Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky vím, že diskusí o tabletech je hodně, mně by zajímalo ( kdo tomu rozumí), jakou by měl mít paměť, rozlišení a pod. aby splnil co do něho očekávám.
Takže hodil by se mi tablet i kvůli práci - budu na něm hlavně na netu ( čtení mailů, videa na youtube) a pro děti nějaké hry a přehrávání filmů. Nezáleží mi na značce ani na vzhledu, stačí mi 7mi palcový a cena tak do 3000 Kč. díky moc.
Ahoj, volila bych tablet od Samsungu
Mám teda trošku jinou cenovou kategorii, ale myslím, že kvalitou je to lepší než nějaká noname značka za stejné peníze.
@Teruna000 - díky, zajímá mně konkrétně například ta paměť - takže minimum je 8 GB nebo kolik? Mně ani tak nejde aby mi někdo napsal značku, jako spíš co by měl mít, já si pak nějaký vyberu, opravdu to nepotřebuji na image, ale na fungování:-)
@Mišela1 Tak záleží, co tam budeš ukládat. Jestli tam budeš mít i filmy, fotky a tak tak je to dost málo, ale je dobré koukat na to, jestli se dá paměť rozšířit paměťovou kartou. Což je lepší než velká interní paměť.
Co se týká rozlišení, tak čím větší počet bodů např (1024×600 atd.) tím bude jemnější displej. Pak záleží na tom, jak se budeš připojovat k internetu. Jestli stačí aby měl Wifi nebo i 3G sítě na připojení přes sim kartu operátora.
@Teruna000 - ukládat asi moc nebudu, filmy ne možná pár fotek, připojení stačí wifi i když kartu si můžu přeložit co mám na notebook. Supr díky:-)
Ahoj, potřebovala bych poradit prosím. Odešel mi notebook a chtěla bych tablet, ale nikdy jsem nezkoumala, co všechno umí, zda je mi schopen nahradit pc, když bych ho využívala i na microsoft office - jsou popřípadě nějaky appky ke stažení?. Dále mi není jasné připojení k netu, doma samozřejmě internet mám, takže se stačí připojit přes wifi jako u klasického pc? nepotřebuju něco „spešl“ na instalaci internetu? mobilní internet na ven do něj zatím nepotřebuju, to asi až později. Díky za rady ![]()
Presne tak neni nad normalni pocitac… ty offisy mam i v mobilu ale moc se v tom delat neda, jinak k internetu nic specialniho treba neni proste se pripoji na wifi stejne jako notas nebo mobil…
Ani, když jsem nenáročnou uživatel, kterýssi jen občas něco napíše ve Wordu?
Tak zalezi co se pise na neco mensiho obcas to staci, ale treba na tom pracovat nebo delat ukoly do skoly si nedovedu predstavit:)
Ipad v kombinaci s bezdratovou klavesnici a na psani i delsich textu neni problem, na cestach plnohodnotna nahrada za notebook…
@Moucharda s tím sice souhlasím, ale už jsi na ceně, jako za notebook střední kategorie.
Mám obdobný dotaz jako zakladatelka.
Mám velký NTB, takže není ideální ho tahat sebou.
Potřebovala bych tedy něco malého mít u sebe. A mít možnost řešit nejdůležitější věci okamžitě.
Potřebuju mail a přístup na net, excel.
Nezajímá mě kvalita foťáku ani možnost her.
Jaký tablet vlastně hledám? Co mám zadat za požadavky? Jak se řeší připojení na net v tabletu?
děkuju za rady