd.
Dnes jsem ho zrusila, mela jsem ho od roku 2007. Zacalo me nebetycne vadit, jak se tam rozmahala reklama - kdy jakoby jmenem mych pratel bylo nabizeno zbozi a kliknuti na ruzne www stranky… Hnus hnus hnus.
Jakmile se jednou zaregistruješ na FB, tak se akce nikdy nedá vrátit zpátky. Profil maximálně deaktivuješ tak, že se nebude zobrazovat ale nikdy se nesmaže z programu. To už si myslelo x lidí, že se jejich profil, fotky a data smažou… ale ne, jen se nebudou zobrazovat.
@Baslerinda píše:
Jakmile se jednou zaregistruješ na FB, tak se akce nikdy nedá vrátit zpátky. Profil maximálně deaktivuješ tak, že se nebude zobrazovat ale nikdy se nesmaže z programu. To už si myslelo x lidí, že se jejich profil, fotky a data smažou… ale ne, jen se nebudou zobrazovat.
přesně jak píšeš, akorát jeden profík na pc přišel na to jak facebook zrušit, a opravdu se mi zrušil, ale je to už rok, tak nevím kdo to byl. Facebook úplně nenávidím
všichni jsou na tom jak debili
a věty typu co ted děláš? ted sedím na záchodě!!!fakt duchaplný rozhovor, hm… at to ví celý svět že teď seru!
![]()
@siamka7 píše:
všichni jsou na tom jak debili![]()
a věty typu co ted děláš? ted sedím na záchodě!!!fakt duchaplný rozhovor, hm… at to ví celý svět že teď seru!
![]()
![]()
jako toto nechapu..kazdej na FB sedi a sdeluje si vsechno mozne.
@Taminka píše:
jako toto nechapu..kazdej na FB sedi a sdeluje si vsechno mozne.
no, ale je to tak
fakt strašné, nemusí o mě všichni všechno vědět, ne? ![]()
Já facebook používám ke komunikaci s lidmi, kteří žijou v zahraničí. To považuju za výhodu, aspon trošku používat jazyky… JInak bych s nima nekomunikovala
@Monika92 mám ale pocit že uplně se profil nesmaže, nesmí se používat půl roku a pak by se měl uplně zrušit.
myslim teda…
@bara 1 tak jasně, není to úplné smazání, jak už tady holky zmínily. A ty informace, co tam člověk jednou dá, už tam holt pořád budou, to je prostě internet no…
@Monika92 tak to se omluvám
četla jsem naposledy tvůj příspěvek a pak koukám že jich je tady tolik… ![]()
Já facebook puýévm více méně pro komunikaci s rodinou (odstěhovaná cca100km a volán vyjde draze) a taky pro komunikaci s přáteli v zahraničí
Ahojky můžu se zeptat zda vám facebook jde??? Mě včera skoro nešel ale přihlásila jsem se ale dneska nic - ani se mi to nenačte. Mám domluvený nějaký obchůdek s oblečením a paní jsem kontaktovala a najednou mi to nejde a nechci vypadat jako nezodpovědná atd. atd.
Je tedy chyba jen u mě a nebo ne :-/ Jiné stránky mi jdou v pohodě ![]()