Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
25.9.16 08:47

Ahoj holky, prosím o radu, ve skupince mi nejde připnout takový ten hlavní úvod na zeď neporadíte mi někdo? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.7.17 12:11

Nahlaseny profil

Ahoj,
nekdo mi nahlasil profil na fb a ja se tam uz tri dny nemuzu dostat, protoze ho „proveruji“. Nemate nekdo zkusenost, jak dlouho to bude trvat? Nic proti pravidlum jsem neudelala, proste jsem se jen znelibila jedne osobe a ta mi ho uz podruhe nahlasila. Poprve me odblokovali hned, co jsem dolozila jmeno ze sveho OP. Ted to trva a ja mam na fb ve skupine rozjednane obchudky a potrebuji nejak uzivatelum dat vedet. Poradite nekdo prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.7.17 13:15

Tak si založ nový pod nějakým nickem, ať tě ta osoba nepozná. Jinak s tím zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.7.17 13:15
@Lucyanne píše:
Ahoj,
nekdo mi nahlasil profil na fb a ja se tam uz tri dny nemuzu dostat, protoze ho „proveruji“. Nemate nekdo zkusenost, jak dlouho to bude trvat? Nic proti pravidlum jsem neudelala, proste jsem se jen znelibila jedne osobe a ta mi ho uz podruhe nahlasila. Poprve me odblokovali hned, co jsem dolozila jmeno ze sveho OP. Ted to trva a ja mam na fb ve skupine rozjednane obchudky a potrebuji nejak uzivatelum dat vedet. Poradite nekdo prosim?

Ahoj, řešila jsem to stejné. Chtěli občanku a odblokování trvalo cca tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.7.17 13:16
@Manhattan píše:
Tak si založ nový pod nějakým nickem, ať tě ta osoba nepozná. Jinak s tím zkušenosti nemám.

To jí nepomůže, musí počkat na odblokování. Jinak i novej profil se dá kdykoliv nahlásit a nic to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.7.17 13:22

@chipsa tohle je pekne na nic. Myslim to, ze ti ucet muze kdokoliv kdykoliv nahlasit. Staci jeden pitomec. 8o Tady vidim zasadni chybu ve facebooku. Dekuju za odpoved, prostrednictvim kamaradky jsem kontaktovala lidi, se kterymi mam nedoresne obchody, takze to ty tri tydny zmaknu. Nejde o zivot. Ale stve me ten princip - nelibis se mi, stve me tvuj nazor na vec - ok, nahlasim ti profil a oni te jen tak zablokuji. Pekne blbost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.7.17 13:24
@Lucyanne píše:
@chipsa tohle je pekne na nic. Myslim to, ze ti ucet muze kdokoliv kdykoliv nahlasit. Staci jeden pitomec. 8o Tady vidim zasadni chybu ve facebooku. Dekuju za odpoved, prostrednictvim kamaradky jsem kontaktovala lidi, se kterymi mam nedoresne obchody, takze to ty tri tydny zmaknu. Nejde o zivot. Ale stve me ten princip - nelibis se mi, stve me tvuj nazor na vec - ok, nahlasim ti profil a oni te jen tak zablokuji. Pekne blbost. :roll:

Jo jo, taky jsem se takto vztekala :hug:
https://www.emimino.cz/…leti-262239/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.7.17 13:27

@chipsa ze to nekooho bavi, ze? Jak v materske skolce.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.7.17 13:28
@Lucyanne píše:
@chipsa ze to nekooho bavi, ze? Jak v materske skolce.. :mrgreen:

Přesně tak, facebook mám 6 let a nikdy mě toto nenapadlo :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.7.17 13:34

@chipsa ted jsem docetla tu diskuzi a se vsim, co jsi psala, musim souhlasit. :)
Az me odblokuju, tu furii zablokuju (vim, kdo to byl) a snad budu mit klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.7.17 13:35
@Lucyanne píše:
@chipsa ted jsem docetla tu diskuzi a se vsim, co jsi psala, musim souhlasit. :)
Az me odblokuju, tu furii zablokuju (vim, kdo to byl) a snad budu mit klid.

Já taky asi vím kdo mě bonznul, ale.. To není řešení, budete se blokovat pořád dokola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 13:58

Chipsa - reseni by to byt mohlo, pokud ji zablokuje (ne nahlasi, ale prida do seznamu blokovanych pro svuj profil), tak dotycna jeji profil uz nedokaze ani najit, pokud si ovsem kvuli tomu nezalozi novy, jen aby ji nasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
17.7.17 10:06

@Lucyanne Proč si tu dotyčnou osobu nedáš do bloku nebude tak moc dohledat tvůj profil.Taky mám jednu v bloku a mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
17.7.17 12:52

@Veveruska87 az me odblokuji, dam. Jenze ona ta osoba je psychicky narusena a zaklada si dalsi a dalsi fiktivni profily. Naplni jeji prace je nahlasovani vsech, kdo nesdili jeji nazor. Je to fakt padle na hlavu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
17.7.17 12:53

@Lucyanne aha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie