Otrok detí

Anonymní
29.3.23 12:15

Otrok detí

Ahoj děvčata :mavam: mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner :zed: :mrgreen: chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena :mrgreen: :mrgreen: jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl :nevim: omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
29.3.23 12:18
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata :mavam: mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner :zed: :mrgreen: chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena :mrgreen: :mrgreen: jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl :nevim: omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi :zed:

píšeš jako negramot,
a jo, je normální děti vyzvednout ze školy, rozvézt je do kroužků a učit se s nimi a dělat dětem program - to se jmenuje výchova, ale to ty bohužel ještě neznáš,
najdi si bezdětného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:19

Jestli to dobře chápu mas vztah a děti mu volají neustále páč něco chtějí a on kmitá? Třeba se cítí odpovědný za to, že se rozešli a snaží se udělat všechno pro děti. smradata toho využívají. Protože ví, že můžou. To si bude muset chlapec urovnat sám s dětmi :nevim: a hlavně v sobě.

• Citovat
  • Upravit
74217
29.3.23 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata :mavam: mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner :zed: :mrgreen: chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena :mrgreen: :mrgreen: jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl :nevim: omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi :zed:

Zas je hezké, že má rád své děti a chce s nima být. Když jim to vyhovuje. Kolik je rozsévačů, kteří na své děti po rozchodu kašlou. Chápu, že ty žárlíš. Ale tenhle boj asi nevyhraješ. Jak na něj začneš tlačit, tak věřím, že se zbaví tebe, ale děti stranou nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:21

@stinga
Negramot?? :nevim: jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech :zed: ale chápu, že někdo nic jiného nemá…

• Citovat
  • Upravit
7692
29.3.23 12:21

Já ti nevím. Zdůrazňovat, že má někdo jen základku a sama psát jako vocas je na povážnou. Ale k tématu. Máš dětného, ten si to s dětmi zařídí jak on chce. Jsou pro něj asi na prvním místě a je ochoten jim podřídit vše. Proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
29.3.23 12:23

Normalni otec který se stará o své děti, proč by neměl :nevim:

Příspěvek upraven 29.03.23 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva :nevim:

• Citovat
  • Upravit
78489
@Anonymní píše:
@stinga
Negramot?? :nevim: jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech :zed: ale chápu, že někdo nic jiného nemá…

slovo „jim“ se fakt nepíše „im“ - úplně to tluče do očí
a proč sis našla 50letého s malými dětmi? většina 50letých už má děti odrostlé, kterým se až tak věnovat nemusí, nebo si najdi mladšího bezdětného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:24

@Lexter
Na základku chodí ty děti :zed:

• Citovat
  • Upravit
4172

A komu to vadí - jemu nebo tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
@Anonymní píše:
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva :nevim:

„kort“ se také nepíše, když už tak „kór“ - je to sice nespisovné, ale kort je nesmysl :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:25

@stinga
Pardon, nejsem z cech :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7692
@Anonymní píše:
@Lexter
Na základku chodí ty děti :zed:

Tak to se omlouvám. Ale to ostatní platí, pro někoho jsou jednoduše jeho děti smyslem života. Dokonce snad pro skoro každého kdo je má. Nepřeháníš trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
@Anonymní píše:
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva :nevim:

a ty své dítě nevyzvedáváš ze školy, nevozíš ho na kroužky a neučíš se s ním? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí