Nález ve 31tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5966
30.10.21 15:54

Ty ses měla hospitalizovat, nechat dat kortikoidy na vývin plic a až by se stav nehoršil, pak teprve uvažovala nad podepsáním reverzu.
Sestra má narozenou dceru ve 30tt, s tím, že 3 týdny před tím ležela v nemocnici a zastavoval se porod. Následné 2 měsíce v inkubátoru, kdy každý večer děkovala za další den s ní.
A raději by ty 2 měsíce ležela a ani se nehla, než se dívala na to bezbranné tělíčko s 10ti hadičkama. Měsíc se ji nemohla ani dotknout kvůli infekci a ty řešíš svoje pohodlí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 11:15

Tak všem díky za názory, nakonec jsem v té nemocnici byla, od středy do soboty, dali mi kortikoidy na dozrani plic, utrogestan 2-0-2, mamcmiror večer a pustili mě domů, přísný klidovy režim a kontrola ve čtvrtek. Léky jsem dostala domů a furt pít Magnosolv. Včera sem rychle doma poklidila, ráno sem si převlekla postel a ležím, je to hrozný nic nedělat jen ležet a chodit wc, kuchyň, ale musím to dát.

• Citovat
  • Upravit
218
7.11.21 11:49

Hele takovy rezim mam od 26tt.. ted jsem 35tt a z toho lezim doma “jen” 3 tydny.. zbytek jsem byla v nemocnici😅 A neni to zas tak hrozne, zvyknes si. Hlavne at v tobe miminko vydrzi co nejdele🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 12:29

@Monika-121 ve středu budu 33tt, moc se snažím nelítat po bytě a fakt ležet. V ty nemocnici je fakt, že sem fakt ležela, protože tam nebyl žádný rušivý element jako doma. 😂 Sem hrozná furt chci mít vše uklizeny i v nemocnici sem si furt vše rovnala i postel když sem šla na jídlo, wc. 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
2481
7.11.21 12:59

To je dobře 👏🏻. Každý ukončený týden je pro miminko zásadní. Hlavně, ať jste v pořádku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.11.21 13:09
@Anonymní píše:
@Monika-121 ve středu budu 33tt, moc se snažím nelítat po bytě a fakt ležet. V ty nemocnici je fakt, že sem fakt ležela, protože tam nebyl žádný rušivý element jako doma. 😂 Sem hrozná furt chci mít vše uklizeny i v nemocnici sem si furt vše rovnala i postel když sem šla na jídlo, wc. 😂 😂

Uplne te chapu, taky jsem magor na uklid😂 ale tolik tydnu lezeni v nemocnici me vylecilo a ted si opravdu vazim kazdyho dne kdy muzu lezet doma😂 Naucila jsem se ten “bordel” nevnimat😂 Nastesti mam skvělého pritele co to doma zvlada vsechno za me🙏🏼 No jsem hlavne rada ze tohle je nase prvni.. kdyby jsme doma uz jedno mimco meli, tak by to bylo zas asi o neco tezsi🤷🏻‍♀️ Kdyby ses nekdy moc nudila tak mi muzes napsat treba do zprav a muzeme pokecat tam😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.11.21 13:49
@Anonymní píše:
Tak všem díky za názory, nakonec jsem v té nemocnici byla, od středy do soboty, dali mi kortikoidy na dozrani plic, utrogestan 2-0-2, mamcmiror večer a pustili mě domů, přísný klidovy režim a kontrola ve čtvrtek. Léky jsem dostala domů a furt pít Magnosolv. Včera sem rychle doma poklidila, ráno sem si převlekla postel a ležím, je to hrozný nic nedělat jen ležet a chodit wc, kuchyň, ale musím to dát.

Máš klidový režim a jdeš uklízet…
Komu není rady, tomu není pomoci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.21 13:55
@Janli píše:
Máš klidový režim a jdeš uklízet…
Komu není rady, tomu není pomoci…

No rychle poklidit, je umýt pár nádobí, poklidit věci na místo, vybalit věci z nenocnice a jít si lehnout, tak jak jsem zvyklá sem opravdu neuklízela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.21 13:56

@lucije28 Děkuji moc. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.11.21 13:58
@Anonymní píše:
No rychle poklidit, je umýt pár nádobí, poklidit věci na místo, vybalit věci z nenocnice a jít si lehnout, tak jak jsem zvyklá sem opravdu neuklízela.

Já rodila v 33tt a to fakt nechceš. Máš ležet, nádobí může umýt chlap. Víš, zdraví dítěte je přednější než pár špinavejch kastrolů.

• Citovat
  • Upravit
1394
7.11.21 14:20
@Janli píše:
Já rodila v 33tt a to fakt nechceš. Máš ležet, nádobí může umýt chlap. Víš, zdraví dítěte je přednější než pár špinavejch kastrolů.

Nemá cenu se rozčilovat. Jak si psala,,komu není rady, tomu není pomoci". Já jsem na úklid opravdu velkej magor, říká mi to mamka i přítel ale v zakladatelky situaci bych ležela v postely jak zařezaná a nějaký nádobí nebo věci z nemocnice by mě opravdu netrápili. Ale každý má jiné priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí