Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dřív se nikam nepsalo, kdo s kým je ve vztahu a lidi byli v pohodě. Jinak já osobně si taky nedávám na fb jestli s někým jsem - je to moje věc a nikomu do toho nic není, a nepotřebuju aby o tom každej věděl. A taky bych se nenaštvala jestli tam jsou naše fotky nebo né, vždyť ať si tam dá co chce, ale u tebe je vidět že to chceš jen TY. Máte vztah, a to je hlavní né, a né co je psáno na FB.
![]()
Zatracený facebook
Buď klidná, my jsme s chlapem spolu 6 let, rok jsme byli rozejítí a už jsme se zpátky do vztahu nedali, je nám to šumák, my žijem život a ne virtuální svět na fb. Rodinné fotky s dcerou si tam dáváme oba dva.. Neřeš to!! Kdyby chtěl někoho lovit, může to dělat i když, tě bude mít ve vztahu.. ![]()
@dendule4 píše:
Krucinál můj chlap mě tam taky nemá a to už jsme manželé nějaký ten pátekže by měl jinou???
![]()
![]()
No, zatlačila bych na něho ![]()
Kéž by tě v životě nepotkalo nic horšího, než že tě nemá ve vztahu.
Jinak, totální ptákovina, větší hloupost jsem dlouho neslyšela řešit.
Tvl - viděla jsem dobře 25 a 29 let? Jestli jo, tak to je tedy síla. Facebook vám vyhnal zdravý rozum z hlavy asi.
Taky bych jednou chtěla mit takové starosti. Snad kdyby vám bylo oboum o 10 let míň, ale takhle ![]()
Normálně až bude na FB přihlášený a nebude u PC se tam přidej, ne? To bude pak diskuze
![]()
@dendule4 píše:
Krucinál můj chlap mě tam taky nemá a to už jsme manželé nějaký ten pátekže by měl jinou???
![]()
![]()
Já dokonce nemám manžela v přátelích, tak nevím, jestli se nemám bát, aby se se mnou kvůli tomu nerozvedl ![]()