Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anik6 S 40 tis. bychom byli kingové my. Ale autem, ideálně mimo sezónu a s vlastní stravou. ![]()
@Agneth to jo…
my chtěli jen all inclusive na týden a s 40tis. jsme se nechytali no.. a to byl last minute
teď už vím, jak je to všechno šíleně drahé, proto zakladatelka je s udávanými požadavky bez šance.. ![]()
@Agneth to si nemyslím. my lítáme koncem srpna,11-12 dní s polopenzí a vždy platím kolem 30000,–.Musí se ale fakt čekat až to spadne a ne kupovat ted. Já kupuju max. týden předem.
@maraida my byli v půlce srpna, last minute kupovaný tak 10 dní předem a nic…ale je asi teda fakt, jak kdo umí hledat. Já přímo napíšu na Invii, požadavky a pošlou nabídku, i tak jsme se nechytali ![]()
@maraida píše:
@Agneth to si nemyslím. my lítáme koncem srpna,11-12 dní s polopenzí a vždy platím kolem 30000,–.Musí se ale fakt čekat až to spadne a ne kupovat ted. Já kupuju max. týden předem.
No jo, ale když máš 2 děti nad 6 let, tak seš i s LM kolem 50 tis.
A to je čistě jen ubytování, doprava a strava. Když připočteš výlety, nějakou tu zmrzlinu, aquapark…je to minimálně dalších 10-15.
@Agneth u těch dětí je už myslím jedno jestli jim je 6 nebo 2 nebo 12,protože za dětská cena je většínou od 2 do 12 let stejná. Já mám dceru 5 let a platíme těch 30,tak si myslím, že s 1 dítětem navíc by se to do 45000,– mělo vejít.
Třeba ted mi chodí nabídky na lasty s all i za 6500,– do Řecka. Na týden teda.Ale to je myslím super cena.
@Anik6 nejlepší je se v tom hrabat sama. Já měla taky na Invii požadavky, něco mi i poslali, ale sama si prostě dokážu vyhrábnout ještě výhodnější.
@maraida tedka last minute jsou nizky, to jo.. protoze jeste neni uplne sezona…tak to se pak na tebe za rok vzpomenu, aby si mi poradila, kde hledat
ale je tedy fakt, my jsme trosku narocnejsi ![]()
byli jsme jednou v cervnu ve Spanelsku, vzduch mel tak 28,more jeste silene studene..cerven je za me moc brzy k mori (ale asi zalezi kam, ze?
)
@Anik6 my v červnu ještě taky nebyli, taky si myslím, že moře ještě nic moc.Ale když to pak srovnám s teplotou vody na koupališti, ted, tak si myslím, že to bude na stejno a taky se koupeme
Dnes se vrátila švagrová z Kréty, tak jí o víkendu vyzpovídám, jestli měla ve vodě omrzliny ![]()
Já ten červen prubnu asi za rok, ty ceny jsou prostě lákavé. A pak v sezoně si dáme už asi „jen“ Bulharsko.To vychází i tak ještě jakž takž.
@maraida píše:
@Agneth u těch dětí je už myslím jedno jestli jim je 6 nebo 2 nebo 12,protože za dětská cena je většínou od 2 do 12 let stejná. Já mám dceru 5 let a platíme těch 30,tak si myslím, že s 1 dítětem navíc by se to do 45000,– mělo vejít.
Třeba ted mi chodí nabídky na lasty s all i za 6500,– do Řecka. Na týden teda.Ale to je myslím super cena.
Ty jo, a odkud Ti to chodí? Já se právě i na LM pohybuji lehce pod 15 tis. za dospělého a kolem 7 za dítě. Plus je tam vždy ještě nějaký „skrytý“ poplatek - většinou 5-10 tis.
Jjo, levnocestování. cz taky doporučuju. Já sice hledám spíš ceny letenek, ale vymýšlí i kombinace zájezdů.
@Anik6 jj,ve většině případů je to pak přes Invii, ale je dobré, že oni mi každý den pošlou třeba 5 nabídek zájezdů za super ceny. Prostě to hlídají za mě ![]()