Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krakatice88 Ty náš milý dědku, používej štětku ![]()
Ale to je na rodinnou válku, t akže radši néééé ![]()
U nás na školních záchodcích byl nápis, který tam někdo napsal propiskou: Jestli kropíš, když močíš, nebuď prasátko, utři sedátko
![]()
@Krakatice88 kdybych si vzpoměla, jak byla básnička, co byla nalepená v práci
áha, už vím: mrkni
@Amys píše:
@Krakatice88 Ty náš milý dědku, používej štětkuAle to je na rodinnou válku, t akže radši néééé
@Krakatice88 já bych se na ně vykašlala když tam nechodíš tak ti to může být jedno a vtipný nápis, aby ho chlapi pochopili mě fakt nenapadá
Na jednom záchodě (tušim veřejnym) jsem se dočetla:
Je-li záchod podělaný,
vezmi štětku do svých dlaní,
pořádně s ní zakmitej,
záchod bude umytej ![]()
ale bylo tam ještě něco na začátku, ve smyslu, že se máš nejdřív otočit, než odejdeš, ale to už si nepamatuju. ![]()
Jinak v oblíbeném klubu mají chlapi ceduli - přistup blíž, opravdu ho nemáš tak dlouhého
ale to by bylo jen pro toho strýce ![]()
@Amys píše:
@Krakatice88 Ty náš milý dědku, používej štětkuAle to je na rodinnou válku, t akže radši néééé
Ten záchod bych zamkla, at si strejda chodí čůrat na zahradu, když si po sobě neumí uklidit.
@ka2ka píše:
@Krakatice88 já bych se na ně vykašlala když tam nechodíš tak ti to může být jedno a vtipný nápis, aby ho chlapi pochopili mě fakt nenapadá
Vzhledem k tomu, že ten záchod je v našem domě, čistý být musí. Už proto, že když k nám dojde návštěva a zdržíme se dole u vína nebo si jdeme zakouřit, občas se najde někdo, kdo tam chce jít a nedá si říct, že ten záchod není nic moc a ať si zajde nahoru na normální..
"Minule ukazovali na Spectru, jak malý indián holýma rukama zkrotil anakondu. Neříkejte mi, že ty vaše žížalečky nejste schopni udržet na uzdě
!
Potřebuju poradit s vtipným a neurážlivým nápisem na WC. Jde o to, že máme doma u sklepa jeden záchod, na který se chodí výjimečně, já na něj nechodím takřka vůbec, manžel ojediněle a je čistotný, ale používá ho strýc, který si u nás schovává kolo a chodí do svého sklepa (sem tam i někdo další od strýce). I když tam stojí štětka a prostředek na čištění WC, pořád je ten záchod hrozně špinavý. Já nejsem placená uklízečka, abych po chlapech uklízela zašplíchané kachličky, zem, prkýnko a jejich brzdné dráhy, někdy je to fakt na
. Chci tam nalepit cedulku s nějakým nápisem, aby tu štětku použili, prkýnko zvedali a řádně splachovali.
Je mezi vámi nějaké básnické střevo? Díky
Diskuze slouží pro radu i pro pobavení, prosím, neporvěte se tu