Nález ve 31tt

Anonymní
30.10.21 08:51

nález ve 31tt..

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, byl na tom někdo podobně? Myslíte, že pomůže ten klidovy režim? Jsem s toho už 3 den hotová. :( Ve středu jdu na kontrolu, tak furt doufám, že to bude v pořádku..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11813
30.10.21 09:00

Ne že by to šlo moc přečíst…vyluštila sem že si vás tam chtěli nechat pro hrozící předčasný porod? Klid. režim pomoct může a nemusí… Za mě bych asi zůstala ve špitále…mohli by podat léky pro rychlejší vývin plic miminka a měli by vše nachystané kdyby náhodou mrnousek opravdu sel ven…držím pěsti at vám to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
30.10.21 09:00

Ano, klidový režim může oddálit předčasný porod i o několik týdnů. Musíš ale být opravdu striktní a ležet, nekouřit, nesexovat a pít ten Magnosolv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.10.21 09:06

S tímto nálezem jsi měla zůstat v nemocnici aspoň pár dní, aby zkontrolovali, že se to nezhoršuje. Přestaň myslet na sebe a svoje nepohodlí a mysli na to miminko. Jestli vydržíš neporodit? Těžko říct. Já měla o dost lepší nález v 33tt a porodila jsem do čtyř dnů, někdo dítě donosí až do termínu… Odmítnout hospitalizaci je ovšem krajně nerozumný…

• Citovat
  • Upravit
65128
30.10.21 09:13

Nechápu, jsi z toho hotová, ale nestojí ti to za to zůstav nemocnici a raději podepíšeš reverz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
30.10.21 09:15

Jsi uz treti den hotova z nalezu a odmitnes hospitalizaci? To jako proč? Nezlob se na me, ale co chces od nas slyset, hrozi Ti predcasny porod, coz neni teda asi zadna banalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
30.10.21 09:23

V nemocnici odmítneš zůstat a seš s toho hotová? Chováš se taky nezodpovědně, opravdu ti nestojí mimčo za trochu nepohodlí ve špitálu? Uvědom si že pokud nastane předčasný porod doma, tak to už nemusí zastavit a miminko se narodí brzo a půjde do inkubátoru. Pokud se něco stane ve špitálu tak to můžou stihnout zastavit a podat kortikoidy na dozrání plic.Tak si vyber co je ti milejší. Vlastní dítě nebo pohodlí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
30.10.21 09:26

Tak tomu také nerozumím, já bych byla vděčná, že bude o mne a o miminko postaráno a budu pod kontrolou. Co bylo důvodem, že jsi podepsala revers? Já bych byla doma taky na nervy … Jeď do nemocnice pro svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
30.10.21 09:34

Já byla za celé těhotenství hospitalizovana několikrát a ano obrecela jsem to, bylo mi smutno, ae věděla jsem, že je to dobré hlavně pro malého. Několikrát mě převáželi sanitkou na specializované pracoviště a nakonec museli dělat akutního císaře ve 31tt a ani kortikoidy dát nestihli. Malý je naštěstí v pořádku musím zaklepat! Být tebou tak do nemocnice jedu a radši tam ležím a jsem pod kontrolou. Tam můžou kdykoli zasáhnout, doma nic nepoznáš jestli se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.10.21 09:44

Ptáš se jestli pomůže klidový režim-pokud ho budeš dodržovat striktně tak může pomoct, ale taky nemusí.
Za mě jsi měla zůstat v nemocnici, pokud dojde k předčasnému porodu ve 31tt miminko nemá dostatečně vyvinuté plíce. Doma ti na zastavení pp a kortikoidy na dozrání plic nikdo nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 09:46

@lucije28 prostě jsem se bála, když mi řekli, že tam můžu být 4 týdny, přitom můj gynekolog, řekl 3 dny.. Teď si říkám, že když to ve středu na kontrole nebude lepší, že tam půjdu.. Krom občasného tvrdnutí břicha mi nic není, nic mě nebolí, ani před tím mi nic nebylo, když sem šla na kontrolu.. Předtím sem normálně chodila do práce..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.21 09:48

@mandle-v-cokolade už sem 3 dny nevylezla s postele, jen záchod, sprcha a natočit vodu..

• Citovat
  • Upravit
72725
30.10.21 09:52

Upřímně nechápu..u prvního jsem ležela ve špitálu 14 týdnů a fakt jsem si nedovolila odporovat, páč ten nález se může změnit za pár hodin.. jsi hotova, ale jejich postup odmitnes..co na to říct? V tomto týdnu bych si určitě nehrála na hrdinku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.10.21 10:05
@Anonymní píše:
@lucije28 prostě jsem se bála, když mi řekli, že tam můžu být 4 týdny, přitom můj gynekolog, řekl 3 dny.. Teď si říkám, že když to ve středu na kontrole nebude lepší, že tam půjdu.. Krom občasného tvrdnutí břicha mi nic není, nic mě nebolí, ani před tím mi nic nebylo, když sem šla na kontrolu.. Předtím sem normálně chodila do práce..

Takže tvůj nález je tak špatnej, že ti hrozí měsíční hospitalizace a ty jdeš radši domů…uvědomuješ si, že pokud porodíš předčasně, tak v té nemocnici stejně budeš s miminem nejmíň do 36tt?

• Citovat
  • Upravit
2481
30.10.21 10:29

Co to je 4 týdny v nemocnici? Vidíš, sama píšeš, že Ti nic nebylo a přesto nález špatný … Nemám ráda, jak se ostatní naváží do zakladatelky v jiných diskuzích, ale v tomto případě mi to přijde sobeckost z Tvé strany …. Přesně, pokud bys porodila předčasně, beztak budeš v nemocnici s dítětem, které potřebuje lékařskou péči. To je potom ultra stres. Takhle bys ležela pod kontrolou a kdyby se cokoliv stalo, ihned lékaři zasáhnou.
Ale zase na druhou stranu, Tvoje dítě, Tvoje rozhodnutí, Tvoje zodpovědnost. Dělej, co uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí