Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj děvčatamám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner
![]()
chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena
![]()
jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl
omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi
píšeš jako negramot,
a jo, je normální děti vyzvednout ze školy, rozvézt je do kroužků a učit se s nimi a dělat dětem program - to se jmenuje výchova, ale to ty bohužel ještě neznáš,
najdi si bezdětného
Jestli to dobře chápu mas vztah a děti mu volají neustále páč něco chtějí a on kmitá? Třeba se cítí odpovědný za to, že se rozešli a snaží se udělat všechno pro děti. smradata toho využívají. Protože ví, že můžou. To si bude muset chlapec urovnat sám s dětmi
a hlavně v sobě.
@Anonymní píše:
Ahoj děvčatamám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner
![]()
chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena
![]()
jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl
Zas je hezké, že má rád své děti a chce s nima být. Když jim to vyhovuje. Kolik je rozsévačů, kteří na své děti po rozchodu kašlou. Chápu, že ty žárlíš. Ale tenhle boj asi nevyhraješ. Jak na něj začneš tlačit, tak věřím, že se zbaví tebe, ale děti stranou nedá.
@stinga
Negramot??
jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech
ale chápu, že někdo nic jiného nemá…
Já ti nevím. Zdůrazňovat, že má někdo jen základku a sama psát jako vocas je na povážnou. Ale k tématu. Máš dětného, ten si to s dětmi zařídí jak on chce. Jsou pro něj asi na prvním místě a je ochoten jim podřídit vše. Proč ne.
Normalni otec který se stará o své děti, proč by neměl ![]()
Příspěvek upraven 29.03.23 v 12:35
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva ![]()
@Anonymní píše:
@stinga
Negramot??jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech
ale chápu, že někdo nic jiného nemá…
slovo „jim“ se fakt nepíše „im“ - úplně to tluče do očí
a proč sis našla 50letého s malými dětmi? většina 50letých už má děti odrostlé, kterým se až tak věnovat nemusí, nebo si najdi mladšího bezdětného
@Anonymní píše:
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva
„kort“ se také nepíše, když už tak „kór“ - je to sice nespisovné, ale kort je nesmysl ![]()
@Anonymní píše:
@Lexter
Na základku chodí ty děti
Tak to se omlouvám. Ale to ostatní platí, pro někoho jsou jednoduše jeho děti smyslem života. Dokonce snad pro skoro každého kdo je má. Nepřeháníš trochu?
@Anonymní píše:
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva
a ty své dítě nevyzvedáváš ze školy, nevozíš ho na kroužky a neučíš se s ním? ![]()
Ahoj děvčata
mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner