Nápis na WC

Krakatice88
11.4.14 13:42

Nápis na WC

Potřebuju poradit s vtipným a neurážlivým nápisem na WC. Jde o to, že máme doma u sklepa jeden záchod, na který se chodí výjimečně, já na něj nechodím takřka vůbec, manžel ojediněle a je čistotný, ale používá ho strýc, který si u nás schovává kolo a chodí do svého sklepa (sem tam i někdo další od strýce). I když tam stojí štětka a prostředek na čištění WC, pořád je ten záchod hrozně špinavý. Já nejsem placená uklízečka, abych po chlapech uklízela zašplíchané kachličky, zem, prkýnko a jejich brzdné dráhy, někdy je to fakt na :poblion:. Chci tam nalepit cedulku s nějakým nápisem, aby tu štětku použili, prkýnko zvedali a řádně splachovali.

Je mezi vámi nějaké básnické střevo? Díky :D

Diskuze slouží pro radu i pro pobavení, prosím, neporvěte se tu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
11.4.14 13:45

@Krakatice88 Ty náš milý dědku, používej štětku :lol:

Ale to je na rodinnou válku, t akže radši néééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 13:45

U nás na školních záchodcích byl nápis, který tam někdo napsal propiskou: Jestli kropíš, když močíš, nebuď prasátko, utři sedátko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.14 13:46

@Krakatice88 kdybych si vzpoměla, jak byla básnička, co byla nalepená v práci :think: áha, už vím: mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@Amys píše:
@Krakatice88 Ty náš milý dědku, používej štětku :lol:Ale to je na rodinnou válku, t akže radši néééé :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685

@Krakatice88 já bych se na ně vykašlala když tam nechodíš tak ti to může být jedno a vtipný nápis, aby ho chlapi pochopili mě fakt nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
11.4.14 13:47

Na jednom záchodě (tušim veřejnym) jsem se dočetla:
Je-li záchod podělaný,
vezmi štětku do svých dlaní,
pořádně s ní zakmitej,
záchod bude umytej :mrgreen:

ale bylo tam ještě něco na začátku, ve smyslu, že se máš nejdřív otočit, než odejdeš, ale to už si nepamatuju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Jinak v oblíbeném klubu mají chlapi ceduli - přistup blíž, opravdu ho nemáš tak dlouhého :mrgreen: ale to by bylo jen pro toho strýce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
@Amys píše:
@Krakatice88 Ty náš milý dědku, používej štětku :lol:Ale to je na rodinnou válku, t akže radši néééé :mrgreen:
:D :mrgreen: :P :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
11.4.14 13:48

Ten záchod bych zamkla, at si strejda chodí čůrat na zahradu, když si po sobě neumí uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
11.4.14 13:51
@ka2ka píše:
@Krakatice88 já bych se na ně vykašlala když tam nechodíš tak ti to může být jedno a vtipný nápis, aby ho chlapi pochopili mě fakt nenapadá

Vzhledem k tomu, že ten záchod je v našem domě, čistý být musí. Už proto, že když k nám dojde návštěva a zdržíme se dole u vína nebo si jdeme zakouřit, občas se najde někdo, kdo tam chce jít a nedá si říct, že ten záchod není nic moc a ať si zajde nahoru na normální..

• Citovat
  • Upravit
140240
11.4.14 13:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.4.14 13:53

"Minule ukazovali na Spectru, jak malý indián holýma rukama zkrotil anakondu. Neříkejte mi, že ty vaše žížalečky nejste schopni udržet na uzdě :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová