Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Svetluska55
Já se mu do toho nepletu
ježiši ženské, dejte si prosecco a nohy na stůl
já se jen ptám, jestli to u někoho takhle funguje ![]()
@Anonymní píše:
@meluzinka
No tak ona každopádněmožná ji to trochu závidím, má otce i hlídačku v jednom
![]()
Psala jsem to s nadhledem. Z mého pohledu se prostě stará o své děti. a momentálně jsou pro něj přednější než vztah. Za mne OK.
@Anonymní píše:
@stinga
Samozřejmně starám, máme to na půl, sme rodiče oba stejně…neumím si představit nechat na něm dítě od rána do 8mi do vecerapráve proto se podivuju nad tím, že se stará téměř jen otec…
Snad děti chodí do školy a na ty kroužky, ne? Co by měl starsi tatik, který je přes den doma, podle Tebe dělat? Mimochodem, píšeš, že chodí na noční, a zaroven, že má 5 dní v týdnu volno. Jak a kdy tedy pracuje?
Tak chlap si udělá děti a je nutný nad nima mít dohled, aby se to jeho kvalitní semeno dobře dovyvinulo. A prostě kvalitní semeno je důležitější než jakákoliv ženská, pokud shodou náhod nejde o matku.
@Anonymní píše:
@stinga
Negramot??jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech
ale chápu, že někdo nic jiného nemá…
A jemu to vadí? Někdo má ty děti jako smysl života
tady mi prijde, ze to vadí spis tobě, protože ti děti kradou čas, co by chlap mohl trávit s tebou, případně zarlis, ze se ti nedostává stejné péče. Je normalni vodítko děti do školy, na kroužky, učit se s nima a byt jim oporou. Pokud tohle znamená byt otrok dítěte, tak je tím otrokem asi každý rodič.
@Anonymní píše:
@Svetluska55
Já se mu do toho nepletu![]()
já se jen ptám, jestli to u někoho takhle funguje
Jenže tys ten dotaz napsala hodně negativně zabarvene, úplně z toho čiší, jak se ti to nelíbí. Ne, ten muž není divný. Divná jsi ty, že máš potřebu hodnotit chování a hodnoty druhých.
@Anonymní píše:Úplně normální, děti jsou na 1. Stupni, asi ještě neumí být sami doma.
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva
Chlap si udělal děti poměrně „na stará kolena“, vidí v nich smysl a těžko bude chtít řadit jako zamlada. Určitě ne na úkor děti, k nimž má vztah. Změnu bych nečekala.
@Anonymní píše:
@Svetluska55
Není důvod.
@Anonymní píše:
Ahoj děvčatamám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner
![]()
chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena
![]()
jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl
omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi
Samozřejmě že znám, sebe. Akorát to nepovažuji za oběť, ale za normální chování rodiče. Jsem šťastný.
Mně to taky připadá jako normální péče o děti, navíc pokud má 5 dní volno a jeho ex je v práci, tak je to pochopitelné.
Nicméně rušit ze spánku po noční bych se nenechala, kvůli tomu, že dítě chce někam odvézt. To ne. Je potřeba si držet své hranice a nedělat ze sebe otroka.
Ale každý to má jinak, někoho ta péče a věnování se dětem hodně baví, někdo zas potřebuje více času pro sebe. Pokud to máte každý jinak, tak asi nebudete kompatibilní.
@AnastazieB
Díky, takhle jsem.si to přesně myslela…moje dítě je pro mně vším, ale u mně se netočí vše jenom kolem něj
ono by to stejně nedopadlo..
@romik01 píše:
@AnastazieB
Díky, takhle jsem.si to přesně myslela…moje dítě je pro mně vším, ale u mně se netočí vše jenom kolem nějono by to stejně nedopadlo..
Ma radeji deti nez tebe. Nevidim na tom nic divneho. Kazdy to ma jinak.
@Anonymní píše:
@Svetluska55
Tak me by to treba zas az tolik nebavilo, kdybych vsechen cas venovala jen detem. Neni nic spatneho na tom, uzit si i bez nich. Jemu to ale takhle vyhovuje, a neudelas s tim nic.
@Monikap3
ale nepomůže 
Díky