Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakože to byl nějaký „vztah“ po písmenkách, pak se to odmlčelo a teď po půl roce chceš znovu pokračovat?
Jako klidně můžeš napsat něco ve smyslu, že sis tak vzpomněla, jak sem mu daří nebo nedaří. Buď ti neodepíše, takže zájem nemá (už má živou přítelkyni a nepotřebuje se rozplývat nad whatsappem), nebo si budete psát dál.
Spíš bych se zamyslela, co přesně z toho budu mít a jestli to má smysl, nechat si motat hlavu nějakejma romantickejma řečma po zprávách…
Tak zalezi, kdo to psani pred pul rokem utnul…
Jestli on, tak ne, neozvala bych se. A i tak, si myslim, ze kdyby chtel, tak te kontaktuje a zepta se alespon, jak se mas. Samozrejme si muze rikat to same, ale chlapi vetsinou takhle neuvazuji…kdyz neco chteji, tak konaji. Takze bych se nevnucovala.
A co se stalo, že z denního kontaktu najednou půlroční ticho z obou stran?
To je totiž celkem důležité.
@Anonymní píše:
Ahoj, někomu to přijde třeba jako,,hloupý "dotaz, ale stejně. Kontaktovali byste člověka, se kterým nejste v kontaktu cca půl roku - do té doby nonstop psaní, každý den volání. Bydlíme od sebe daleko. Nenapsal mi tedy ani k svátku. Kdyby chtěl, tak se asi ozve, co když si ale říká to samé? Nebylo by to jako vnucování se?
2. Sexuální frustrace - možná to s tím souvisí, protože doma stereotyp a nuda, navíc partner nepraktikuje téměř žádnou věc, co mám ráda. No celou dobu mi to asi přišlo v pohodě, dokud jsem nevyzkoušela zakázané ovoce a teď se mi zase špatně zvyká na to doma. Ovšem jinak jsme v pohodě, máme děti, takže by asi byla kravina kvůli jiné
potřebě *ukání se rozvádět. Díky:)
Když se mi po delší odmlce ozve chlap, se kterým to předtím vřelo, tak mě spíš nas.ere a první, co mě napadne, je, že nemá do čeho píchnout. Doslova ![]()
Takže za trapas by mu to nestálo.
A to, že jseš zadaná, nekomentuju už vůbec ![]()
Zoufalka na druhou. Chce zapnout, ale ani milenec ji nechce.
@Anonymní píše:
Ahoj, někomu to přijde třeba jako,,hloupý "dotaz, ale stejně. Kontaktovali byste člověka, se kterým nejste v kontaktu cca půl roku - do té doby nonstop psaní, každý den volání. Bydlíme od sebe daleko. Nenapsal mi tedy ani k svátku. Kdyby chtěl, tak se asi ozve, co když si ale říká to samé? Nebylo by to jako vnucování se?
2. Sexuální frustrace - možná to s tím souvisí, protože doma stereotyp a nuda, navíc partner nepraktikuje téměř žádnou věc, co mám ráda. No celou dobu mi to asi přišlo v pohodě, dokud jsem nevyzkoušela zakázané ovoce a teď se mi zase špatně zvyká na to doma. Ovšem jinak jsme v pohodě, máme děti, takže by asi byla kravina kvůli jiné
Ne, nekontaktovala bych ho. Kdyby chtěl, tak se ozve. Na nějaké, co když si říká to samé nehraju ![]()
@Anonymní píše:
nenapsat, trapné a nemorální
Zdá se mi, že se nám tu ve společnosti rozmáhá takový nešvar
A tím je psaní si s cizími lidmi a vytváření si nějakých vzdušných zámků a dokonce se to nazývá jako „vztah“.
Asi je to trend dnešní doby, ale v době drahých tarifů a omezeného internetu nebo dokonce bez internetu by tohle nikoho nenapadlo provozovat.
Ono i to psaní sem na emimino je tak trochu o vytváření virtuálních přátelství apod. Ale aby dospělí lidé tvořili takhle vztahy přes internet a dopisovali si a kontrolovali se, kdo je kdy online a počítali, kdy má kdo napsat a považovali to za nějaký bližší vztah?
@Sonarka to nějak vyšumělo…pak už jsme ani jeden nenapsal, ne vyloženě že by to jeden z nás utnul
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 neee, my jsme se i scházeli…párkrát teda jen
Tak předpokládám, že jsi ho v posteli tak neuchvátila, aby měl potřebu udržovat kontakt. Nejspíš už našel nějakou šikovnější kámošku s výhodami.
Věnuj se rodině. Budeš možná neuspokojená, ale s čistým svědomí.
Ahoj, někomu to přijde třeba jako,,hloupý "dotaz
, ale stejně. Kontaktovali byste člověka, se kterým nejste v kontaktu cca půl roku - do té doby nonstop psaní, každý den volání. Bydlíme od sebe daleko. Nenapsal mi tedy ani k svátku. Kdyby chtěl, tak se asi ozve, co když si ale říká to samé? Nebylo by to jako vnucování se?