Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Muzes se i podivat jak se tvuj profil zobrazuje ostatnim uzivatelum.
@alexxa píše:
Muzes se i podivat jak se tvuj profil zobrazuje ostatnim uzivatelum.
to mě zaujalo, jak?
@Lejaa najedes na svuj prifil
A holky nevíte náhodou, mám ´´chytrý´´telefon…na fb když někomu píšu, tak se mu ukáže odkud, ale občas se mi stane, že se zobrazí název města 30km vzdálené, jak je to možný? Nevím jak to funguje, ale pak se s chlapem dohaduju, že jsem jinde…
@Anonymní píše:
A holky nevíte náhodou, mám ´´chytrý´´telefon…na fb když někomu píšu, tak se mu ukáže odkud, ale občas se mi stane, že se zobrazí název města 30km vzdálené, jak je to možný? Nevím jak to funguje, ale pak se s chlapem dohaduju, že jsem jinde…
tohle dela segre taky(jestli i me nevim, ale mam dojem ze tam nekde bylo i urceni polohy nebo tak neco zkus pohledat v nastaveni uctu fb
@alexxa píše:
tohle dela segre taky(jestli i me nevim, ale mam dojem ze tam nekde bylo i urceni polohy nebo tak neco zkus pohledat v nastaveni uctu fb
Já to určení polohy mám právě, tak nevím proč se to občas sekne
Myslela jsem že to funguje jako gps a to by se stát nemělo
@Anonymní píše:
Já to určení polohy mám právě, tak nevím proč se to občas sekneMyslela jsem že to funguje jako gps a to by se stát nemělo
fakt nevim, proc to tak je taky se kolikrat divim a ptam se segry co dela tam a tam a ta zas nevi coji to tam pise
@Anonymní píše:
KDyž si někoho odeberu s přátel na fb, tak se pro něj automaticky zablokují náhledy toho, co vkládám, sdílím, píšu a tak? Jakoby byl cizí?
Děkuji
Musis si sdileni nastavit v soukromi „jen pro pratele“.
@74paja JAsně, to vím, to mám… a nevíte, co se zobrazí tomu dotyčnému? Jakože „xy si vás obebral z přátel“?
Díky
@Anonymní píše:
@74paja JAsně, to vím, to mám… a nevíte, co se zobrazí tomu dotyčnému? Jakože „xy si vás obebral z přátel“?
Díky
Myslim, ze se mu v pratelich objevis jako takova ta siluetka bez fotky, ale se jmenem a kdyz na ni klikne, tak se mu ojevi neco jako: Ze ucet byl deaktivovan a i on si te muze vymazat se sveho seznamu pratel.
Facebook je dobrý pro snadnou komunikaci s lidmi, to určitě.
Každopádně pro nerozvážné lidi, kteří neví co s životem a hlavně mladé, dospívající lidi je to doslova zlo! Děti tam tráví čas, řešením prkotin a psaním, které jim nic moc nedá… Navíc se i kolikrát přivádí do nebezpečí… Ztracený čas, který by mohli mnohem duchaplněji využívat… Být s kamarády venku, kroužky, příroda… Achjo… Svoje děti se budu snažit vést jinší cestou.
@Cleap píše:
Facebook je dobrý pro snadnou komunikaci s lidmi, to určitě.Každopádně pro nerozvážné lidi, kteří neví co s životem a hlavně mladé, dospívající lidi je to doslova zlo! Děti tam tráví čas, řešením prkotin a psaním, které jim nic moc nedá… Navíc se i kolikrát přivádí do nebezpečí… Ztracený čas, který by mohli mnohem duchaplněji využívat… Být s kamarády venku, kroužky, příroda… Achjo… Svoje děti se budu snažit vést jinší cestou.
Sice je to mimo oživení, ale to je jedno…
Kdyby jen děti, i dospělí se tam chovají jak… proto můj dotaz
Asi se snaží ze sebe dělat to, co v reálném životě nejsou. Udělat ze sebe člověka, kterým by chtěli být… Stoupnout na ceně v očích druhých. ![]()
@Cleap Já jsem pako, ale jsem z toho celá rozhozená… hádat se jak malé děti, mít za každou cenu své chytré slovo a svou pravdu… je to asi moje chyba, že si to tak beru, ale myslím, že snesu hodně, v diskuzích se nenechávám unášet, ale čeho je moc, toho je příliš.
Počkat, jaksi jsem nepochopila, o co jde… Nechtěla jsem vyvolávat konflikt.
Bavila jsem se o facebooku. Jsem tu nová…