Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Temaho
Tak snad ani paní se kterou jsem domluvená fb nepůjde ![]()
@Sisi137 @dani24687
to je teda divnýýý ![]()
Zdravim, mam takovy dotaz, da se na facebooku zabranit sdileni mojich fotek a alb? ponevadz par pratel sdili vsechny fotky nebo rovnou cela alba, neskutecne mi to vadi.. nejhorsi je, ze jim to nehohu rict, je to rodina.. jenze oni maju v pratelich lidi, co nechci aby videli moje fotky.. a jakmile to oni sdili tak to vidi i oni, i kdyz ja to mam k videni jen pro pratele… omluva za anonym, ale i na emiminu mam rodinu a zrovna te osoby se to tyka nejvic ![]()
Taky mam nejaky problem. Od rana to tady resim, uz jsem odinstalovala a znovu nainstalovala dva ruzny prohlizece, asi stokrat restartovala pocitac a porad to dela problemy. Nove prispevky se nactou, ale kdyz chci neco rozkliknout, tak porad bezi „kolecko“ dokola, ale nic se nedeje.
Taky mi nejede
Nechcou se mi načíst ani zprávy. Nevím co s tím je
@beodenka Tak aspoň už víš, že prohlížečem to není
čekám teda, kdy se to vypne i nám, protože když má fb problémy, tak to většinou jde postupně.
Já přes něj našla lidi o kterých by mě nenapadlo, že je vůbec ještě uvidím. To je asi tak všechno. ![]()
Ahoj ![]()
Při příhlášení na fbc jsem asi něco zmáčkla
a když se teď přihlásím tak mě to nehodí hlavní stránku ale zprávy, nevíte co mam udělat aby mi to zas jako první ukazovalo hlavní stránku??
@Bubina No.. tak tato stránka je nová generace emailu. Dáváte sem svoje fotky a společně s přáteli komentujete fotky jiných a taky si dopisujete „chatem“. Dělíte se s ostatními uživateli o nové informace a o novinky ve světě.
… a. t.d.
Ahojte,
na profilové stránce fb mi zmizelo z kolonky další místa. Hudbu, poznámky atd… tam mám. Nevíte někdo jak to vrátit zpět? Mě se to nějak nedaří
Děkuji ![]()