Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neozývej se, pokud sám bude chtít, tak se ozve. A víkend si naplánuj podle sebe. Nebo budeš celou dobu čekat jako blb a pak budeš akorát naštvaná
@MichaelaHw asi ano, udělám to tak a počkám, až tu práci dodělá, vim, kdy to má a nemá hotový
tak potom uvidím, jestli se ozve nebo jestli nemá zájem ![]()
Já bych se taky neozvala..kluci nemají rádi, když jim holka nadbíhá a do jakoby je do něčeho nutí..nech to na něm a nech ho,,lovit", já bych mu nic nedala hned a,,zadarmo", všechno chce čas a čím dýl vydržíš (ale zas to nepřeháněj, to vycítíš kdy je čas), tím ten vztah bude pevnější a vášnivější.. ![]()
Asi budu patřit mezi ty natvrdlé „trouby“, ale můžete mi prosím někdo vysvětlit ženskou logiku?
Pozvání od kamarádky domů na kafe znamená automaticky sex? A pozvání na kafe znamená automaticky rande?
A druhý dotaz - pokud to pozvání bylo opravdu myšleno jak rande a ta odpověď byla myšlena jako nabídka sexu, je opravdu normální, aby chlap pozval holku na první rande a ona mu na to odpověděla „čekám na tebe doma, budeme kukat celej víkend“?
Teda alespoň usuzuju, že spolu doteď nic neměli.
@Tomkins já nevím jak zakladatelka, ale já mám kamarádku, která, když je pozvána na kafe, tak si nebere ani kalhotky a vždycky zatím došlo na sex..a to ty týpky předem některý ani neznala.. takže ano, i pozvání na kafe může znamenat hupky dupky do pelechu..a kor věta - jsem celý vikend sama doma..
@snee píše:
@Tomkins já nevím jak zakladatelka, ale já mám kamarádku, která, když je pozvána na kafe, tak si nebere ani kalhotky a vždycky zatím došlo na sex..a to ty týpky předem některý ani neznala.. takže ano, i pozvání na kafe může znamenat hupky dupky do pelechu..a kor věta - jsem celý vikend sama doma..
Aha. Já si říkám, že ten kluk to taky třeba neočekával, že ona to vezme tak zhurta.
@Tomkins no ja tu jednu větu vidim taky jako kritickou..ale třeba se pletu, třeba to je jinak ![]()
@Tomkins píše:
Aha. Já si říkám, že ten kluk to taky třeba neočekával, že ona to vezme tak zhurta.
Taky myslím, že jestli je trochu introvert nebo prostě nesexuje na potkání, mohlo ho to pozvání rovnou domů krapet vyděsit…
Nemohlo
ví, že bydlim se spolubydlící a že by sem nešel, kdybych tu nikoho měla
já to opravdu nemyslela nijak špatně ![]()
@Anonymní píše:
Nemohloví, že bydlim se spolubydlící a že by sem nešel, kdybych tu nikoho měla
já to opravdu nemyslela nijak špatně
Takže to neměla být pozvánka do postele?
@Anonymní píše:
@MichaelaHw asi ano, udělám to tak a počkám, až tu práci dodělá,vim, kdy to má a nemá hotovýtak potom uvidím, jestli se ozve nebo jestli nemá zájem
Jak vis, kdy to ma nebo nema hotovy?
Ty ho nejak smirujes nebo co? Nic ne zlem, ale pusobis na me docela zoufale. Nevnucuj se mu, nenabizej se mu, jestli ma zajem, tak se ozve.
@Tomkins píše:
Asi budu patřit mezi ty natvrdlé „trouby“, ale můžete mi prosím někdo vysvětlit ženskou logiku?Pozvání od kamarádky domů na kafe znamená automaticky sex? A pozvání na kafe znamená automaticky rande?
A druhý dotaz - pokud to pozvání bylo opravdu myšleno jak rande a ta odpověď byla myšlena jako nabídka sexu, je opravdu normální, aby chlap pozval holku na první rande a ona mu na to odpověděla „čekám na tebe doma, budeme kukat celej víkend“?
Teda alespoň usuzuju, že spolu doteď nic neměli.
Vzdyt uz mne to tady jednou vysvetlovaly, ze jit s muzem na vino pokud jsou zadane je nepripustne. Je to jako nejaka forma nevery. Na vino se s opacnym pohlavim pry nechodi, kdyz je nekdo zadany. S tim kafem to bude neco podobneho
@Sonarka nějak preinstalovava počítače
sexuální potíže nemá.