Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
17.12.15 20:32

Já mám taky dotaz, ale asi nikdo neporadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 20:33

Ve vyhledávání facebook našeptává dříve vyhledané profily - zobrazuje historii.. jak to vymazat, ať se nezobrazuje to našeptávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
17.12.15 20:39
@brulinka píše:
dej přiblížit nebo oddálit obrazovku..

Ježíš, dík. Už to mám. To jsou věci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
25.1.16 20:30

Zdravím dovolím si oživit diskusi
nevíte dá se nějak udělat aby jedna osoba neviděla že jsem online na facebooku a aby nemohla na mou ze´d přidávat příspěvky? aniž bych tu osobu musela zablokovat? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
25.1.16 20:50

@Ka-Ha To určitě nepůjde, musela byste pro všechny, aby nemohli přidávat něco na zeď, jinak chat (upravit u chatu, dát vypnout u nějakého přítele), ale nesmíte mít messanger, jinak uvidí, že jste na mobilním fb.

• Citovat
  • Upravit
1220
25.1.16 21:49

@Ka-Ha kdyz vypnes pro nekoho chat na pc neuviditi te online ani na telefonu - messengeru. A pokud nechces aby ti jen jeden uzivatel nemohl davat nic na zed, dej ho do seznamu OMEZENO. Kdyby jsi potrebovala poradit, napis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
25.1.16 22:27

Určitě jde udělat to, že ti nebude smět dávat něco na zeď. Já to takhle mám udělané. Pokud mi chce někdo dát něco na zeď a nebo v něčem označit tak to napřed já musím schválit. To se dá nastavit normálně v nastavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
25.1.16 22:32

@pajisek90 Souhlasim, i to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
7.6.16 19:58

:mavam: Facebook používám hodně často pro kontakt s kamarády, které nevidím. Čas od času tam dávám svoje fotky, nebo fotky důležitých událostí. Ale snažím se, aby ta fotka byla pěkná, aby něco řekla mým kamarádům. Jenže když se dívám na celoplošnou hlavní stránku přátel a jejich kamarádů, často protáčím oči. Dávají tam nekvalitní fotky, rozmazané, nepřehledné, nic neříkající fotky veškerého příbuzenstva. Vůbec nepřemýšlejí nad tím, co tam dávají. Koho zajímá fotka rozmazaného např. dědečka? Prostě přes mobil vyfotějí co je napadne, pak to strkají na facebook a myslejí si, jak je to zajímavé. Říkám si, proč tam nedají jednu pěknou ostrou fotku, která něco říká, než dvacet jakýchsi rozmazanin a patlanin dětí se zavřenýma očima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
7.6.16 20:05

@chipsa to je úděl sociálních sítí, lidi tam cpou všechno horem dolem, kvalitu neřeší a hlavně nikdo tě nenutí se na to dívat. Taky mám ve svém friend listu takové skvosty, ale prostě ty fotky přejdu a nesleduju. Já FB využívám hlavně jako messenger, takže používám především aplikaci v telefonu a příspěvky ostatních mě nijak nevzrušují, to sjedu tak jednou 2× týdně, když zapnu počítač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
7.6.16 20:06
@michee píše:
@chipsa to je úděl sociálních sítí, lidi tam cpou všechno horem dolem, kvalitu neřeší a hlavně nikdo tě nenutí se na to dívat. Taky mám ve svém friend listu takové skvosty, ale prostě ty fotky přejdu a nesleduju. Já FB využívám hlavně jako messenger, takže používám především aplikaci v telefonu a příspěvky ostatních mě nijak nevzrušují, to sjedu tak jednou 2× týdně, když zapnu počítač.

Ne že by mě to extra zajímalo, ale tyto příspěvky se ukazují na hlavní ploše hned po zapnutí facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
7.6.16 20:30

@chipsa ono to některé lidi po čase omrzí, aspoň v mém okolí to tak bylo, ale nekteří tam stejně valí každou chvíli něco a kvalita teda hrozná, já jsem detailista a blbá fotka mě dokáže vytočit, takže proto to přecházím. Mě FB popravdě nudí a zdržuje, radši se na chvilku zašiju tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
7.6.16 20:34
@michee píše:
@chipsa ono to některé lidi po čase omrzí, aspoň v mém okolí to tak bylo, ale nekteří tam stejně valí každou chvíli něco a kvalita teda hrozná, já jsem detailista a blbá fotka mě dokáže vytočit, takže proto to přecházím. Mě FB popravdě nudí a zdržuje, radši se na chvilku zašiju tady :mrgreen:

Já jsem taky detailista, tvořím rodinnou fotoknihu a snažím se, aby to vypadalo. Takže něchápu, proč si ty lidi nepořídí aspon kvalitní fotoaparát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.6.16 20:51
@chipsa píše: :mavam: Facebook používám hodně často pro kontakt s kamarády, které nevidím. Čas od času tam dávám svoje fotky, nebo fotky důležitých událostí. Ale snažím se, aby ta fotka byla pěkná, aby něco řekla mým kamarádům. Jenže když se dívám na celoplošnou hlavní stránku přátel a jejich kamarádů, často protáčím oči. Dávají tam nekvalitní fotky, rozmazané, nepřehledné, nic neříkající fotky veškerého příbuzenstva. Vůbec nepřemýšlejí nad tím, co tam dávají. Koho zajímá fotka rozmazaného např. dědečka? Prostě přes mobil vyfotějí co je napadne, pak to strkají na facebook a myslejí si, jak je to zajímavé. Říkám si, proč tam nedají jednu pěknou ostrou fotku, která něco říká, než dvacet jakýchsi rozmazanin a patlanin dětí se zavřenýma očima?

Tzv. foceno grilem :mrgreen: :lol: to znám a takových tam mám taky pár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
7.6.16 21:21
@chipsa píše: :mavam: Facebook používám hodně často pro kontakt s kamarády, které nevidím. Čas od času tam dávám svoje fotky, nebo fotky důležitých událostí. Ale snažím se, aby ta fotka byla pěkná, aby něco řekla mým kamarádům. Jenže když se dívám na celoplošnou hlavní stránku přátel a jejich kamarádů, často protáčím oči. Dávají tam nekvalitní fotky, rozmazané, nepřehledné, nic neříkající fotky veškerého příbuzenstva. Vůbec nepřemýšlejí nad tím, co tam dávají. Koho zajímá fotka rozmazaného např. dědečka? Prostě přes mobil vyfotějí co je napadne, pak to strkají na facebook a myslejí si, jak je to zajímavé. Říkám si, proč tam nedají jednu pěknou ostrou fotku, která něco říká, než dvacet jakýchsi rozmazanin a patlanin dětí se zavřenýma očima?

Fotky me nevytacej, ty si vetsinou jen prolitnu na hlavni strance jako male ikonky, ani nerozklikavam. Spis me stvala jedna stezovacka co jazdy den psala „uz 5 let bez pritele“ „vsichni kolem zamilovani a ja sama“ „v praci to je na ho… kdybych se aspon mela za kym vracet“ atd. Tu jsem ale prestala sledovat. No a pak samozrejme ti „chlubici“ co si mysli ze kazda vec je v jejich zivote zajimava. Treba to ze vari kvetak :mrgreen: pak ze ho presolili a treti status o tom jak se z toho pokakali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák