Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silverine247 píše:
No tak asi jak kdo, ale pokud slecna „kamarada“, ktereho ocividne uhani, zve na kafe k sobe domu, protoze bude cely vikend sama doma mrk mrk, tak tady o ten samotny napoj asi zas tak nejde.
Jestli nebude zakopany pes v tom „uhani“. Tak tady to vyznelo jako ze stav se o vikendu ke mne a poradne si zapichame. Ale pokud zve muz zeny nekam do kavarny, vinarny, baru tak tam asi nepujde v kazdem pripade o nejaky pokus dotycnou sbalit ne?
@Silverine247 píše:
No tak asi jak kdo, ale pokud slecna „kamarada“, ktereho ocividne uhani, zve na kafe k sobe domu, protoze bude cely vikend sama doma mrk mrk, tak tady o ten samotny napoj asi zas tak nejde.
Zakladatelka sama říkala, že to jako pozvánku na sex nemyslela. Zváštní, že se tady přítomné ženy shodly, že to tak hned pochopily. Prostě pozvání na kafe = sex. Pozvání na víno = opilý sex.
@Tomkins píše:
Zakladatelka sama říkala, že to jako pozvánku na sex nemyslela. Zváštní, že se tady přítomné ženy shodly, že to tak hned pochopily. Prostě pozvání na kafe = sex. Pozvání na víno = opilý sex.
Tak ja na kafe i na vino i jako zadana chodim a vyzvy na sex v tom nejsou, ale pozvat si chlapa domu s tim, ze budu cely vikend sama je trochu… jine kafe, ne?
Nedavno tu byla diskuse o znasilneni, kdy slecna psala o pulnoci typkovi adresu, ze se nudi a strasne se divila, ze mu neslo o to kouknout na film, kdyz se za 15 minut dovalil… Vseho s rozumem, to bych pak chtela videt, kdyby ji o ten sex fakt slo. Musim uznat, ze to chlapi obcas opravdu nemate jednoduche ![]()
@Komsomol píše:
Jestli nebude zakopany pes v tom „uhani“. Tak tady to vyznelo jako ze stav se o vikendu ke mne a poradne si zapichame. Ale pokud zve muz zeny nekam do kavarny, vinarny, baru tak tam asi nepujde v kazdem pripade o nejaky pokus dotycnou sbalit ne?
K kazdem pripade ne, ale vetsinou bych rekla, ze jo, pokud treba nejde o kolegy z prace nebo dobre pratele. Kolik znas chlapu, ze si radi s zenou jen tak poklabosi nad napojem? ![]()
@Tomkins píše:
Ono hodně záleží jak to kdo vnímá, já bych třeba pozvání přijala, ale jasně řekla, že jsem vdaná a jiného chlapa nehledám. Pokud chce i tak, tak z jeho chováním posoudím, jestli si chce popovídat třeba o práci, o životě (třeba problémy a někdo ví, že já si to zažila) a podle toho se zařídila. Já mám třeba v práci jednoho pána z ostrahy se kterým zajdeme na kávu a povídáme si o životě. Sedli jsme si lidsky, tak proč ne. Já mám manžela, on přítelkyni, víme to a máme jasno.
@MichaelaHw píše:
Ono hodně záleží jak to kdo vnímá, já bych třeba pozvání přijala, ale jasně řekla, že jsem vdaná a jiného chlapa nehledám. Pokud chce i tak, tak z jeho chováním posoudím, jestli si chce popovídat třeba o práci, o životě (třeba problémy a někdo ví, že já si to zažila) a podle toho se zařídila. Já mám třeba v práci jednoho pána z ostrahy se kterým zajdeme na kávu a povídáme si o životě. Sedli jsme si lidsky, tak proč ne. Já mám manžela, on přítelkyni, víme to a máme jasno.
Presne tak. Ale domu by sis ho asi nezvala s tim, ze je manzel o vikendu pryc…
@Silverine247 píše:
Presne tak. Ale domu by sis ho asi nezvala s tim, ze je manzel o vikendu pryc…
Tak to rozhodně ne, hlavně naše zvířata by ho sežrala ![]()
@MichaelaHw píše:
Tak to rozhodně ne, hlavně naše zvířata by ho sežrala
U nas sezrani nehrozi, ale andulky by to asi vykecaly ![]()
@Silverine247 píše:
U nas sezrani nehrozi, ale andulky by to asi vykecaly
@Silverine247 píše:
K kazdem pripade ne, ale vetsinou bych rekla, ze jo, pokud treba nejde o kolegy z prace nebo dobre pratele. Kolik znas chlapu, ze si radi s zenou jen tak poklabosi nad napojem?
Docela dost. Nevidim na tom nic vyjimecneho. Tak jako jdes se znamym klabosit do hospody, tak nekdy jdes se znamou klabosit do vinarny