Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, je tu někdo, kdo má do auta přenosné dvd a dvě obrazovky. Jakou máte značku, spokojenost, negativa. Na co si dát při výběru pozor? Máme tři děti, takže teď řešíme tuto variantu před cestou do Chorvatska a pak i na další cestování.
@nataluska mi koupili Sencor 7770TD…je to se dvěma obrazovkama, děti koukali vždy chvilku, ale protože jsou malé, tak jsem to musela obsluhovat já a to je jaksi zepředu dost problém…teda možná není, ale chlap zapomněl vzít na cestu ovladač (teda prý to bylo záměrné)
, takže třeba to s ním jde lépe, ale stejně to není zepředu vidět…ale účel to splnilo
@mamkasl Po tom zrovna koukám. Stěrším holkám je 7 a 5 let, tak si nyslím, že to zvládnou sami. A jak je slyšet zvuk a šňůta na propoojení je dost dlouhá?
Koupila jsem, znacka Philips, a myslela jsem, že to dvojčatům bude vyhovovat. Hned při první jízdě me ale vyvedli z omylu a chtěli se každy dívat na něco jiného. Takže používáme z té sady jenom jednu obrazovku s vestavěným přehrávačem a rozdvojenou přívodní šňůru do zapalovace a další extra přehrávač k tomu jsme dokoupili…
Tak holky baví stejné věci a vždy je kompromis, že prvně vybere pohádku jedna a potom druhá.
@nataluska jj, šňůra dost dlouhá, my jsme měli napájení z auta…zvuk slyšet byl a to jsme to měli potichu, protože být to víc, tak to asi otravuje…ony jsou k tomu sluchátka, takže starším holkám by bodly asi víc
No, ještě máme tak týden na rozmyšlenou, tak uvidíme. Si myslím, že jedna obrazovka pro tři děti bude málo, co?
@nataluska já si nedovedu představit, kde by ta jedna obrazovka byla umístěná, aby to viděly obě dvě
@mamkasl já právě taky ne. Ty dvě starší mají sedačky po stranách a nejmladší (20 měsíců) je uprostřed. Tak si říkám, že ty dvě obrazovky to vyřeší a nejmenší snad nějak koukne na stranu, nebo jednu obrazovku trošku natočíme.
Máme uz z dřívějška se 2 LCD a nevadilo, že jede stejná věc. Spíš vadilo řidiči (já) jejich oblíbené točení stejných věcí dokola. Takže cestou do Chorvatska něco slyšet třeba 4× je veselé…
Typ není zajímavý, umí to jen CD/DVD a nemá to USB/kartu.
Spíš doporučuji zaměřit se na způsob uchycení na opěradlo- aby se to dalo trochu polohovat.
A pokud koupím dvě dvd, dají se třeba nějak propojit, aby mohla mít kdyžtak každá i něco jiného a pak stejnou pohádku?
Pokud alespon 1 DVD prehravac bude mit vstup na video/ audio a ten druhy DVD bude mit zase vystup…pak neni problem.