Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krrysa píše:
@Hanka79 no, já se naprdla na svýho drahýho, kterej je totální bordelář na platby a nebylo by to zdaleka poprvé… tak jsem mu to nasratě přeposlala do mejlu, a´t si to vyřídí.. ale mezitím to ukazovali ve zprávách na nově, tak jsem se mu v duchu omluvila a šla mu to z toho mejlu smazat, ab yto nedejbože neotevřel a nesežralo mu to kompještě že mi chbyí v pc nějakej program a nešlo mi to otevřít
Hihi, no ono ta priloha byla v ZIPu, bez urciteho programu to otevrit nejde to mas pravdu, ale jestli mate antivir, tak i on sam to zablokoval a nedovolil otevrit
no ja to hned taky rikala manzelovi a on, ze at se uklidnim, ze je to vir, ze exekutor to posila postou kdyz neco je a ne takhle mejlem, nehlede na to, ze vime, ze nikde zadny dluhy nemame, si zadny pucky neberem a vse radne platime, ale stejne me nejdriv to horko polilo
takovej prvnorni sok ![]()
@sonakrhounek píše:
@Hanka79 mám avast free antivirus
Tak to mas dobre chraneny pc, to se niceho neboj
avast doma mame taky
![]()
@Krrysa Nám jich dneska do práce přišlo nesčetně mnoho
a vzhledem k tomu, že pracuji v bance, tak museli vyhlásit poplach, aby to lidé neotevírali ![]()
@Hanka79 my právě máme asi miliardu různých palteb na všecko možný… a můj mnažel je bordelář první kategorie… no, ještě řže mi to na tý nově řekli
![]()
@Krrysa píše:
@Hanka79 my právě máme asi miliardu různých palteb na všecko možný… a můj mnažel je bordelář první kategorie… no, ještě řže mi to na tý nově řekli![]()
No jestli je takovej, tak si ho klidne chvilku mohla nechat v nejistote, ikdyz jsi uz vedela z Novy, ze je to podvod…klidne bych ho nechala chvilku vycukat..:D
@Hanka79 já se bála o ten jeho počítač
aůe se mi dušoval, že už tohl všechno má na starosti nová účetní a že by byl v klidu
![]()
Dobrý den,občas jsem navštívila stránky s erotickým tématem a dneska mi na email dorazila zpráva od hackera ,že má všechny moje udaje,že přes web kameru mě viděl,viděl na co jsem koukala a že má moje os.údaje a že když mu nepošlu peníze na účet,vše rozešle mojim přátelům.Mám tomu věřit? Emil jsem smazala,ale to asi nepomůže že? nebo jde o podvod? prosím zachovat anonym ,je mi děsně ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,občas jsem navštívila stránky s erotickým tématem a dneska mi na email dorazila zpráva od hackera ,že má všechny moje udaje,že přes web kameru mě viděl,viděl na co jsem koukala a že má moje os.údaje a že když mu nepošlu peníze na účet,vše rozešle mojim přátelům.Mám tomu věřit? Emil jsem smazala,ale to asi nepomůže že? nebo jde o podvod? prosím zachovat anonym ,je mi děsně
Je to normální spam, který přišel kdekomu. Jenom dnes jsou tady k tomu dvě další diskuse. Smaž to, usměj se nad tou primitivní snahou a jdi dál.
@SlečnaDahlia Myslíte? ach jo.A nemám se tedy bát,že by mě dál otravoval,že by stále byl na mém pc a využíval naše data?
@SlečnaDahlia Jinak mě to ani nepřišlo do spamu,ale jako klasická zpráva
já jsem taková k***a ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,občas jsem navštívila stránky s erotickým tématem a dneska mi na email dorazila zpráva od hackera ,že má všechny moje udaje,že přes web kameru mě viděl,viděl na co jsem koukala a že má moje os.údaje a že když mu nepošlu peníze na účet,vše rozešle mojim přátelům.Mám tomu věřit? Emil jsem smazala,ale to asi nepomůže že? nebo jde o podvod? prosím zachovat anonym ,je mi děsně
Ahoj, jak to nakonec dopadlo? Dnes mi přišel ten samý email. Že viděl že jsem navštívila erotické stránky a že mě natočil a má všechny mé údaje atd. Že to pošle známým a pod
jsem z toho hrozně na nervy a nevím co mám dělat
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jak to nakonec dopadlo? Dnes mi přišel ten samý email. Že viděl že jsem navštívila erotické stránky a že mě natočil a má všechny mé údaje atd. Že to pošle známým a podjsem z toho hrozně na nervy a nevím co mám dělat
![]()
![]()
Smaž ho, nijak na něj nereaguj.
@Jolka86 Jak na to nemám reagovat? Jsem z toho fakt mimo
prý jak neposlu 500euro že to pošle všem známým a pod ![]()