Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
13.9.14 18:15

@brulinka diky, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
15.9.14 13:19

??? neporadí někdo ještě s tou hudbou? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
15.9.14 17:26

@Estericka známí táta takhle dělal taky video s hudbou na facebook a některý český jí na fc prošli ani jí to neupozornilo na autorský práva ale jinak neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
15.9.14 23:41

@Veveruska87 i tak diky za reakci :kytka: no budu to muset nejak vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.11.14 09:47

Mohu poprosit o radu. prosím vas nevíte nekdo, kdyz vložím na svuj profil odkaz nebo fotky pro své přátele ale nechci aby jej mohli oni sdílet dál. Jak to udělám? Děkuji vám moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
6.11.14 17:11

Už vám to někomu přišlo do upozornění? Není to nějaký spam? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
18.12.14 19:15
@Anonymní píše:
Poradíte prosím někdo? Jak udělám to, aby když si kompletně zamknu profil na FB, tak mi tam stále ukazuje kdy mám narozeniny resp. „narodila jsem se“ a to všem kdo na mě jen klikne koho nemám mezi přátelema :nevim: nastavila jsem, že to smí vidět jen přátelé ale když se mi na něj koukne někdo cizí, tak prostě pořád vidí kdy jsem se přidala na FB a kdy mám narozeniny :think: Fb mám odedneška založený poradíte prosím? Díky

otevři svůj profil potom informace rozklikni si kontaktní a základní údaje pak klikni na datum narození a potom tak jak je na obrázku u mého příspěvku máš tam na výběr veřejný, jenom já přátelé a podobně snad jsem to napsala srozumitelně a takhle jde v těch informacích upravit všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.12.14 10:44

Take se vam stalo, ze jste se chteli na fb prihlast a hlasilo vam to, at potvrdite svou totoznost? poprve to po me chtelo opsat vygenerovany kod a pak oznacovat pratele na fotkach ktere mi tam naskakovaly. Dneska opet overeni ale ted mi poslaly na mobil overovaci kod ktery jsem tam usela napsat. Uz me to docela stve protoze jakmile se chci prihlasit a vim na 100%, ze jsem heslo dala dobre, tak mi to pise toto:Potvrďte heslo
Zdá se, že jste se přepsali v e-mailové adrese nebo uživatelském jméně. Překlep jsme za vás opravili, ale z důvodu zabezpečení zadejte znovu heslo. pritom ho davam spraven i jsme ho zmenila a pusti me to tam az na podruhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.12.14 12:27

@alexxa Mně se to stalo jednou, když jsem se přihlašovala z jiného počítače. Musela jsem označovat ale jen přátele. Moje tel. číslo FB nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.12.14 12:30

@bimbama je mi divny, ze mi nejde prihlasit se napoprve i kdyz davam heslo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.12.14 12:31

@alexxa Tak s tím zkušenost nemám. Jsem přihlášená trvale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.14 11:06

DOTAZ

Mámě nejde na FB lajkovat a komentovat. Může jen sdílet. Nevíte co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.15 19:34

Ahoj, ráda bych znala váš názor.
Já bych to asi neřešila, ale kamarádka si do mě rýpla.
Jsem s partnerem 3 roky.Od začátku jsme se měli ve vztahu a on si tam dal jen mé fotky i společné. Před 4 měsícema jsme se ale rozešli a zase dali za 2 týdny dohromady. Fotky tam zůstaly plus tam máme jednu společnou z nedávné akce. Jinak on tam má fotky z firemních akcí. Ale do vztahu si mě už nedal. Prý kvůli tomu, že by to bylo trapný. Všichni ví, že spolu zase jsme. Má tam klienty i kolegy a je mu to trapný a když viděl že jsem naštvaná, řekl mi že jsme jako malé dítě a že když to tam musí být tak to tam dá a byl naštvanej, že tam máme fotky, tak mě přece netají. Dal by to tam pod nátlakemměa to samozřejmě po něm nechci
Vzniklo to tak, že pomluval svého kamaráda, který nemá partnerku ve vztahu na fb schválně aby mohl lovit holky. Já mu na to řekla, že on mě tam přece taky nemá-což je samozřejmě rozdíl, protože my tam máme fotky, kdežto on tam nemá ani to
Prostě mě to štve a mrzí
Na fb žadné holky neloví, to jsme si jistá. Ale jde mi o princip a o to, jak to vypadá(nejsem maniak do FB, ale tohle je mi blbý)Je nám 25,29

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
11.5.15 19:39

:lol: to jsou starosti

• Citovat
  • Upravit
4658
11.5.15 19:43

Krucinál můj chlap mě tam taky nemá a to už jsme manželé nějaký ten pátek :think: že by měl jinou??? :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák