Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako neni o co stat..podle me to vypada dobre jen ve filmu…me to bylo dost neprijemny..,ale ve vsech privatnich wellness, co jsme kdy byli, je vzdy nejaky „odpocinkovy“ prostor, s posteli, lehatky..ve vyrivce fajn predehra, sano a souloz vedle…ale jestli to musite delat tam, tak obsluha to urcite nepozna..resp stejnak vedi, co se tam deje a je jim to fuk
My jsme sex ve vířivce měli, teda na lehátku vedle. Protože za znečištění vody byla pokuta jak Brno. A voda se mění 1× denně (alespoň tam).
Já bych do takové výřivky ani nevlezla
nevěřím, ze tam meni vodu po každém a kolik lidi bude mít stejny napad jako vy? ![]()
My jsme to take prubli, ale samozrejme mimo virivku, abysme neznecistili vodu. Dokonce tam byl zevnitr klic, ze se dalo zamknout a kamery tam nebyly. Byl to uzasny zazitek.
My jsme to teda dělali ve vířivce a bylo to super. Ale máme ve vile vlastní teda. Neumím si to představit někde na hotelu nebo tak
Mně přijde, že ve vodě to paradoxně hrozně „dře“, není mi to vůbec příjemné.
Zkoušeli jste se už někdy milovat ve vodě? Abyste pak z akce ve vířivce nebyli zklamaní. Hlasuju pro variantu předehry ve vodě a finále někde vedle.
@Anonymní píše:
Mně přijde, že ve vodě to paradoxně hrozně „dře“, není mi to vůbec příjemné.Zkoušeli jste se už někdy milovat ve vodě? Abyste pak z akce ve vířivce nebyli zklamaní. Hlasuju pro variantu předehry ve vodě a finále někde vedle.
Dře to ale jde to
@AngelusMortis píše:
Dře to ale jde to
No jde, ale je to ještě příjemé? Mě ne. ![]()
@Anonymní píše:
No jde, ale je to ještě příjemé? Mě ne.
Souhlasím, myslím si že to je dost zromantizovane z filmu
Většinou všude píšou, že se mění voda po každém využití vířivky. Jaká je realita, nevím ![]()
Na druhou stranu si myslím, že s tím tak trochu počítají, takže to opravdu mění. ![]()
Tak milovat se ve veřejné vířivce za mě ne, protože ten stejný nápad mělo X lidí před Vámi, nechala bych si to až na pokoj ![]()
No tak ja bych hlavne nevlezla do virivky, ve ktere nemeni vodu po kazde navsteve ![]()
Neco jineho jsou virivky u bazenu, tam se voda filtruje stejne jako v bazenu.. nicmene privatni virivky vetsinou nemaji ten filtr a teda rekla bych, ze je snad i povinnost tu virivku pak vypustit a vydezinfikovat ![]()
Dobrý večer,
.Už jste se někdy milovali v bazénu, vířivce… Kde jste sice v tu chvíli byli sami, ale jinak byla přístupná veřejně? Moc děkuji
objednali jsme si s přítelem k výročí večer v privátní vířivce. Oba se těšíme, že si večer užijeme se vším všudy, ale jak se to blíží, tak si tak říkám, že mi asi bude hloupé milovat se, v podstatě, ve veřejné vířivce. Bojím se aby to obsluha třeba nějak nepoznala