Tablet a mikrofon pro 2,5leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kies
6.12.14 03:47

Já teda nevím, ale můj 21m syn plně ovládá hry na mém iPadu. Nesedí u toho celý den, ale když chce, tak si hraje hry typu lego duplo, mluví s pandou, tom cat, maluje si, pouští si zvířátka, hudební nástroje a spoustu jińch dětských her, které jsem mu tam nainstalovala. Nevýhoda je, ač mám nejnovější iPad, že je pro něj tězký a také, že když ho zrovna potřebuji, on nutně musí hrát hru :mrgreen: takže od Ježíška dostane ‚pravý‘ dětský tablet pd Sencoru a bude jen jeho i na cesty, do restaurací apod., a nevidím na tom nic špatného, ba naopak, samá pozitiva. Máme i ten dětský, ale ten ho nikdy nebral. No a myslím, že pod stromečkem bude nadšený. Přikládám foto, kdy v autosalonu se zabavil místním iPadem :mrgreen: a já si v klidu mohla vybrat auto :palec:

• Citovat
  • Upravit
12921
6.12.14 08:14

@Kies me to prijde smutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.12.14 08:57

@annaei Mně docela taky. Doufám, že si k tomu má dcera najde cestu co nejpozději, více se snad ani dělat nedá, když každý den tablet, telefon nebo notebook potřebuje člověk k práci a ke komunikaci a je to součást našeho života. Kdo ví, co bude zase za dvacet let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
6.12.14 21:25

@jarynek Tak mě přijde, že pak děti přichází o klasické hračky. Je mi jasný, že na tabletu skončí, ale do 6 let mají rozhodně čas.
Synovi jsme pouštěli pohádky tak obden půl hodiny. Ted ho začlo bavit čtení pohádky v televizi jsme zrušili uplně. Už je to 3 měsíce a na televizi si nevzpoměl. Samozřejmě pro nás je to časově náročnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.12.14 08:34

@annaei A právě kvůli časové vytíženosti to dělá hodně lidí, raději dají dítěti mobil, než aby mu třeba četli a ono z toho něco mělo. Čtení je to nejlepší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.12.14 20:42

Bondy hele já jsem objevila mikrofon v tchibu maj ho v nabídce a popisem mě celkem zaujal už jsem ho chtěla objednat, ale jedna známý mi říkala že ho viděla naživo a moc se ji nezdál je vypadá nekvalitně a vachrlatě. Jako já jsem s výrobky od tchiba naprosto spokojena tak fakt nevím. Nemám možnost teď zajet na prodejnu žebych ho okoukla tak váhám…:-( Podala jsem i dotaz tady na emiminu ale zatím nikdo nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
10.12.14 15:11

Mikrofon jsem videla v Makru. Zdal se mi ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie