Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosím poraďte jaký telefon do 4000 kč? Využiju foťák, video a wifi. Malá hraje na něm akorát Poula. Jde mi o to ať se neseká a má velkou obrazovku. Díky za rady
Urcite nejaky ten Samsung Young myslim? Je malicky, levny, hezky a myslim, ze podle zadanych kriterii by ti stacil…
Už i Samsung i8190 Galaxy S III mini je pod 4000,– Já ho kupovala za 6500,– někdy v říjnu a to už taky nebyl úplně novej.
Kámoška má SONY Xperia. Líbí se mi, že je bytelný, ale nevím no. Moc jim nevěřím. ![]()
Já mám týden Samsung Galaxy S III mini a je super a byl v akci teď skoro v každém elektru za 3999-Kč.
Příspěvek upraven 20.08.14 v 15:05
Já bych určitě doporučila Nokia Lumia 620. Dělá moc hezké fotky a je rychlý. Hodně ocením i navigaci a mapy ![]()
@vendikknapik píše:
Já mám týden Samsung Galaxy S III mini a je super a byl v akci teď skoro v každém elektru za 3999-Kč.Příspěvek upraven 20.08.14 v 15:05
Tak az tu cenu máš SIII mini ![]()
Já mám Huawei Ascend G510 a neměnila bych. Měla jsem i Samsunga a nikdy víc, celkově pomalý, zasekával se, ale znám dost lidí se Samsungama spokojených, asi jsem blbě narazila, ale už bych nechtěla, teď mám druhý Huawei a super ![]()
Podiv se raději na nějaké fórum o mobilech, tam ti poradí lépe.
Určitě nebrat galasy S3 mini, problémový telefon. Sony xperia není špatný, ale záleží který. L je docela dobré, fotky průměrné. M určitě nebrat.
Pokud zvolíš androida tak jedině něco s víc jak 1GB ram, jinak se ti to zaseká. Hodně se doporučuje LG L7II a nebo LG L90, tyto jsou prý nejlepší v této cenové kategorii. Popřípadě nějaká Čína, ale to je pro ty zdatnější.
Z windowsphone bych doporučila Lumia 920, za čtverku bazarová by se dala sehnat. Skvělý rychlý systém, super fotky. Nebo počkat do Vánoc na nové.
Mám LG optimus L9 II, stál cca 4500Kč. Mobil dělá nádherný fotky, lze ho použít jao ovladač na televizi, velký display (chlap mi řikal že je nějak lepší než ostatní, ale nevim čim, nevyznám se v tom), neseká se, je rychlý… lze multitaskingovat (nevim jestli to mají i ostatní smartphony)
@White_Queen píše:
Mám LG optimus L9 II, stál cca 4500Kč. Mobil dělá nádherný fotky, lze ho použít jao ovladač na televizi, velký display (chlap mi řikal že je nějak lepší než ostatní, ale nevim čim, nevyznám se v tom), neseká se, je rychlý… lze multitaskingovat (nevim jestli to mají i ostatní smartphony)
I podle mě ta nejlepší možná volba. Parametrově určitě nejlepší telefon v téhle cenové kategorii ![]()
@andrea.sb píše:
Podiv se raději na nějaké fórum o mobilech, tam ti poradí lépe.
Určitě nebrat galasy S3 mini, problémový telefon.
Můžeš mi někde ukázat diskuzi, kde se o problémovosti píše? Já u něho nikdy žádný problém neměla, v okolí o má asi 5 dalších lidi a taky bez problému.
Problémy hlásím u Motoroly a HTC.
@Já_a_Kačí píše:
I podle mě ta nejlepší možná volba. Parametrově určitě nejlepší telefon v téhle cenové kategorii
Taky jsem to četla v recenzch… jako tohle je můj první smartphone, ale nedovedu si představit, čím může být moil ještě lepší
určitě bych šla do něj znovu.
@zvidavajanca stačí si zajít na mobilmanii do diskuze jaky telefon vybrat. 80% procent uživatelů ho nedoporučuje. Popr pročíst samostatné vlákno k tomu telefonu. Já ho teda nečetla, ale verim těm co ho nedoporučují. Mají větší přehled a zkušenosti.