Otrok detí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.23 12:41

@Monikap3
Díky :mrgreen: ale nepomůže :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.23 12:43

@Svetluska55
Já se mu do toho nepletu :zed: :zed: ježiši ženské, dejte si prosecco a nohy na stůl :nevim: já se jen ptám, jestli to u někoho takhle funguje :roll:

• Citovat
  • Upravit
11481
29.3.23 12:43
@Anonymní píše:
@meluzinka
No tak ona každopádně :mrgreen: možná ji to trochu závidím, má otce i hlídačku v jednom :mrgreen: :mrgreen:

Psala jsem to s nadhledem. Z mého pohledu se prostě stará o své děti. a momentálně jsou pro něj přednější než vztah. Za mne OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
29.3.23 12:44
@Anonymní píše:
@stinga
Samozřejmně starám, máme to na půl, sme rodiče oba stejně…neumím si představit nechat na něm dítě od rána do 8mi do vecera :zed: práve proto se podivuju nad tím, že se stará téměř jen otec…

Snad děti chodí do školy a na ty kroužky, ne? Co by měl starsi tatik, který je přes den doma, podle Tebe dělat? Mimochodem, píšeš, že chodí na noční, a zaroven, že má 5 dní v týdnu volno. Jak a kdy tedy pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.3.23 12:46

Tak chlap si udělá děti a je nutný nad nima mít dohled, aby se to jeho kvalitní semeno dobře dovyvinulo. A prostě kvalitní semeno je důležitější než jakákoliv ženská, pokud shodou náhod nejde o matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37212
29.3.23 12:47
@Anonymní píše:
@stinga
Negramot?? :nevim: jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech :zed: ale chápu, že někdo nic jiného nemá…

A jemu to vadí? Někdo má ty děti jako smysl života :nevim: tady mi prijde, ze to vadí spis tobě, protože ti děti kradou čas, co by chlap mohl trávit s tebou, případně zarlis, ze se ti nedostává stejné péče. Je normalni vodítko děti do školy, na kroužky, učit se s nima a byt jim oporou. Pokud tohle znamená byt otrok dítěte, tak je tím otrokem asi každý rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4227
29.3.23 12:47
@Anonymní píše:
@Svetluska55
Já se mu do toho nepletu :zed: :zed: ježiši ženské, dejte si prosecco a nohy na stůl :nevim: já se jen ptám, jestli to u někoho takhle funguje :roll:

Jenže tys ten dotaz napsala hodně negativně zabarvene, úplně z toho čiší, jak se ti to nelíbí. Ne, ten muž není divný. Divná jsi ty, že máš potřebu hodnotit chování a hodnoty druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
29.3.23 12:49
@Anonymní píše:
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva :nevim:
Úplně normální, děti jsou na 1. Stupni, asi ještě neumí být sami doma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428

Chlap si udělal děti poměrně „na stará kolena“, vidí v nich smysl a těžko bude chtít řadit jako zamlada. Určitě ne na úkor děti, k nimž má vztah. Změnu bych nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
@Anonymní píše:
@Svetluska55
Já se mu do toho nepletu :zed: :zed: ježiši ženské, dejte si prosecco a nohy na stůl :nevim: já se jen ptám, jestli to u někoho takhle funguje :roll:

Není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2283
29.3.23 12:51
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata :mavam: mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner :zed: :mrgreen: chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena :mrgreen: :mrgreen: jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl :nevim: omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi :zed:

Samozřejmě že znám, sebe. Akorát to nepovažuji za oběť, ale za normální chování rodiče. Jsem šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13849
29.3.23 12:57

Mně to taky připadá jako normální péče o děti, navíc pokud má 5 dní volno a jeho ex je v práci, tak je to pochopitelné.
Nicméně rušit ze spánku po noční bych se nenechala, kvůli tomu, že dítě chce někam odvézt. To ne. Je potřeba si držet své hranice a nedělat ze sebe otroka.

Ale každý to má jinak, někoho ta péče a věnování se dětem hodně baví, někdo zas potřebuje více času pro sebe. Pokud to máte každý jinak, tak asi nebudete kompatibilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romik01
29.3.23 13:00

@AnastazieB
Díky, takhle jsem.si to přesně myslela…moje dítě je pro mně vším, ale u mně se netočí vše jenom kolem něj :nevim: ono by to stejně nedopadlo..

• Citovat
  • Upravit
11169
29.3.23 13:04
@romik01 píše:
@AnastazieB
Díky, takhle jsem.si to přesně myslela…moje dítě je pro mně vším, ale u mně se netočí vše jenom kolem něj :nevim: ono by to stejně nedopadlo..

Ma radeji deti nez tebe. Nevidim na tom nic divneho. Kazdy to ma jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34985
29.3.23 13:04
@Anonymní píše:
@Svetluska55

Tak me by to treba zas az tolik nebavilo, kdybych vsechen cas venovala jen detem. Neni nic spatneho na tom, uzit si i bez nich. Jemu to ale takhle vyhovuje, a neudelas s tim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí