Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě jde v pohodě. Někde jsem četla, že občas dělají něco jako údržbu a proto některé profili dočasně nejdou logovat, nebo zlobí.
@cukratko33 píše:
Ahoj chci se zeptat zda vám jde se přihlásit ted na FB? Dopoledne mi to šlo ale ted ne tak nevím zda není jen chyba u mě.
mě to nejde už od rána ![]()
A já se vůbec neodhlašuju, jen křížkuju stránku, takže když vypíšu nahoru facebook, jsem rovnou přihlášená ![]()
@cukratko33 píše:
Ahoj chci se zeptat zda vám jde se přihlásit ted na FB? Dopoledne mi to šlo ale ted ne tak nevím zda není jen chyba u mě.
mě funguje…
Nevíte kde tam najdu smajlíky? Jsou tam vůbec? jsem to zkoušela hledat ale vypadá že tam asi nejsou.
@radek-programator píše:
Kdo už na Facebooku je, doporučuju staňte se tam fanouškem eMimina: http://www.facebook.com/eMiminocz
Hotovo ![]()
Ahojky,
já facebook používám pouze ke komunikaci s kamarády s kterými nemám čas se sejít, je to fajn videt podle fotek jak se maji, atd!
Před mateřskou jsme byla hodne ve poslecnosti lidi a ted jsem v podsatte doma, a timto zpusobem mi nic neunikne! Hlavne když mám rodinu rozstrkanou po svete
já facebooku fandim. jen tam nedávam soukromer fotky tyou me nahe dite atd. obcas tam frknu dcerku-jednu fotecku aby kamaradi videli jak roste, ale urcite tam nedavam jak se koupe, atd! to mi prijde desny, jelikoz sposty mych znamych uz meli problemy, ze se jim tam nekdo naboural a vydaval se za ne-nic moc prijemneho! ja to mam treba hoooodne omezene a blokovane!!!
Mě teda fb vůbec nebere, podle mě je to mj. i kompenzace sociálních vztahů. Ale tak nějak divně, skoro bych řekla patologicky. no, mohla bych to říct např. i o emiminu, ale budiž. ale např. některý aktivity na fb- typu klikni a přijde Ti hvězdička pro štěstí…to se lidi fakt nudíte?
Ahoj holky, ze zkoušky jsem si vytvořila profil na facebooku a nechci ho. Chci to smazat…jak se to dělá?
@Bunnies vpravo nahoře klikneš na to malé zubaté kolečko, dáš Nastavení účtu a vlevo v nabídce Zabezpečení. Dole je modrým písmem „Deaktivujte svůj účet“, pak tam myslím něco potvrdíš a je hotovo..