Nejde mi odeslat email

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7899
15.8.14 09:22

Nejde mi odeslat email

Ahojky, prodávám na bazoši jednu věc, paní má dotaz a mě nejde z mého mailu ( seznam.cz ) jí odepsat na arcelormittal.com. Vždy mi přijde tato odpověď Důvod / Reason:
5.0.0 smtp; 550 #5.1.0 Address rejected.
Permanent Failure - Other or Undefined Status. Jak to mám udělat když jiný kontakt na paní nemám? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
15.8.14 09:28

@JayLee To samozřejmě má, ale nechci uvádět její jméno. Z její adresy na můj email to přišlo ale mně odepsat už nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
15.8.14 09:32

Nemas preplnenou schranku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.8.14 09:38

@Bomer Já? Ne nemám ale to by s tím stejně podle mě nemělo co do činění, jedině že by ona měla plnou schránku a jestli ano tak se asi můžu stavět na hlavu a neodepíšu jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64918
15.8.14 09:45

@mamartina Mně to dělalo i když jsem ji měla plnou já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.8.14 10:01

@vokishka Já ji plnou nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 10:15

Tím to nebude, dneska už jsou schránky neomezený, alespoň na tom seznamu určitě. A není tam nějaká chybka, posíláš to přesně na to samé, odkud to přišlo? Nenamotala se ti tam nějaká tečka, čárka, znak navíc? nebo mezera…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.8.14 10:25

@Lejaa nene, ještě jsem to zkontrolovala a hlavně odepisuju už rychlou zprávou na její email. Ono mi to nejdřív ukáže že je email odeslaný, dokonce je uložený v odeslaných zprávách. Ale v zápětí mi po odeslání přijde email od mailer daemon jako nedoručitelná zpráva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 10:29

@mamartina
Hm. a nevkládáš tam třeba nějakou přílohu? Že by to třeba bylo nějaké větší…? a zkoušela jsi odpovědět přes normální zprávu? a ne rychlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.8.14 10:45

@Lejaa Právě že je to jen krátkej text, žádná příloha. Ano zkoušela jsem to i přes normální zprávu. Asi ji napíšu odpověď k inzerátu a budu doufat že si ten inzerát znovu rozklikne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
26.1.16 08:09

Ahoj. Mám takový dotaz ne snad ohledně nemožnosti odeslání e-mailu, ale lze udělat to, aby např. e-mail z konkrétní adresy se automaticky přeposlal i určité osobě či prostě někomu v mém adresáři, bez nutnosti mého „ručního“ odeslání? Prostě aby ten e-mail co přijde mne přišel i tomu dotyčnému automaticky? Vím že to lze ručně, ale je možná i toto možné, jak to zařídit, aby to fungovalo samo? Děkuji moc za rady, či tipy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
27.1.16 02:04
@Ya-ya píše:
Jasne ze to jde, nastav si tam filtr

A jakpak to tam nastavím..?Jedná se o mail. schránku na seznamu.cz.. :? Koukal jsem se do nastavení a jsem z toho drobet janek.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
27.1.16 11:12
@Ya-ya píše:
Co presne chces udelat? nastaveni-filty. priklad:pokud chces odesilat automaticky maily z urcite adresy, tak :kdyz od obsahuje blabla@seznam.cz posli kopii ggggg@seznam.cz napriklad

Už jsem na to přišel, děkuji za info.. :potlesk: :),pomohla i podpora seznamu.cz,ještě jednou díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák