Milování ve vířivce

Anonymní
29.3.23 21:55

Milování ve vířivce

Dobrý večer,
objednali jsme si s přítelem k výročí večer v privátní vířivce. Oba se těšíme, že si večer užijeme se vším všudy, ale jak se to blíží, tak si tak říkám, že mi asi bude hloupé milovat se, v podstatě, ve veřejné vířivce. Bojím se aby to obsluha třeba nějak nepoznala :nevim:.Už jste se někdy milovali v bazénu, vířivce… Kde jste sice v tu chvíli byli sami, ale jinak byla přístupná veřejně? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
29.3.23 22:09

Jako neni o co stat..podle me to vypada dobre jen ve filmu…me to bylo dost neprijemny..,ale ve vsech privatnich wellness, co jsme kdy byli, je vzdy nejaky „odpocinkovy“ prostor, s posteli, lehatky..ve vyrivce fajn predehra, sano a souloz vedle…ale jestli to musite delat tam, tak obsluha to urcite nepozna..resp stejnak vedi, co se tam deje a je jim to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
29.3.23 22:11

Tam se mění voda po každém použití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
29.3.23 22:33

Hlavně bych se podívala jestli tam nejsou někde kamery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 22:39

My jsme sex ve vířivce měli, teda na lehátku vedle. Protože za znečištění vody byla pokuta jak Brno. A voda se mění 1× denně (alespoň tam).

• Citovat
  • Upravit
37145
29.3.23 22:49

Já bych do takové výřivky ani nevlezla :D nevěřím, ze tam meni vodu po každém a kolik lidi bude mít stejny napad jako vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 22:49

My jsme to take prubli, ale samozrejme mimo virivku, abysme neznecistili vodu. Dokonce tam byl zevnitr klic, ze se dalo zamknout a kamery tam nebyly. Byl to uzasny zazitek.

• Citovat
  • Upravit
29.3.23 22:51

My jsme to teda dělali ve vířivce a bylo to super. Ale máme ve vile vlastní teda. Neumím si to představit někde na hotelu nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 22:53

Mně přijde, že ve vodě to paradoxně hrozně „dře“, není mi to vůbec příjemné. :nevim: Zkoušeli jste se už někdy milovat ve vodě? Abyste pak z akce ve vířivce nebyli zklamaní. Hlasuju pro variantu předehry ve vodě a finále někde vedle.

• Citovat
  • Upravit
29.3.23 22:55
@Anonymní píše:
Mně přijde, že ve vodě to paradoxně hrozně „dře“, není mi to vůbec příjemné. :nevim: Zkoušeli jste se už někdy milovat ve vodě? Abyste pak z akce ve vířivce nebyli zklamaní. Hlasuju pro variantu předehry ve vodě a finále někde vedle.

Dře to ale jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 22:57
@AngelusMortis píše:
Dře to ale jde to

No jde, ale je to ještě příjemé? Mě ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29.3.23 22:59
@Anonymní píše:
No jde, ale je to ještě příjemé? Mě ne. :nevim:

Souhlasím, myslím si že to je dost zromantizovane z filmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.3.23 00:44

Většinou všude píšou, že se mění voda po každém využití vířivky. Jaká je realita, nevím :nevim:
Na druhou stranu si myslím, že s tím tak trochu počítají, takže to opravdu mění. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.3.23 00:48

Tak milovat se ve veřejné vířivce za mě ne, protože ten stejný nápad mělo X lidí před Vámi, nechala bych si to až na pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
30.3.23 09:19

No tak ja bych hlavne nevlezla do virivky, ve ktere nemeni vodu po kazde navsteve :poblion:
Neco jineho jsou virivky u bazenu, tam se voda filtruje stejne jako v bazenu.. nicmene privatni virivky vetsinou nemaji ten filtr a teda rekla bych, ze je snad i povinnost tu virivku pak vypustit a vydezinfikovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky