Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
4.1.13 16:04

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.1.13 16:18

Já tam chodím se podívat, co je u kamarádů nového, jak se jim daří, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena MGN
4.1.13 16:21

Dnes jsem ho zrusila, mela jsem ho od roku 2007. Zacalo me nebetycne vadit, jak se tam rozmahala reklama - kdy jakoby jmenem mych pratel bylo nabizeno zbozi a kliknuti na ruzne www stranky… Hnus hnus hnus.

• Citovat
  • Upravit
1980
4.1.13 17:09

Jakmile se jednou zaregistruješ na FB, tak se akce nikdy nedá vrátit zpátky. Profil maximálně deaktivuješ tak, že se nebude zobrazovat ale nikdy se nesmaže z programu. To už si myslelo x lidí, že se jejich profil, fotky a data smažou… ale ne, jen se nebudou zobrazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.1.13 17:14
@Baslerinda píše:
Jakmile se jednou zaregistruješ na FB, tak se akce nikdy nedá vrátit zpátky. Profil maximálně deaktivuješ tak, že se nebude zobrazovat ale nikdy se nesmaže z programu. To už si myslelo x lidí, že se jejich profil, fotky a data smažou… ale ne, jen se nebudou zobrazovat.

přesně jak píšeš, akorát jeden profík na pc přišel na to jak facebook zrušit, a opravdu se mi zrušil, ale je to už rok, tak nevím kdo to byl. Facebook úplně nenávidím :cert: :cert: :cert: všichni jsou na tom jak debili :zed: :zed: a věty typu co ted děláš? ted sedím na záchodě!!!fakt duchaplný rozhovor, hm… at to ví celý svět že teď seru! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.1.13 17:34
@siamka7 píše:
všichni jsou na tom jak debili :zed: :zed: a věty typu co ted děláš? ted sedím na záchodě!!!fakt duchaplný rozhovor, hm… at to ví celý svět že teď seru! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

jako toto nechapu..kazdej na FB sedi a sdeluje si vsechno mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.1.13 17:51
@Taminka píše:
jako toto nechapu..kazdej na FB sedi a sdeluje si vsechno mozne.

no, ale je to tak :roll: fakt strašné, nemusí o mě všichni všechno vědět, ne? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.1.13 17:57

Já facebook používám ke komunikaci s lidmi, kteří žijou v zahraničí. To považuju za výhodu, aspon trošku používat jazyky… JInak bych s nima nekomunikovala

• Citovat
  • Upravit
bara 1
4.1.13 19:27

@Monika92 mám ale pocit že uplně se profil nesmaže, nesmí se používat půl roku a pak by se měl uplně zrušit. :think: myslim teda…

• Citovat
  • Upravit
5761
4.1.13 19:35

@bara 1 tak jasně, není to úplné smazání, jak už tady holky zmínily. A ty informace, co tam člověk jednou dá, už tam holt pořád budou, to je prostě internet no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
4.1.13 19:46

@Monika92 tak to se omluvám ;) četla jsem naposledy tvůj příspěvek a pak koukám že jich je tady tolik… :andel:

• Citovat
  • Upravit
5761
4.1.13 19:47

@bara 1 v pohodě, já to taky někdy nepročítám ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.1.13 21:24

Já facebook puýévm více méně pro komunikaci s rodinou (odstěhovaná cca100km a volán vyjde draze) a taky pro komunikaci s přáteli v zahraničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.1.13 10:52

Ahojky můžu se zeptat zda vám facebook jde??? Mě včera skoro nešel ale přihlásila jsem se ale dneska nic - ani se mi to nenačte. Mám domluvený nějaký obchůdek s oblečením a paní jsem kontaktovala a najednou mi to nejde a nechci vypadat jako nezodpovědná atd. atd.
Je tedy chyba jen u mě a nebo ne :-/ Jiné stránky mi jdou v pohodě :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
29.1.13 10:53

Taky mi nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...