Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neozval se holky…Teď se za to moc stydím, protože jsem si myslela, že den po to neuskutečněném skypu, a po tom, co jsem mu napsala sms mi dá o sobě taky něco vědět…Je mi to tak úzko u srdíčka, copak jsem už lhostejná ? Vůbec jsem nemohla spát teď zas brečím kudy chodím…To prostě nejde se nad tím povznést, ikdyž mě bude chtít potěšit, a trošku uklidnit … Na to to moc bolí. Z jakého důvodu semnou nekomunikuje? Vždyť to už není normální a mám takové tendence mu napsat dnes smsku, ikdyž jak ste psaly…je teď na tahu ON.
Co se to sakra děje ??????????????????? Nechápu to a týrá mě to . Pomoc
!!!!!!!!!!!!!!!!
Nattla -NIKDO NENÍ NA TAHU!!!!!!!!!
Vztah není hra a není to o tom , kdo má ted míček na své straně, či kdo má převahu..Nepočítej kolik si napsala ty a on musí na revanš napsat stejný počet sms..
Přestan takhle uvažovat..Jistě, je zdvořilé odpovědět, ale když člověk neví co, je lepší nic nenapsat..Nemyslíš?
Ty se prostě nehodláš smířit s tím ,že to může začít fungovat jinak.
A možná, že se naplnují jeho slova, že s tím tvých chcováním něco udělá - možná je to od něho nějaká výchovná lekce..Sice tomu nefandím a nepřipadá mi to fér , ale možná ho i chápu, že prostě dál nechce žít v ňuňátí a ťuťání a začít to pojímat trochu jinak..
ale to jsem jen mé spekulace - neříkám, že to tak je..
Lizbeth píše:
Nattla -NIKDO NENÍ NA TAHU!!!!!!!!!
Vztah není hra a není to o tom , kdo má ted míček na své straně, či kdo má převahu..Nepočítej kolik si napsala ty a on musí na revanš napsat stejný počet sms..
Přestan takhle uvažovat..Jistě, je zdvořilé odpovědět, ale když člověk neví co, je lepší nic nenapsat..Nemyslíš?
Ty se prostě nehodláš smířit s tím ,že to může začít fungovat jinak.A možná, že se naplnují jeho slova, že s tím tvých chcováním něco udělá - možná je to od něho nějaká výchovná lekce..Sice tomu nefandím a nepřipadá mi to fér , ale možná ho i chápu, že prostě dál nechce žít v ňuňátí a ťuťání a začít to pojímat trochu jinak..
ale to jsem jen mé spekulace - neříkám, že to tak je..
Napadlo mě to samé - že je to možná nějaká výchovná lekce. Když řekl, že už brzy tvému zapomínání udělá přítrž, tak ti teď třeba ukazuje, jaké to je, když zapomíná on (se ozvat). Možná je to blbost, ale možná taky ne.
Nedrž se tak striktně toho, když ti třeba já napíšu, že je na tahu. Myslela jsem to tak a vlastně pořád si to ještě myslím, ale on „vlastně táhl“ - neozval se. Prostě mu zkus napsat, co se děje. Máš právo to vědět. Jen myslím, že bys měla vynechat nějaké fňukání, doprošování nebo něco podobného. Jen se zeptej, jestli se něco děje a jak se má, když jste spolu tak dlouho nemluvili. Opravdu to vypadá jako nějaký plán a záměr z jeho strany ![]()
Nattal ja uz by jsem to teda asi nevydrzela a napsala,jsi dobra
je docela zvlastni,ze se jeste neozval,ale treba te chce vazne Jen vytrestat ![]()
Holky…tak něco na tom co jste napsaly opravdu bude…
Napsala jsem mu sms…
SMS :Ahojky,jaký máš den a co ruka, uz je to lepsi? Děje se něco? Jen že si se uz dlouho neozval. My se máme dobře, pujdeme dnes na nějakou procházku. Měj se moc pěkně.
Tak pokud se ani teď neozve tak už balím tašky…
Nattal píše:
Napsala jsem mu sms…
SMS :Ahojky,jaký máš den a co ruka, uz je to lepsi? Děje se něco? Jen že si se uz dlouho neozval. My se máme dobře, pujdeme dnes na nějakou procházku. Měj se moc pěkně.Tak pokud se ani teď neozve tak už balím tašky…
A až je dobalíš, tak si ke mě přijeď pro facku.. ![]()
Přestaň stresovat..
Lizbeth píše:Nattal píše:A až je dobalíš, tak si ke mě přijeď pro facku..
Napsala jsem mu sms…
SMS :Ahojky,jaký máš den a co ruka, uz je to lepsi? Děje se něco? Jen že si se uz dlouho neozval. My se máme dobře, pujdeme dnes na nějakou procházku. Měj se moc pěkně.Tak pokud se ani teď neozve tak už balím tašky…
Přestaň stresovat..
No to bych zasloužila, já vím. Mám děsnej strach, že se mi už neozve.
Nedelej nic,co by jsi uz nemohla vzit zpatky
jestli se neozve,je to divne,ale treba ma vazne dost prace. Nechci nikoho omlouvat,ale nekdy se nakupi tolik veci,ze proste napsat nelze ![]()
holky, já myslím, že chlapi přemýšlí úplně jinak. Jsem si jistá, že můj manžel mě miluje, ale když minule jel na nějakou konferenci, kdybych se neozvala, tak se mi tři dny neozve. Bere to prostě tak, že se nic neděje, tak proč by mi volal.
Můj kamarád to jednou pěkně rozsekl (podotýkám, že je to nejlepší manžel a otec, kterého znám), když jeho žena remcala, že si jí při nějaký akci moc nevšímal. Řekl jí (vím to, protože mi to říkala jeho manželka, když jsem stresovala, že můj tehdá manžel se mi z nějaké akce neozval)s tebou jsem pořád, ale pokecat si s kamarády mohu jen tady.
Jasně, holky mají pravdu, nepanikař. Na balení tašek je vždycky dost času. Je trochu zvláštní, že ti nepíše, ale třeba má proto dobrý důvod a ty bys pak mohla litovat svých unáhlených reakcí.
Napsal mi ....................................................................
SMS : Ahojky, nic se neděje. Máme jenom hodně práce.
Zápěstí je možná trošičku lepší, ale ještě to bude trvat nějaký čas až
se to spraví…Mějtě hezkou vycházku ![]()
No, teď už se cítím uklidněná ( ikdyž se musím smířit s tím, že mi ani neposílá pusu, ani mi nenapsal, že mě miluje, nebo něco podobnýho…)
ikdyž takhle bez toho ťuťu muňu psával někdy i na našem začátku, tak se stím musím prostě smířit.
ALe teď si musím dát dva paraleny, začala mě z toho stresu bolet hlava jako střep …Jak psala Lizbeth, tak se asi prostě ještě nehodlám přenést do druhé fáze, z té zamilovanosti prvotní do té lásky …ALe už jsem to tady zmiňovala, vždycky když si na to jak jsem se seznámili a jaký to bývalo vzpomínám se slzama v očích, nostalgie je pro mě utrpení, možná sem fakt jenom přecitlivělá, evidentně i hormonálně nevyrovnaná. Ti chlapy to vnímaj prostě asi jinak. Berou to tak jak to je, nepřetrvávají na jednom bodě, umí s tím pracovat …To já teda ne … ![]()
Stejně mi to potrvá ještě dlouho, než se hodím do pohody. Protože to bylo fakt vysilující myslet na něho, jestli se mezi náma něco špatnýho neděje…
Asi už mu na to psát nemám co ? Kdy bude nejvhodnější doba se sním zase nějak zkontaktovat ? ![]()
colafit píše:
holky, já myslím, že chlapi přemýšlí úplně jinak. Jsem si jistá, že můj manžel mě miluje, ale když minule jel na nějakou konferenci, kdybych se neozvala, tak se mi tři dny neozve. Bere to prostě tak, že se nic neděje, tak proč by mi volal.Můj kamarád to jednou pěkně rozsekl (podotýkám, že je to nejlepší manžel a otec, kterého znám), když jeho žena remcala, že si jí při nějaký akci moc nevšímal. Řekl jí (vím to, protože mi to říkala jeho manželka, když jsem stresovala, že můj tehdá manžel se mi z nějaké akce neozval)s tebou jsem pořád, ale pokecat si s kamarády mohu jen tady.
No typičtí chlapy… ![]()
Tak v tomhle s přítelem naštěstní nemám zkušenost, když někde jsme tak si mě objímá, drží se za ruku, objímá a nemám pocit, že by mě odstrkoval, nebo si mě nevšímal, ale u předchozích chozeních s chlapy takovou zkušenost mám.Ale opravdu taky musím podotknout, že oni to tak berou…Ale jak se znám, tak bych z toho zase byla vyřízená a smutná…
Napiš až budeš mít CO napsat..Tím nemyslím tvé zamilované a rozhárané pocity..
Prostě třeba až druhý den..že tě bolela hlava a už je to dobré, nebo že jsi uvařila báječný knedlí a těšíš se až ho i on někdy ochutná..
Nevycucávej si z prstu záminku proč mu napsat..Není hloupý, pozná to..
Ano, počkej si, až budeš mít něco, o čem psát. Třeba s prckem zítra na procházce něco pěkného uvidíte, nebo se třeba poprvé povede nočník, nebo si něco dobrého uvaříte, nebo tak
Určitě na něco přijdeš ![]()
Lizbeth píše:
Napiš až budeš mít CO napsat..Tím nemyslím tvé zamilované a rozhárané pocity..
Prostě třeba až druhý den..že tě bolela hlava a už je to dobré, nebo že jsi uvařila báječný knedlí a těšíš se až ho i on někdy ochutná..
Nevycucávej si z prstu záminku proč mu napsat..Není hloupý, pozná to..
Prý rozhárené pocity
To je hezký termín.
Jj, tak samotné by mě asi bylo trapný mu psát opět nějaké citový výlev,ten dlouhý mail stačil na to, abych si uvědomila, jak hluboko jsem klesla ( ale stojím si za tím, že jsem mu psala pravdu, jak to k němu cítím ), ale už se k tomu nidky vracet nebudu. A už vůbec né pokud zase nastane nějaká situace, kdy se nepohodneme…Skusím zachovat chladnou hlavu a třeba se jít projít a nebrat to tak katastrofálně. Asi bych se měla naučit jednu věc, která mi byla vždycky vytýkána a to, že nemusím vždy říkat hned to co si myslím…Nepitvat se v neživotně důležitých věcech a hlavně, postupně co teď toto píšu mě padá na mysl, že to co si myslím, si nemusí stejně myslet přítel. Já si myslím, že jsem mu něco udělala a přitom je zamyšlený a má jinačí pracovní myšlenky- zkrátka jsem vztahovačná ( to už mi taky jednou řekl a má recht ).
před dvěma hoďkama jsem dala malého spát, a šla jsem se projít na chvilku ven, dala jsem si sluchátka do uší od telefonu a poštěla jsem si tam supr muziku.Cítila jsem se najednou děsně fajn, svobodná, bez starostí a tíhy na duši, myslím, že jsem tak i vypadala, vyrovnaná, lidi se na mě dívali,chlapy …
.Hm…To musím dělat častěji … ![]()