Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Gina108 píše:
@Ketule007 Odpovídáš na dotaz 5 let starý
Jejda… no jo, začátečnické chyby, pardon
![]()
Prosim Vas, da se u fotografii zakazat aby je mohl nekdo sdilet? Svoje alba mam nastevene tak, aby ji videli jen moji pretele-coz je logicky, ale moje teta ty fotky sdili, tim padem je vidi i jeji pratele pro me cizi lide. MA to asi jako uchylku nebo uz nevim dela to vsem
samozrejme ji nemuzu nic rictby se nafoukla a je to mamina nejstrsi sestra, chapete :-/
Jediné co mě napadá nastavit aby ona jediná fotky vůbec neviděla. Ale je od ní pěkně drze že sdílí a ani se nezeptá zda může. Mě když chce segra sdílet fotky tak se napřed zeptá jestli může a pokud dovolím tak teprve sdílí
Taky mi to prijde jako drzost. Kdyby sdilela fotky me budiz, ale co ma co sdilet fotky meho ditete? Nastavila jsem aby je nevidela.Ted jde o to, kdyz da nekdo like ze spolecnych pratel, zda se ji to neukaze jako ze te osobe se libi ta ta fotka.
@alexxa to myslím že by neměla vidět když někdo dá like
.Taky by mi to vadilo a hodně. Slušnost je se zeptat než to sdílí
Ahoj potřebuji poradit, nechtěně jsem označila na fotce člověka a ted nevím jak to zrušit, označila jsem ho špatným jménem. nevíte jak to zrušit? nemůžu na to přijít. děkuji
Já taky Facebook nemám, měla jsem, ale smazala jsem ho a ukázalo se, kolik mám ve skutečnosti přátel ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit, nechtěně jsem označila na fotce člověka a ted nevím jak to zrušit, označila jsem ho špatným jménem. nevíte jak to zrušit? nemůžu na to přijít. děkuji
Otevři si tu fotku a vpravo, kde je info o té fotce, tak je tam i kdo je označen, najeď na něj a ukáže se okýnko o přátelství a kdo ho označil a tam můžeš odoznačit.
Prosim vas, kdyz nekoho zablokuju prestanou mi od nej chodit zpravy? a musim ho prvne odstranit z pratel?
@alexxa pokud zablokuješ tak ti nebude už moc psát a ne nemusíš mazat z přátel tou blokací se vymaže. Nebo mě aspon co jsem já jednu osobu blokovala tak se automaticky smázla z přátel
@alexxa když někoho zablokuješ, tak on už nevidí tebe ani ty jeho. Je to jakoby jste ani jeden na FB neexistovali.