Pozvánka na kafe - napsat nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
24.1.20 15:29
@Komsomol píše:
Vzdyt uz mne to tady jednou vysvetlovaly, ze jit s muzem na vino pokud jsou zadane je nepripustne. Je to jako nejaka forma nevery. Na vino se s opacnym pohlavim pry nechodi, kdyz je nekdo zadany. S tim kafem to bude neco podobneho

No tak asi jak kdo, ale pokud slecna „kamarada“, ktereho ocividne uhani, zve na kafe k sobe domu, protoze bude cely vikend sama doma mrk mrk, tak tady o ten samotny napoj asi zas tak nejde. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3781
24.1.20 15:35
@Silverine247 píše:
No tak asi jak kdo, ale pokud slecna „kamarada“, ktereho ocividne uhani, zve na kafe k sobe domu, protoze bude cely vikend sama doma mrk mrk, tak tady o ten samotny napoj asi zas tak nejde. :mrgreen:

Jestli nebude zakopany pes v tom „uhani“. Tak tady to vyznelo jako ze stav se o vikendu ke mne a poradne si zapichame. Ale pokud zve muz zeny nekam do kavarny, vinarny, baru tak tam asi nepujde v kazdem pripade o nejaky pokus dotycnou sbalit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
24.1.20 15:46
@Silverine247 píše:
No tak asi jak kdo, ale pokud slecna „kamarada“, ktereho ocividne uhani, zve na kafe k sobe domu, protoze bude cely vikend sama doma mrk mrk, tak tady o ten samotny napoj asi zas tak nejde. :mrgreen:

Zakladatelka sama říkala, že to jako pozvánku na sex nemyslela. Zváštní, že se tady přítomné ženy shodly, že to tak hned pochopily. Prostě pozvání na kafe = sex. Pozvání na víno = opilý sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.1.20 15:56
@Tomkins píše:
Zakladatelka sama říkala, že to jako pozvánku na sex nemyslela. Zváštní, že se tady přítomné ženy shodly, že to tak hned pochopily. Prostě pozvání na kafe = sex. Pozvání na víno = opilý sex.

Tak ja na kafe i na vino i jako zadana chodim a vyzvy na sex v tom nejsou, ale pozvat si chlapa domu s tim, ze budu cely vikend sama je trochu… jine kafe, ne? :mrgreen: Nedavno tu byla diskuse o znasilneni, kdy slecna psala o pulnoci typkovi adresu, ze se nudi a strasne se divila, ze mu neslo o to kouknout na film, kdyz se za 15 minut dovalil… Vseho s rozumem, to bych pak chtela videt, kdyby ji o ten sex fakt slo. Musim uznat, ze to chlapi obcas opravdu nemate jednoduche :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
24.1.20 16:01
@Komsomol píše:
Jestli nebude zakopany pes v tom „uhani“. Tak tady to vyznelo jako ze stav se o vikendu ke mne a poradne si zapichame. Ale pokud zve muz zeny nekam do kavarny, vinarny, baru tak tam asi nepujde v kazdem pripade o nejaky pokus dotycnou sbalit ne?

K kazdem pripade ne, ale vetsinou bych rekla, ze jo, pokud treba nejde o kolegy z prace nebo dobre pratele. Kolik znas chlapu, ze si radi s zenou jen tak poklabosi nad napojem? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1721
24.1.20 16:03
@Tomkins píše:
Zakladatelka sama říkala, že to jako pozvánku na sex nemyslela. Zváštní, že se tady přítomné ženy shodly, že to tak hned pochopily. Prostě pozvání na kafe = sex. Pozvání na víno = opilý sex.

Ono hodně záleží jak to kdo vnímá, já bych třeba pozvání přijala, ale jasně řekla, že jsem vdaná a jiného chlapa nehledám. Pokud chce i tak, tak z jeho chováním posoudím, jestli si chce popovídat třeba o práci, o životě (třeba problémy a někdo ví, že já si to zažila) a podle toho se zařídila. Já mám třeba v práci jednoho pána z ostrahy se kterým zajdeme na kávu a povídáme si o životě. Sedli jsme si lidsky, tak proč ne. Já mám manžela, on přítelkyni, víme to a máme jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.1.20 16:17
@MichaelaHw píše:
Ono hodně záleží jak to kdo vnímá, já bych třeba pozvání přijala, ale jasně řekla, že jsem vdaná a jiného chlapa nehledám. Pokud chce i tak, tak z jeho chováním posoudím, jestli si chce popovídat třeba o práci, o životě (třeba problémy a někdo ví, že já si to zažila) a podle toho se zařídila. Já mám třeba v práci jednoho pána z ostrahy se kterým zajdeme na kávu a povídáme si o životě. Sedli jsme si lidsky, tak proč ne. Já mám manžela, on přítelkyni, víme to a máme jasno.

Presne tak. Ale domu by sis ho asi nezvala s tim, ze je manzel o vikendu pryc…

• Citovat
  • Upravit
1721
24.1.20 16:23
@Silverine247 píše:
Presne tak. Ale domu by sis ho asi nezvala s tim, ze je manzel o vikendu pryc…

Tak to rozhodně ne, hlavně naše zvířata by ho sežrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.1.20 16:32
@MichaelaHw píše:
Tak to rozhodně ne, hlavně naše zvířata by ho sežrala :lol:

U nas sezrani nehrozi, ale andulky by to asi vykecaly :lol:

• Citovat
  • Upravit
1721
24.1.20 16:40
@Silverine247 píše:
U nas sezrani nehrozi, ale andulky by to asi vykecaly :lol:
:lol: A kdo andulky pořídil? Manžel? Asi tajní agenti :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
24.1.20 18:14
@Silverine247 píše:
K kazdem pripade ne, ale vetsinou bych rekla, ze jo, pokud treba nejde o kolegy z prace nebo dobre pratele. Kolik znas chlapu, ze si radi s zenou jen tak poklabosi nad napojem? :mrgreen:

Docela dost. Nevidim na tom nic vyjimecneho. Tak jako jdes se znamym klabosit do hospody, tak nekdy jdes se znamou klabosit do vinarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová