Tablet a mikrofon pro 2,5leté dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
11.8.14 11:38

tablet a mikrofon pro 2,5 leté dítě

Máme dvou 2,5 letou rošťačku, chtěla bych ji pořídit tablet, jaký typ je vhodný pro malé dítě? Uvítám různé výukové funkce. Vůbec se v tom nevyznám, poradíte, prosím?

Ještě sháním dětský mikrofon, s funkcí nahrávání + nějaké melodie. Prosím o vaše zkušenosti a odkazy. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
11.8.14 11:54

Jaký tablet je vhodný pro 2,5 letý dítě? 8o 8o 8o 8o žádný!!!

Výukové funkce? Dovolím si tvrdit, že těma je vybavena každá máma!!!

Omlouvám se, ale muselo to ze mně ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.8.14 12:08

No ja mam stejny nazor jako @Emilie ;)
Ale jinak myslim, ze je to jedno, ja bych asi koupila klasicky tablet…vypnuty pristup k netu a tot vse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.8.14 12:09

@Jamulka
A co jako očekáváte od tabletu? :think: Osobně si mylsím, že tablet není hračka, takže dítěti do ruky nepatří. Stejně ajko „slavné“ notebooky Želvík z reklamy.
Raději pořidtě nějaké hračky, které dítě rozvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.8.14 12:10
@kaja00 píše:
ja bych asi koupila klasicky tablet…vypnuty pristup k netu a tot vse ;)

No a co s tím dítě bude dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
11.8.14 12:11

Dítěti se má věnovat máma, ne mít klid a narvat dítku tablet. Nedopustila bych to..

Souhlasím s @Emilie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.8.14 12:21

@zvidavajanca No ja nevim :nevim: Ale chtela radu :nevim: Ale ten internet bych vypnula, radsi…
Ale mam nazor jako Emilie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
11.8.14 12:21
@Jamulka píše:
Máme dvou 2,5 letou rošťačku, chtěla bych ji pořídit tablet, jaký typ je vhodný pro malé dítě? Uvítám různé výukové funkce. Vůbec se v tom nevyznám, poradíte, prosím?Ještě sháním dětský mikrofon, s funkcí nahrávání + nějaké melodie. Prosím o vaše zkušenosti a odkazy. Děkuji

normálně kup Ipod air
od 2,5 let myslím ideální
po přihlášení na App store budeš mít výukových aplikací pro mrňata nepřeberné množství.

• nahraješ různé pohádky apod.
  • možná i existuje aplikace na to co chceš-mikrofon. To jsem nehledala tak nevím, ale asi něco takového určitě bude

uplně na nic jsou různé dětské tablety z pár korun. nic to neumí, dítě to rychle „prokoukne“ a omrzí. Do Ipodu nahráváš pořád něco nového atd…

zakládala jsem tu někdy diskuzi o aplikacích pro malé děti - tak na to pak koukni a postahuj
ve věku 2,5 let moje dítě jelo v puzzle a pexesu pro nejmenší, výukové kartičky pro malé, abeceda atd atd…

ovládat se naučí velmi rychle, toho se neboj

když by pro tebe byl Ipod nereálný tak jediný dětský pc, tablet, který zaujmul mé dítětě déle než dva dny je tento:
Fisher Price dvoujjazyčný svítící notebook
ten si sem tam pustí
ostatní jsou fakt na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.8.14 12:28

To je fakt takovej problém si zahrát pexeso či pořídit puzzle? Ono i to manuální otáčení něco rozvíjí, ale šoupání prstem a hra pro jednoho je asi lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.8.14 12:29

No jo, zase samé super matky co se věnují dítěti každou minutu…
Mám taky 2,5 letou dceru a tablet má už asi půl roku.Byl kupovaný hlavně do auta, aby mohla sledovat pohádky a cesta pro ni byla příjemná. Cestujeme celkem často a delší cesty.
Ale kouká na pohádky i doma a hraje na něm třeba pexeso, maluje, má tam nahraná různá zvířata a ptáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
11.8.14 12:31

Ptala se snad zakladatelka na to jaký máte názor na tablet pro 2,5leté dítě?!

Ne
ptala se na to, jaký má pořídit. Takže s vašimi nevyžádanými názory jste silně mimo téma

a taky silně otravný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.8.14 12:36

Fakt nechápu proč některé maminky otevírají tyhle diskuze. Maminka se ptala jasně jaký typ má koupit, néééé jestli je to dobré pro dítě!!! To je snad její věc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.8.14 12:40
@Mišmiš píše:
Ptala se snad zakladatelka na to jaký máte názor na tablet pro 2,5leté dítě?!

Ne
ptala se na to, jaký má pořídit. Takže s vašimi nevyžádanými názory jste silně mimo téma

a taky silně otravný :mrgreen: :mrgreen:
:nevim: Holka, já vás varovala, ostatně já to mám v podpisu. Píšu to, co cítím. :nevim: A je-li to nevyžádané, tak prostě nereaguj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
11.8.14 12:44

@kaja00 @zvidavajanca @Nina Filipi, můžu vědět, kdo se Vás v této diskusi ptal na názor? Zakladatelka chtěla poradit KONKRÉTNÍ typ.

@Jamulka, tablet pro takové mrně nepovažuji za vhodný (moje 7-letá dcera ho letos dostala od babičky, bohužel se se mnou předem neporadila, takže i když jsem ještě nechtěla, holt už jsme ve fázi nastavování pravidel) - ale pokud jsi už rozhodnuta, také doporučuji ten iPod (je-li pro Tebe finančně únosný) - je hodně kvalitní, vydrží Ti i pro starší dítě. Ty levnější varianty se okoukají během pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
11.8.14 12:48

@Jamulka Mám syna, necelé 3 roky a kupovali jsme mu teď Samsung Galaxy Tab 3 Kids - na Alze :-) je super!! V dětském režimu, jednoduché ovládání, má tam pohádky, baterka vydrží :-) brali jsme ho na dovču, do letadla. Super. :-) Chtěli jsme ho kupovat už v zimě, stál 6000,–, teď ho mají na Alze za 3000,– a ještě k tomu je silikonový obal, opravdu super silný, aby se tablet nerozbil a nepoškodil, a navíc je k tomu stojánek a stylus (pero) se kterým může dítě kreslit. Osobně bych iPad dítěti nekupovala. Vše budeš muset dělat přes AppStore apod. Mě jako dospělému vyhovuje iPad, i telefon mám iPhone, ale pro dítě je to zbytečná investice. Podle mě. Takhle když ho za 3000,– za nějakou dobu rozfláká a odře, nebude mi to tolik líto jako u tabletu za 15tis. Navíc tento Samsung je 7 palců, pro dítě ideální velikost :-)

Příspěvek upraven 11.08.14 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák