Používá něko polské allegro.pl?

604
11.4.14 12:49

Používá něko polské allegro.pl?

Ahojte, je tam někdo zaregistorvany na polském allegru?

chtěla jsem něco koupit, ale prodávající tam má, že nesouhlasí se zasílaním do zahraničí, takže to koupit nemůžu.

Prosím není něko zaregistrovany přímo v Polsku?

Děkuji opravdu moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
11.4.14 12:56

@agulla pokud tam má, že nesouhlasí se zasíláním do zahraničí, tak ti to zkrátka nepošle. Jedině někoho sehnat kdo přímo bydlí v Polsku, ale pak bys platila poštovné dvakrát :think: Já jednou kupovala koberec přes Polské allegro, ale měli účet zřízený v ČR, takže nebyl problém ani s penězmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.4.14 12:58
@pvmr píše:
@agulla pokud tam má, že nesouhlasí se zasíláním do zahraničí, tak ti to zkrátka nepošle. Jedině někoho sehnat kdo přímo bydlí v Polsku, ale pak bys platila poštovné dvakrát :think: Já jednou kupovala koberec přes Polské allegro, ale měli účet zřízený v ČR, takže nebyl problém ani s penězmi.

no ono mi pravě na tu aukci nejde ani přihodit, hlasi mi to, že prodejce nesouhlasi se zasílanim do zahraničí..

a pravě hledam jsestli není někdo registorovany přímo v na polském alegru (tudíž by měl i polskou adresu.. )

poštovné dvakrát mi nevadí.. je to věc, kterou u nás neseženu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
11.4.14 13:02

@agulla možná bych zkusila (jestli by se ti nikdo neozval) napsat o jakou věc se jedná, je možné, že holky bydlící v pohraničí tu věc taky můžou sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.4.14 13:03
@pvmr píše:
@agulla možná bych zkusila (jestli by se ti nikdo neozval) napsat o jakou věc se jedná, je možné, že holky bydlící v pohraničí tu věc taky můžou sehnat :think:

Doufam, že se někdo ozve.. :-)

ale děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová